View Full Version : СЕКСЪТ РАЗВАЛИ ЛЮБОВТА МИ!
sevdalin
02-09-2011, 22:05
Здравейте аз съм момче на 16 години и имам един проблем който много от вас може и да не разберат... Скоро тръгнах с едно момиче в което супер много се влюбих, както и тя в мен. Тя ми е първата в секса,обаче допреди мен тя е била с много момчета и е била едва ли не един вид лесно момиче(спала е с доста хора).....Макар че всичко това е минало и виждам че се е променила просто немога да го преглътна.. много ми е кофти заради това,а с нея всичко върви прекрасно, нямаме никакви проблеми, не се караме за нищо иии изобщо всичко е ОК. Просто тези неща които е правила мнгоо ме тормозят и наистина искам да ги забравя...но незнам как. ОТВСЯКЪДЕ се присещам за тях..... кофти ми е....
Нямам никакви притеснения относно изневярата,защото тя е непомалко влюбена в мен и съм сигурен че не би ми изневерила закаквото и да е...
Сигурен съм че трудно ще намеря по-хубаво момиче от нея в живота ми но просто миналото и ми тежи много..
МОЛя ви някои да си каже мнението по темата и ако може да ми даде някакав съвет защото вече не издържам...!!
Ами една жена в бъдеще също няма да е само твоя плячка.
И други ловци са забивали копие в нея
anonimchetou
02-10-2011, 03:41
Всеки един човек, който срещнеш на този всят, си има минало. Хубаво или лошо - всеки има минало. Дали си достатъчно силен да го оставиш наистина да бъде минало или да се бърка в настоящето ти? Мисля че не си достатъчно силен !!! Тва да живееш с миналото за мен е огромна грешка. Та нали за това е минало?!
VaMpiRKaTaaa
02-10-2011, 05:06
Нали е минало?
Следователно трябва да го забравиш.
Настина,всеки човек си има минало.Какво ти пука,каква е била преди?Нали сега е само с теб и те обича,това е важното.Просто си наложи да го забравиш,немисли за това.Знамче подсъзнателно те е страх да не ти изневери,но мисля,че няма да го направи.Ей това подсъзнание е лошо нещо...
HinataKonoha
02-10-2011, 05:16
Човек, за да е щастлив трябва да живее в настоящия момент, защото това е единственото нещо, което имаш. Когато ти си тръгнал с нея, предполагам си знаел за миналото и и това не ти е попречило, защо сега трябва да ти пречи?Не е важно, колко е имала преди така да се каже физически, важното е кой и стопля сега сърцето, а това си ти ! ! !
vampire_girl_
02-10-2011, 09:24
Разбирам,че ти е неприятно, но за да имаш пълноценна връзка,трябва да се опиташ да изхвърлиш всички тези мисли от съзнанието си.
При всяка следваща би било така,освен ако не си намериш девствена ;д
Бате ако иска да ти изневери ще го направи и нищо няма да я спре .. единственото за което се молиш е да не разбереш че го е направила ;)
andreana19
02-10-2011, 09:27
А я си представи, че сега я зарежеш и срещнеш няколко момичета, с които имаш връзки и естествено спиш с тях. И след тях срещнеш момиче, в което да се влюбиш, както и тя в теб. Но идва ден, в който тя ти казва, че те зарязва, защото ти си бил с други момичета еди си кога, преди да те познава. Не смяташ ли, че е тъпо? Миналото си е минало. Нали не си бил в него, нали сега сте заедно, нали не ти е изневерила?! Не виждам реално да имаш проблем... Внушаваш си. Всеки си има минало.
