View Full Version : Писна ли ви от у-ще???
1234girl
02-09-2011, 16:24
Хора ,как се чувствате в началото на 2 срок. :? :? :? Ходи и ви се на уч-те-на мен лично изобщо,но на мои съученици им се ходи( :o :-x :booooomb: :shock: ),тааа вие как се чувствате .?!“ :) :? :-) :) :? :-)
awesomesheepy
02-09-2011, 16:27
не ми се ходи,ама няма как :-o
1234girl
02-09-2011, 16:37
ти от колко до колко учиш и кога са ти изпитите ???? :? :? :-o :-o
Greennight
02-09-2011, 16:47
И аз не умирам от желание да ставам по тъмно,но нямам голям избор :lol:
mlakniwe2
02-09-2011, 16:57
Ами малко ми е тъпо, но почнахме да учим предмети по професията, които са ми интересни, пък и за 11 години не ми е омръзнало да ходя на даскало, дори догодина като завърша ще ми е кофти щото тряя да почвам да бачкам или в унито, което хич не е лесно, само ми омръзна да ставам рано, но вече свикнах за толкова години :) На всички "големи" им се ходи на даскало и ние ще го търсим, но ся не го оценяваме
абе искам не искам ходя... пък когато не ми се ходи постояно си казвам ако искаш да станеш проста не ходи и това винаги ми помага
оооне изобщо :( са съм и първа смяна,та не мога дори да се чупа (ми в 10.30 ко мое се праи? :D ) нямам търпение да свърши тва даскало 8-)
kukuchev711
02-09-2011, 18:16
Да, писна ни. По принцип не ми се ходи, но няма как. :)
Не ми се ходи :o ама няма начин. :o
Аз имам всички ден по 7 часа практика и ми се разкатава фамилията :x
PredrusalotoZaiche
02-09-2011, 18:33
Ходи ми се :D Само да не трябваше да ставам по тъмно ... ;/
абе да ви питам ставащите по тъмно.. хубаво ли ше ви е да отивате на даскало когато е най-топличко.. ей така по обяд? Сега да, ама като стане 40 градуса - едва ли.. пак ше мрънкате!
Аз лично се покланям пред съучениците на авторката! Ходи ми се на даскало.. най-малкото щото го предпочитам пред това да бъда болен. Ходи ми се, щото съм последна година и после в живота няма да се оправям с четки и мили усмивки. В момента съм в безгрижните ученически години.. от тук нататък почват отговорности! Живейте си детството и даскалото и све, докато можете! ДЕЦА!
Като не ви се ходи на даскало ходете да миете кенефите!
BrokenInnocence
02-09-2011, 22:26
Уф, колко много ми се ходи... но за съжаление отминаха добрите стари времена в училище.
Jus7DreamBoy
02-09-2011, 22:31
Абе някой път хич не ми се ходи ама преживявам само дето станах 2 ра смяна а я мразя толкова много :-x :-x :-x
Минах 2ра смяна и се кефя като гладно цигане на баничка.Иначе дали ми се ходи - не , ама е забавно щото се виждам с фр и някои др хора :D
LabilnaPsihika
02-10-2011, 07:27
не ми се ходи, ама като се замисля, че там си прекарвам страхотно отивам с още по-голям кеф :)
Подчинен на стереотипи смешник.
Писна ми от дскл, искам да уча само тва, дето ми трябва за кандидатстването :?
bebzgirl
02-10-2011, 18:35
Отдавна ми е писнало ама кво ... нямам избор. Ох с какво нетърпение чакам петъците :Д
HoBoJIyHuE
02-10-2011, 19:05
Да ! Писна ми ! Но нямам избор.. Особено 2-ра смяна е много натоварваща.. В петък има най-тъпите и натоварващи часове, като за край на седмицата е ужас.
ами не ми се хооди много, но иначе ко ше прая цял ден у нас а и там са ми всички ФР
Виж се бе, не може да напише даскало та трябва да го съкрати на "дскл".
Кенефите са твоето бъдеще. Ще научиш трикове при миенето ти!
