Влез

View Full Version : Какво да направя :( ?

unknownartist005
02-10-2011, 15:16
Здравейте!

Аз съм на 17 години имам приятелка на 16 години и ходим от около 8 месеац.Запознахме с в impulse в първоначално после аз и поисках skype и т.н. си чатихме и говорихме по телефона 3-4 месеца.Аз по това време бях сигурен,че я харесвам и я обичам и реших да и предложа.Тя прие моето предложение и оттагава насам ходим.В началото и казвах колко добре се разбирам нали?До сега не съм се разбирал толкова добре с никой както с теб..
Но с течение на времето нещата се развалиха..Тя е от друг град на около 30-40км. от моя,аз ходя на месец 2-3 пъти да я виждам и си говорим,целуваме се,обичаме се и т.н.Аз понякога като и видя лицето някакси ми става гадно и си мисля наистина дали я харесвам,дали я обичам в тези последните месеци.Аз съм сигурен,че тя ме обича,но пък аз не съм сигурен в себе си и мисля,че не трябва да продължи,защото тя се сърди за най-малкото примерно,че съм влязал във facebook,чатил съм с някой и т.н. Аз също се дразня на такива неща затова нищо немога да и кажа и и се извинявам,но вече ми писна да си сърдим за такива неща,според мен това не е нормално.Мисля дали да скъсаме или да продължим в тези обстоятелства,но за мен ще е много трудно,дори да не я обичам,да я забравя.Свикнал съм да си говорим всяка вечер до късно,да ме събужда сутрин,да ме целува и такива работи.До сега скъсахме само един път за тези неща,не се разбирахме,карахме се и аз й казах най-добре е да се разделим и така.След 5мин. тя ми се обади и ми каза,че неможе да бъде без мен :( и после пак почнахме.Но аз бях сигурен,че ще се случат същите неща и пак ще се разделим все някой ден и затова сега пиша тук за да ми помогнете,много ми е труден избора,пък и не я харесвам много ама я обичам :(.Мерси предварително

w0sh
02-10-2011, 15:20
По тази логика защо си започнал?
сватба ли си планирал?

jghgh
02-10-2011, 15:37
AhAHagAG, коментарът на cranberry696 8-)

Според мен трябва да продължаваш да си с нея, до когато ти издържат нервите. Съвсем сериозно.
Трябва да се постигне такова омръзване от скандалите и цупенките, че да не искаш вече да си с нея, а не само да се чудиш ;]
Това, между другото, ще ви помогне да пораснете.
Всеки е бил малък и глупав, аз напр. на 13 бях същата и само се карах с един, но така и не късахме. Цаката беше да си причиним толкова много нерви, болка и язви, че най-накрая скъсахме окончателно.
Така че, продължавай с нея, докато ти изчезнат чуденките 8-)

unknownartist005
02-10-2011, 15:41
Така ще направя сигурно,мерси все пак.Дайте други мнения

unknownartist005
02-10-2011, 15:43
но за мен ще е много трудно,дори да не я обичам,да я забравя.

затова сега пиша тук за да ми помогнете,много ми е труден избора,пък и не я харесвам много ама я обичам

Дообре.
Всичко ти разбрах. 8)
И за пореден път се убеждавам, че моето поколение е меко казано безнадеждно.

Извинявам се,че се изразих така,но първоначално я обичах много,но после нещата се промениха и сега не я обичам както преди всякаш,но пък ще ми е трудно да я забравя :(

VaMpiRKaTaaa
02-10-2011, 17:31
Противоречиш си.
Първо казваш,че вече не я обичаш,просто си привързан.
После казваш,че не ти е приятно да я гледаш,но я обичаш.
Първо седни и помисли какво чувстваш към нея,и когато разбереш истински чувствата си,седни и поговори с нея сериозно.

bratignat
02-10-2011, 17:42
Така ще направя сигурно,мерси все пак.Дайте други мнения

Не яж и не се възпроизвеждай. Планетата има ограничени ресурси, че да хи хаби всеки...