View Full Version : Какво ще направите ако
keti1000
02-11-2011, 18:48
Какво ще направите ако някое момче или/ момиче ви каже че ви харсва а вие просто я мислите за симпатична или симпатичен / ,ще почнете ли д аизпитвате няккави чувства ?
sh3_1s_7h3_0n3
02-11-2011, 19:07
Ъъъ....чувствате се чувстват.
Аз не чувствам с мозъка си... Как да си наложа да чувствам нещо, ако не ми идва отвътре?
Fiction7577
02-11-2011, 19:23
Не. Ако в последствие си прекарваме времето заедно, може и да се появят, но ей така само защото той (понеже съм момиче) ме харесва няма да ме накара и аз да изпитам същото.
Любовта изисква време. Аз лично не вярвам в тази "от пръв поглед" - не можеш да си готов да си пожертваш целия живот, за човек който виждаш за пръв път. Според мен е твърде преувеличено понятието "да се влюбиш веднага".
Така че - изисква се време. Няма да стане просто ей така от едно признание. Признанието може и да го оценя, но не и чак толкова да ме трогне, че да имам пеперудки в стомаха.
ivcheto0o
02-11-2011, 19:41
Едва ли,но все пак никога не се знае
Ами всъщност и аз съм в подобна ситуация,но моят съвет е по-добре се дръж мило с него и не го избягвай рязко защото това ще го нарани доста,моят съвет е да поддържаш просто приятелски отношения с него :)
TooRareToDie
02-11-2011, 20:36
Ами всъщност и аз съм в подобна ситуация,но моят съвет е по-добре се дръж мило с него и не го избягвай рязко защото това ще го нарани доста,моят съвет е да поддържаш просто приятелски отношения с него :)
Напълно съм съгласен!
ledenakrasota
02-11-2011, 20:40
Никога не трябва да се подхожда с грубост.Все пак се иска доста има смелост, за да си признаеш такова нещо. :)
Както казват "Обича този,който не ти казва "Обичам те!",,а те умолява "Обичай ме!" ".
Често се случва! :)
unstoppable01
02-11-2011, 20:56
Ами не мисля, че ще започна да изпитвам чувства като ми каже такова нещо, но със сигурност ще ми стане приятно...
againstyou
02-12-2011, 10:37
Не може ей така да си кажеш " от днес ще го харесвам" и да се получи.Можеш да се правиш,че го харесваш само и само да не го нараниш,но така още повече нараняваме отсрещния човек,тези неща се усещат.Бих му казала по най-възможно лекия начин,че няма да се получи,към тези неща трябва да подхождаме леко.
xinfamous
02-12-2011, 10:53
нещо ми подсказва че не си на повече от 13
NomNomNom
02-12-2011, 11:00
Ако знам , че може да ми осигури спокойствие, разбиране, без да ме дразни и без да ми пречи - няма проблем, мога да се влюбя в него. Външният вид не е толкова голямо значение. Та, имам някакъв извратен навик да си внушавам , че съм влюбена и да тъпкам същото чувство както ми е изгодно.
На въпроса ти - ако е спокоен тип и е симпатичен - вътре е :D
VaMpiRKaTaaa
02-12-2011, 12:02
Аз не чувствам с мозъка си... Как да си наложа да чувствам нещо, ако не ми идва отвътре?
Съгласна.
BaffaLsc
02-12-2011, 13:15
То не е като да си го нарочиш и да стане..
Трябва време..
missapple
02-12-2011, 13:46
Подяволите , само защото когато някой ми каже че ме харесва не съм длъжна насила да го харесан и аз, пък камоли и чувства да намесваме...
Но ,ако и ти си го харесала ,хубаво тогава няма какво да чакаш
tanch3t093
02-12-2011, 14:26
Не мога да кажа със сигурност.. То си зависи и от случая.
Niakoitam
02-12-2011, 16:38
Съгласна.
Предполагам че и двете имахте предвид че не чувствате с разума си, защото и чувствата идват от мозъка, нищо че знака на любовта е сърце. :)
А иначе по темата има една мисъл, която за съжаление често се получава в живота:
"Често обичаме тези, които бягат от нас, а бягаме от тези, който ни обичат"...