Moderatorius
02-11-2011, 14:39
Сега, като е 1ва смяна е много по-добре. Минава много бързо в училище. Иначе, естествено, че НЕ ми се ходи, но тва е заради скапаните предмети. В дни, с по-лека програма си припкам доволно към училище :D И при нас петъка е шитня, всичко лошо в един ден, якоо ;д
NeverForget
02-11-2011, 15:01
По принцип не ми се ходи на даскало, заради гадните предмети в някои дни.. В останалите дни обаче си ходя доволно, колкото да се видя с приятелите дет се вика.. :D
RaisedOnRock
02-11-2011, 18:00
Не,не ми е писнало.Харесва ми.Много се кефя.Виждам приятели.Даскалките са готини.Показвам знания,нямам и 1 ниска оценка.Научавам нови работи.С желание отивам даже.
Понякога ми се ходи, понякога не. Зависи от настронието. Добре, че сме само първа смяна(не се сменяме). Отивам сутринта и после съм свободна, а не да спя до късно, следобяда на училище и свободно време почти не ми остава
tanch3t093
02-11-2011, 18:47
Само на мен ли не ми е писнало от училище :? Като знам, че скоро завършвам и всичко толкова ще ми липсва, приятелите ми, на които държа супер много ... Иначе понякога изобщо не ми се ходи, но не всеки път.
mitzubi6i
02-11-2011, 19:04
Само на мен ли не ми е писнало от училище :? Като знам, че скоро завършвам и всичко толкова ще ми липсва, приятелите ми, на които държа супер много ... Иначе понякога изобщо не ми се ходи, но не всеки път.
Въобще не очаквах някой да напише, че не му е писнало от училище. Наистина те поздравявам с това. И на мен никога няма да ми писне от училището. Аз завършвам чак другата година, но съм сигурен, че ще ми липсва много.
Мислиш ли, че не мога ? Палячовци като тебе винаги се хващат за такива дреболии. Мисля, че дегенериралият ти мозък отказва да приеме, че много от тия, на които в момента не им се ходи на училище, след време ще са много по-добре от теб в живота, докато твоя сприхав задник още ще си кисне в интернет през голямата част от сивото ти свободно време, далеч от скапаната ти, недостатъчно платена досадна работа, която не те развива по никакъв начин, и ще пускаш теми от сорта на "Не ми се ходи на работа", така че по никакъв начин не се опитвай да дискредитираш хора, на които не им харесва да стават рано, защото не си нищо повече от тях, тъпо костеливо копеле такова. Дори не си забавен.
От училище не, писна ми от боклуците, от които съм заобиколена :/ (говоря за училището като цяло)
Мислиш ли, че не мога ? Палячовци като тебе винаги се хващат за такива дреболии. Мисля, че дегенериралият ти мозък отказва да приеме, че много от тия, на които в момента не им се ходи на училище, след време ще са много по-добре от теб в живота, докато твоя сприхав задник още ще си кисне в интернет през голямата част от сивото ти свободно време, далеч от скапаната ти, недостатъчно платена досадна работа, която не те развива по никакъв начин, и ще пускаш теми от сорта на "Не ми се ходи на работа", така че по никакъв начин не се опитвай да дискредитираш хора, на които не им харесва да стават рано, защото не си нищо повече от тях, тъпо костеливо копеле такова. Дори не си забавен.
Има ги из целия форум. На всички ни е писнало от такива всезнайковци, но няма как.
snekity94
02-19-2011, 03:15
писнало ми е много ясно неискам на училище :booooomb:
Не ми се ходи, тъпо е, а и искам да ме оставят да се готвя за изпитите си, както и за матурите. Нямам никакво време, а реша ли да отсъствам, класната започва да прави драми. Общо взето само ми губят времето там, докато аз се опитвам да се съсредоточа върху две неща, те ме занимават с двеста.
brutaLxxbunny
02-19-2011, 07:20
По-скоро ми писна ученето,не училището :D
ChildOfBodom
02-19-2011, 07:50
Не ми е кой знае какъв проблем, понякога бива доста интересно. Всъщност предпочитам там, пред вкъщи.
BaffaLsc
02-19-2011, 08:57
Струва ми се още по - трудно и гадно.. :(
FATALITY
02-19-2011, 09:43
Да, писна ни. По принцип не ми се ходи, но няма как. :)
kuklichka_bg
02-19-2011, 11:31
Не ми се ходи ест....не мога да свикна на втората смяна.