SlowDownBaby
02-10-2011, 10:40
Както си писал найстина доста хора не те разбират,за разлика от тях обаче аз те разбирам.Аз съм на 17 и ми беше за първи път със сегашния ми приятел,който е на 20.Преди мен е имал много момичета и e спал със всички.И аз не мога да го забравя това колкото и да искам.Говори ли сме за това и той ми казва,че се е променил както при теб,но пак не ми помага.Просто се старая да не мисля за това,опитай и ти . :)
минало-свършено ,няма как да промениш миналото ...приеми го
bebchoOoOoOo
02-10-2011, 12:43
И аз те разбирам.. Преди и аз бях така. Приятелят ми преди мен е имал само еднократни връзки или за по 1-2 седмици, но само за секса, и то с доста момичета. И на мен адски ми тежеше това, имаше един период, в който само за това мислех и му говорех какви ли не глупости. А то се вижда колко много се е променил. Накрая вече и аз не можех да се понасям и ми трябваха няколко месеца, но се преборих със себе си. Трудно ми беше.. Но повярвай ми, с това нищо друго няма да постигнеш, освен да си развалиш връзката - няма как да го промениш, колкото и да ти се иска. На мен все още ми е гадно от това, но гледам да не се задълбочавам, защото все пак и аз си имам минало, и на приятеля ми не му е много приятно, въпреки че неговото е доста по-внушително 8-) Щом си сигурен, че няма да ти изневери, тогава значи проблема си е в твоята глава и трябва ти да се пребориш с него, за да не провалиш всичко останало. Успех ;)
xinfamous
02-10-2011, 12:51
преди време бях в съъъъъщото положение брат 8-) неможеш да си представиш пък къв е кефа като си с нея и да се разминавате с някви дето вече са я опвали :) .. няма как да не ти е тъпо защото тя на теб ти е първата..а ти на нея 5тия ;д със следващите ти връзки няма да ти прави впечатление обаче :)
Дам, тъпо мъжко его. И аз имам подобен, и мисля, че е нещо лошо.
Лекувай си го навреме, за да не станеш след време от ония мъже-"фермери", които бройкат всякакви яки мацки, обаче си търсят слабохарактерни, подчинени жени Деви Марии, за да не им пострада уникалното его. Жалка работа, налЕ? Проява на абсолютна слабост и подчинение на егото, вместо на добрите чуФства (любовта)
Любовта според мен по никакъв начин не е свързана с егото и човек трябва да се учи да обича - като приема партньорът си такъв, какъвто е, не мисли само за удобството си, включително и психическото, не мисли да е единствен, неповторим, уникален, незаменим и т.н., а просто иска да зарадва отсрещния.
Разбира се, не съм постигнала това, че да те съветвам, но мисля, че трябва да помислиш над това... Съжалявам, че го пиша, осъзнавам, че е много лесно на думи, но пък...
Не разваляй връзката си заради егото си, научи се да обичаш. Учителят по философия беше казал - най-лесно е да обичаме идеализиран образ, но по-трудно е да обичаме човека, такъв какъвто е. Това е трудно нещо, но ако не успееш да го правиш, според мен си си пропилял живота :-o
Имам предвид, че е много лесно да търсиш 'перфектното момиче', да си търсиш девственици, залухани момичета, затворени и т.н. - но е по-трудно да обичаш момичета като твоята - с 'минало', без да мислиш за това, че е имало и преди теб момчета, че не си единствения и 1вия за нея.
Но ако смяташ да си останеш такъв, търси си наивно момиченце - ще видиш, че ще ти е по-лесно. Ще те гледа с влюбени очички, все едно че си най-уникалното същество на света, именно заради липсата на опит.
Голямо философстване дръпнах 8-)
bebchoOoOoOo
02-10-2011, 13:06
неможеш да си представиш пък къв е кефа като си с нея и да се разминавате с някви дето вече са я опвали :)
.. или пък с такива, които той вече е "опвал" :D ... кофти тръпка, изпитвала съм я.. Но шанс... миналото си е минало, и трябва да си остане там :)
Едит: По тоя повод се сетих за един случай. Случайно сервитьорката в кафето, в което седяхме му беше духала на моя :lol: .. и аз знаех предварително. Представи си как се почувствах като оная му се усмихваше мазно, идваше ми да обърна масата върху нея.. :D :D
BoBa4eWeR
02-10-2011, 16:10
трябва да си над тези неща... ако се чувстваш по този начин с всяко едно момиче ти няма да доживееш 30 години .. ;д
Много жени са спали с много повече мъже отколкото ти признават. Поне оцени искреността й. Тя, ако вземе да кръшка, ще я усетиш, или поне би трябвало. Ако го направи, режеш я, и готово. Донякъде е и плюс, защото ще знае какво да прави.
