nikitka_
02-09-2011, 12:00
Здравейте.Всеки път, преди да ми дойде цикълът, ми излиза по една пъпка на лицето,която е доста набрала и болезнена,но няма връхче.То се появява след 2-3 дни,но пак боли.. Не мога да се справя с тех.Някой може ли да ми предложи добър козметичен продукт,който наистина действа?Благодаря предварително.
FuckingFreak
02-09-2011, 12:22
Искам да те успокоя, и аз съм същата. Точно преди да ми дойде, и то все на нетрадиционни места- под брадичката, острани на носа.. Бих ти препоръчала салицилов спирт 2%, той се маже върху пъпката сутрин и вечер и я изсушава много бързо, особено след като няма връхче и не е възможно да се изстиска. В почти всички продукти,които са без измиване това е едната от главните съставки, не спирта ами по-точно салициловата киселина. Гел за измиване не знам дали ще ти помогне, тъй като няма как да намали акнето, а само моментно и бързо премахва излишното омазняване. Ако е само една пъпка, или дори 2-3, не смятам че има нужда да си купуваш скъпа медицинска козметика, тъй като през останалото време в месеца лицето ти е чисто, няма възпаления..
nikitka_
02-09-2011, 12:35
Много благодаря!Задължително ще го взема,че направо ми писна вече :-D