View Full Version : Предусещане за чуждите проблеми и съчувствие
make_you_mine
02-11-2011, 07:39
Случвало ли ви се е сякаш да имате усещането,че на някой човек,с когото сте много близки ще му се случи нещо лошо ? Някакъв вид предчувствие и с цялото си тяло да знаете,че нещо не е наред ? И след като разберете,че наистина е така да страдате заедно с него.. Защото ,когато нещо лошо се случва с някой от близките ми(негови роднини),аз изпитвам мъка,заедно с този човек,сякаш ставам част от него..не знам,много е странно.. Изпитвали ли сте подобни неща и разбирате ли какво имам предвид ?
GossipGir1
02-11-2011, 07:57
Ох да и много го мразя това чувство...
Изведнъж както съм си добре и започвам да усещам "гадното чувство" и за жалост винаги се случва нещо лошо.. последният път имах това чувство 3 дни и нищо не се случваше, обаче не отмина. И на 5-6тия ден приятелят ми имаше много сериозен проблем.. а аз през цялото време му казвах " имам онова гадното чувство и е много силно " а той ми отвръщаше " виж, че всичко е наред успокой се ".
Та нямам идея на какво се дължат тези предчувствия и защо винаги има причина да ги усещам, ама явно трябва да свиквам. Ти също :)
VaMpiRKaTaaa
02-11-2011, 08:32
Веднъж сънувах катастрофа и една приятелка беше катастрофирала.
11 Септември 2001 година сънувах как 2 кълвача се забиват в дървета
2 Март 2005 сънувах как един влак се разглобява самичък (а реално го взривиха)
fUcKsMiLe
02-11-2011, 12:59
Винаги ги имам тия предчувствия.. много е странно.. ;х
make_you_mine
02-11-2011, 19:20
Въпросът ми беше по-скоро дали имате с някого толкова силна емоционална връзка(да сте привързани емоционално),че да предусещате проблемите му и да се чувствате зле,когато той/тя се чувства така и обраното ?
againstyou
02-12-2011, 10:44
Ще кажете че драматизирам,обаче както си седя понякога и всякаш нещо ме пробожда в сърцето,всякаш точно в този момент се случва нещо лошо с някой когото обичам.Аз имам голямо предчувствие за нещата и не само за лошите.Е не съм ясновидка .. случва се рядко,но все пак се случва.Не знам на мен като че ли винаги ми е пукало повече за другите,отколкото за себе си.Май понякога това може ти изиграе лоша шега.И да,имам много близки хора с силна емоционална връзка с тях.
NomNomNom
02-12-2011, 10:53
Онзи ден сънувах, че един познат иска да спи с мен . Събудих се, казах си, че не е мой тип , заспах . Сънувах друг познат , който искаше същото, само е изведнъж се разболя от варицела, изшари се и се махнах от него :D
Казах му да внимава какво прави и да си гледа здравето
:razz:
Иначе често сънувам умрялата ми баба, сигурно нещо лошо ще й се случи :D
Сириъзли ю гайс, чисто психологически ви се обясняват повечето сънища свързани с тревоги по приятелите.
Това с катастрофата и кълвачите - сигурно сте по-чувствителни хора.
djipsito
02-12-2011, 13:45
Случвало ми се е.. веднъж лафих с едно гадже по скайп, камери, микро а у... ии преди да почнем да говорим ми беше казал, че го боли глава... ии лафиме ние известно време и както си седя изведнъж така ме блъсна глава, че щях да умра и се хванах така отстрани, той ме пита кво ти има... викам главата ми ;д и той вика стига бе, и мен там ме боли :shock:
И други разни предчувствия съм имала... свързани с нашите или с някой приятел...
twilightkid
02-12-2011, 13:55
Да и за жалост, имам такива предчувствия адски често, което ме плаши напоследък.
Веднъж излизаме с приятеля ми и някак си ме побиха тръпки и усетих нещо гадно... Сякаш нещо ме разтресе, а стомахът ми се сви, мозъкът ми ми казваше "нещо става, нещо става".. Споменах на приятеля ми.. Той ми каза "Спокойноо, всичко ще е наред, на всеки се случва, успокой се!"
И докато се прибирах към вкъщи, стана катастрофа. 1 човек почина, а другите останаха в спешното отделение... Дотогава си мислех, че всичкото това чувство си го втълпявам.. Но оттогава не си играя с него и винаги казвам, ако изпитвам такова..
BohoOhoAreVe
02-12-2011, 20:16
имам способности да казвам си нещо лошо е станало пускам новините и лол вярно е.
за 2.40 лв/с ддс/ познавам числа от тото, гледам на ръка на боб и на леща. за справки телефон 1-2-3-4-5-6 с код за града - ма ти сериозно ли
TheNewReligion
02-12-2011, 21:40
Не.