Влез

View Full Version : как мислите ?!?

tit
02-10-2011, 14:42
Здравейте!!! Незнаех каде да пусна тази тема затова реших да е тук... Днеска с една приятелка ни се случи нещо много странно. Както се прибирахме от училище ( ние сме на 14 ако има значение ) и имахме само 3 часа ... ни спира една жена, тоест тя беше момиче някъде около 25 27 годишна .. и първо ни попита колко е часа ( мисля,че беше рускиня) казваме и нали и тръгваме ... обаче тя върви с нас и почна да обеснява на тая моя приятелка какво я очаквало. Естествено тъй като нито тя, нито аз вярваме в такива неща си помислихме , че и има нещо ... ;д и вървим 5 10 мин от училище до центъра и тя говори нали ... и когато трябваше да се разделим и да пресечем към спирката... тя ни вика елате тука малко на страна не ям хора ( тъй като бяхме по средата на трутуара ) и ние нали какво да кажем друпнахме се нали и ми вика.. да съм се отдалечила за да и каже там каквото трябва .. и дръпнах се аз и оная почна да и говори. Говореха около 10 мин някаде и 2 пъти и стисна ръката .. незнам защо ... и после викна мене приятелката ми се отдалечи и ми каза неща които излязоха наистина верни за семейството ми и конкретно за сестра ми ( тя е на 22) говори ми там, че като съм пресичала не съм се оглеждала... и някави такива. Пита ми дали съм имала голяма лубов ;д... и аз казах мисля че да, и тя ми каза започва с буквата м и ми каза фамилията му ... и ми стисна ръката... тогава вече незнаех какво да мисля .. След като тръгнахме към спирката ... приятелката ми каза какво и е казала ... Попринцип тя това лято ще ходи в Испания и преди 2 3 дена се скара с 2 нейни много добри приятелки, смисъл само едната и беше близка .. И тя и казала, че ще ходи в Испания и, че имало 2 момичета които много и завиждали и да се пази от едната, която познавала по-добре ... Казала е нещта за чичо и .. и че след 17 дни щяла да срещне момче което постоянно мислело за нея ... Оф незнам вече какво да мисля .. Казах на една друга приятелка и ми вика ( защото и тя не вярва в такива работи) че можело да ни е проучила или да ни е направила магия :D .. ама не ми се вярва ... незнам .. Просто исках да ви попитам Вие какво мислите и вярвате ли в такива работи ?! :oops:

Extremescream
02-10-2011, 14:50
Вярвам,че няма случайни неща.Но също така вярвам и в многото луди хора по този свят.

Greennight
02-10-2011, 15:04
Има 3 варианта.Или тва е новата баба Ванга.Или е маниачка,която ви преследва от месеци.Или лъжеш.

arizona
02-10-2011, 15:21
не вярвам :( има много щури хора по света,тъи че тва изобщо не ме изненадва :?
Жената мое да е наета от ФБР и да ви следи,или от ващте в краен случай :lol: :lol:

Fiction7577
02-10-2011, 16:35
Що не я отпратихте още като е тръгнала след вас? :o

Тая ще е някаква луда. Според мен не е добре жената и е възможно да ви следи от бая време, щом знае толкова много за двете ви.

Друг е въпроса каква и причината за това. Както и да е, по-хубаво не общувайте с нея мен ми се струва, че яко и хлопа.

Мисля, че ако беше ясновидка, нямаше да тръгне да говори за живота на 2 момичета на по 14 години.
И все пак - странно си е . :-o

tit
02-10-2011, 16:56
Има 3 варианта.Или тва е новата баба Ванга.Или е маниачка,която ви преследва от месеци.Или лъжеш.

Еми не знам каква е обаче ся наистина много се притенсихме .. смисъл знам ли каква може да е ... И не не лъжа!!!
Забравих да кажа, че ни каза че сме били прокълнати до 60 години и ни каза че трябва да имаме талисман за да ни пазел и за некъv камък .... и го каза на двете ... и искаше 12 лева за него ;д
Оф незнам... само немога да разбера от толкова много хора кът минаваха защо точно нас спря ?! И каза да помним този ден , незнайно защо ... :?

awerw
02-10-2011, 17:02
ах мен ме е едно особенно страх от такива 8-)

tit
02-10-2011, 17:08
ах мен ме е едно особенно страх от такива 8-)

Еми да плащещо си е ... :?

