Влез

View Full Version : какво става

teodora87
02-11-2011, 19:10
Значи вчера един пич ми се обади и каза кво става в Плд съм тая вечер ела да се видим.Утре имам изпит.Аз не отидох щото и аз днес имах изпит,и му казах след изпита да се обади и той прати смс,да го стрелна като свърши изпита.Стрелнах го обади се,уговорихме се.Преди тва като излизал от изпита по химия блъснал някаква кола и си ударил номера отпред.Ходил по застраховки,не знам си къде.Та видяхме се само за 3 мин.И аз му казах,че не изглежда така,както е на снимките и той каза защо не знам си кво.После си казахме чао и тва беше.А сега в скайпа ми пише не сме се виждали,не съм бил днес в Плд аз тоя изпит съм си го взел.УАТ ДЪ ФЪК!??Срещнах се с някакъв си иво, като мислих че е тоя с който си пишем.А др което е той ми се обади от някъв вивателски номер,а иво дет си пиша с него е на емтел и имал само един номер
кво става някой ще ми обясни ли ???

JustForFun
02-12-2011, 20:34
Преметнали са те.. това става :razz:

mrtn
02-12-2011, 20:37
Говори и с двамата, тук никой нищо не може да ти каже, ама наистина ситуацията си е доста тъпа. Мисля, че някой яко се шегува с теб.

TheNewReligion
02-12-2011, 22:08
Раздвоение на личността. :smt115 От твоя страна.

Chacho
02-12-2011, 22:33
Моето предположение е, че теодора периодично пуска някви теми ебавки. Въпроса в темата е направо риторичен.

fenastz
02-13-2011, 11:58
Какво ти пука :-o