Влез

View Full Version : у-ще Иван Апостолов

smilelady
02-09-2011, 15:23
Хора, моля ви кажете ми дали у-ще Иван Апостолов
(София) е добро? Наистина много се чудя дали си заслужава да отида там....ако някой учи там, ще съм много благодарна да ми обясни по-подробно. :-)

1234girl
02-09-2011, 16:20
Една фр. учеШЕ там,но нещо не й хареса и се премести в МЕридиан 22 .... :? :? :? В момента учи там и е мн. доволна :) :) :) Та сега аз съм 7 клас и мисля да ходя там или в Златарски+ това тея две гимназии има IB диплома :) :) :)

kyka1
02-09-2011, 18:29
Една фр. учеШЕ там,но нещо не й хареса и се премести в МЕридиан 22 .... :? :? :? В момента учи там и е мн. доволна :) :) :) Та сега аз съм 7 клас и мисля да ходя там или в Златарски+ това тея две гимназии има IB диплома :) :) :)
IB диплома :-o Кво пък е тва :shock:

Mididu
04-10-2011, 06:24
Аз уча в Иван Апостолов. Колко е голяма твойта приятелка? Защото аз откакто уча тука, Никой не е напускал доброволно. Имаше само един изключен тази година първия срок и това е. Твойта приятелка сигурно е била в друго училище, не в иван апостолов. В нашто училище има доста дошли от златарски и това, което разправят е кофти. Аз познавам няколко човека там и те са кофти. Много са зле. Интересува ги само чалга и как да се напият и не ходят на училище много.
А тази IB е въдица за шарани. Доколкото знам не е кой-знае какво и малко хора я завършват, защото няма никакъв смисъл от нея, Ама това го разбираш чак като станеш 10-11 клас. Минавка!
А сега за иван апостолов. Аз много си харесвам училището и класа и учителите. Вярно, че се учи повечко, Ама нали затова сме тука. Даскалите са много точни и преподават много добре, с изключение на географката. Ако искаш да научиш английски, ти го препоръчвам.
Организират се много екскурзии, ходим на ски ваканции и дискотеки. Така, че освен че се учи, има и купон.