Fiction7577
02-10-2011, 17:35
И каза да помним този ден , незнайно защо ... :?
Защото знае, че и без това винаги ще го помните, понеже такива неща не се случват всеки ден.

Остави я тази, може да е от някаква групичка подобна на секта. Виждали ли сте я откакто се е случило това?

tit
02-10-2011, 17:45
Защото знае, че и без това винаги ще го помните, понеже такива неща не се случват всеки ден.

Остави я тази, може да е от някаква групичка подобна на секта. Виждали ли ли сте я откакто се е случило това?

Еми мисля, че не.

tit
02-10-2011, 17:47

Остави я тази, може да е от някаква групичка подобна на секта. Виждали ли ли сте я откакто се е случило това?

Смисъл, това се случи днеска ... но и преди това не сме я виждали ...

fenastz
02-10-2011, 18:18
Ненормалници навсякъде, няма пари за лудница

Fiction7577
02-10-2011, 20:14
Ако я видиш отново и пак те занимава, по-добре кажи на вашите, може да е опасна. Така най-често правят наркоманите, ако искат да ви ограбят или нещо подобно.

Ама айде да не се филмирам - може да е била и само някаква луда. Всичко се случва...

TheNewReligion
02-10-2011, 20:52
Абе, вие сте минали тънко- не ви е искала пари.
Един път такава врачка срещнала сестра ми, която по същото време изживяваше труден период. Спряла я, говорила й за семейството, за личния й живот, за минали събития. И я карала да връзва няк'ви възли на конец, докато и предричала бъдещето. Сестра ми връзвала и си държала конеца в затворена длан. Оная я пипнала по горната част на дланта и преди да си я отвори и й казала, че ако има един останал възел, то значи й била направена магия. Отворила си тя ръката и бил останал само един възел. Оная шарлатанка й поискала 150 лева, за да й развали магията, и сестра ми-филма имала 200, ама й дала само 75, колкото да не я филмира повече и се затичала да си ходи, а оная путка (адски се нервирам като разказвам тая история заради последиците) тръгнала да я гони и й казала, че е лелята на Азис, казала си името, ама сестра ми се направила, че не я чува. От тогава до сега все си мисли, че е болна от нещо, ходи по лекари, психолози, влиза във филми- не си е работа, едва сме я изкарвали.... Та да, бъдете благодарни, че не ви е искала нищо и недейте да се филмирате- всичко е за пари. Истинска ясновидка е Ванга- тя сама е викала хората при себе си, защото е усещала, че се нуждаят от помощ, а не ги е филмирала по гарите и тротоарите...

ecstazy
02-11-2011, 11:51
Забравих да кажа, че ни каза че сме били прокълнати до 60 години и ни каза че трябва да имаме талисман за да ни пазел и за некъv камък .... и го каза на двете ... и искаше 12 лева за него ;д просто като го каза т'ва и едва ли не ми стана ясно за какво става на въпрос ;)

VaMpiRKaTaaa
02-11-2011, 13:57
много сепритенсихме .. Тя точно това иска..да ви уплаши.

Другият път просто не и обръщай внимание

Mirage3
05-07-2011, 19:25
Ми по света има какви ли не хора... Може наистина да й има нещо специално, ама да й хлопа дъската и да се възползва така гадно от хората. 8-) 8-) Другото може да е, че ви следи или ви чува, като си говорите двете. :lol:

Djuff
05-07-2011, 21:06
е вие пък.що не сте я разпитвали и вие от къде знае,що ви ги казва тия работи и защо точно на вас.пазете се от такива кой ги знае кви са.

mitkoyyy
05-08-2011, 00:03
Айде сега жената се чуди как да изкара пари и вие и се връзвате. А може и нейната приятелка да ви е устроила шега и да е разказала на рускинята вашата история белким вземе някой лев.

ch0c0late44
05-08-2011, 12:51
Чудно ми е защо не сте избягали още като ви е последвала?Аз ако бях щях да побягна на някъде с приятелката и хич да не я слушам.

marin4itu
05-08-2011, 16:09
Във Варна на общината имаше едно време циганки, които уж "гледаха", казват ти, че имаш магия и ти искат пари. Изобщо не им се връзвай.. И мене са ме заговаряли такива, но си продължавам да си вървя все едно не ги чувам..