Твоето не е его, а комплекс. Преодолей го...
jghgh, може да поспорим, ама ме мързи ся.
anonymous708973
02-10-2011, 17:20
...но е по-трудно да обичаш момичета като твоята - с 'минало', без да мислиш за това, че е имало и преди теб момчета, че не си единствения и 1вия за нея.
Но ако смяташ да си останеш такъв, търси си наивно момиченце - ще видиш, че ще ти е по-лесно. Ще те гледа с влюбени очички, все едно че си най-уникалното същество на света, именно заради липсата на опит.
Абсолютно си права.
Колебая се по въпроса дали има единствена любов. Човек обича друг такъв на определен етап от живота си, после се променя, нуждите му също се променят и започва да обича друг човек...
Така че, авторе, не си първият. И едва ли ще си последният. Но това момиче е твое. Въпреки всички останали, тя е избрала теб. Помисли върху това :)
bratignat
02-10-2011, 17:38
Момче, осъзнай се докато е време! По твоята теория, ти си сперматозоид и яйцеклетка. В най-добрия случай зигота. Естествено, че е спала с други. Радвай, се, че е опитна, а не си играе на кралю портальо с теб....
Eби я и си мисли колко е по-хубаво, отколкото да си девствен :)
По тази логика, ти дори не би могъл да възприемеш, че се е целувала с други?!Спала е с други, нейно решение, сега е с теб. Защо се тормозиш?! Така само ще си създадеш проблеми между двама ви.
Всеки си има минало, както казаха по-горе. Не винаги то е розова, невинничко, миличко... От личен опит знам, че може да имаш доста трудности да преглътнеш някои минали моменти свързани с човека до себе си. Разбира се, няма как да подскачаш от щастие като видиш някои от "бившите й" (слагам го в кавички, защото не знам до колко е била с тях). Едва ли изобщо има човек, който би го направил.
Но не е важното какъв си бил, важното е какъв си сега.
"Живей в настоящето, защото бъдещето е несигурно, а миналото няма да се върне." ;]
andreaaaaa
02-11-2011, 07:07
Много ми е познато това....Аз и моя приятел сме заедно вече почти 5 години (без 3 месеца) и в началото и мен това много ме тормозеше,него също...но с времето от самосебе си това изчезва...поне при нас беше така.Опитвай се да не мислиш за това,и с времето ще спреш да се тормозиш..... УСПЕХ :)
nellynka1
02-12-2011, 20:04
Гадно е, но тряббва да го преживееш. Щом искаш да си с нея :)
BohoOhoAreVe
02-12-2011, 20:09
Ами една жена в бъдеще също няма да е само твоя плячка.
И други ловци са забивали копие в нея
като позабие и той насам натам ще се успокой и няма му дреме за кифлата колко са я ...кусали
TheNewReligion
02-12-2011, 21:37
'Начи моят съвет е да я помолиш да им върне ебането, те ще и върнат девствеността и така ще почнете начисто. :)
Luscious_Heart
03-21-2011, 19:02
Ква любов, къв секс, защо ги смесвате?!
И аз не съм първа на своя приятел.
И не ми пука... Малко опит никога не е излишен.
Но на малка възраст да си спала с много момчета си е кофти. С първия ми си имахме сериозна връзка...
Take_That
03-22-2011, 15:02
Аз не виждам смисъл да мислиш за миналото, живей за момента. Защо ти е притрябвало да се тормозиш с разни такива неща. Нали момичето те обича, нали е само с теб, нали не ти изневерява. Всеки човек си има минало, което ти няма как да промениш. Спри да си мислиш за всички тия работи, защото ще си развалиш хубавата връзка.
treisi90
03-22-2011, 20:16
Аз имах същите комплекси, но като се замислиш е безсмислено да отдаваш толкова голямо значение на това. Имай самочувствие и бъди най-добрия.. и след като твърдиш, че наистина е влюбена в теб, всичко друго е без значение :) Пък и не си мисли, че тя ти е първа и последна :wink: