PDA

View Full Version : Приятелството

MiChKoO
02-11-2011, 20:27
Здравейте
темата е за това как вие разбирате приятелството
В момента се чувствам нарана от ена много близка приятелка знаем се от мнооого малки имали сме труднии моменти , спречквания и кавги , но пък за сметка на това сме се радвали на искрено приятелство и щастливи мигове заедно .. Аз приемам нещата така или си ми приятел или си никой , няма средно положение , да , може би съм прекалено крайна но по този начин стоят нещатат според мен ..
Много хора са заставали между нас , разделяли са ни , но сме съумявали да оправим отношенията си ...
Mислих е си дадох сметка че тя явно не приема нещата така ето и ситуацията :
Обажда ми се и казва ще дойдеш ли с мен еди си къде аз казвам да ,,, когато аз и се обадих и я попитах имам малко работа ще дойдеш ли със мен тя ми тоговори амиии Не, аз ще ходя на кафе с Иван (примерно , Иван е момче което познава от 6 -7 месеца а ние сме приятелки от 10 години ) ии това се получчава често ...
Може би съм прекалено дръзка ..
имах нужда да останах сама ии излязох сама .. разходих се в парка ии си дадох сметка за това ,, помислих си че има хора за които не съм правила нищо но ако им се обадя ще откликнат на молбата ми ии ще направят и невъзможното за да ми помогнат , за да са до мен аа не са ми толкова близки колкото нея ..
чувствам се адски тъжна ..ии точно сега нямам нужда от критика относно правопис .. просто изразете мнение ..

unstoppable01
02-11-2011, 20:31
Според мен няма за какво да ти е тъжно просто сега и е интересно с Иван, но това не значи, че не държи на теб може би не е разбрала, че за теб е важно точно в този момент да излезе с теб.... не знам... поговори с нея и и кажи, че се чувстваш по някакъв начин пренебрегната... :)

w0sh
02-11-2011, 20:32
Тя не е излязла с теб!!!!

Направо наеми един убиец да разчисти тази отрепка от лицето на земята.

TooRareToDie
02-11-2011, 20:33
Чуй ме много добре, имал съм такива проблеми. Въобще не си прекалено крайна. В този скапан живот няма други приятели освен семейството ти. Така че не се учудвай от подобни ситуации. Шансът да попаднеш на приятел, който да ти остане за цял живот е колкото шансът, да уцелиш джакпота в тото-то :)

MiChKoO
02-11-2011, 20:40
wosh Проблемът не е че не еизлязла с мен а че аз имам нужда от нея в определени моменти а нея я няма когато тя обаче ми се обади , аз правя всичко по силите си за да съм до нея ии да я подкрепя в дадена ситуация.....
unstoppable01 при истинските приятели няма тоя ми е интересен оня ми е интересен или поне според мен ... приятелството се гради с времето и то адски трудно ...
TooRareToDie и аз днес стигнах до извода че семейството ми са едничките ми приятелии ..

MiChKoO
02-11-2011, 20:43
cranberry696
Слави ми влиза под кожата с някои от песните си ... улучии :-)

w0sh
02-11-2011, 21:00
До колкото ми е известно заедно със сертификата за приятелство, който се издава от министерството на регионалното развитие, върви и кристално кълбо, в което приятелите могат да разгадават кога имат нужда един от друг.

Или пък приятелите са,за да си говорим с тях и да споделяме какво ни тормози.
И освен това не са, за да се взимат прекалено насериозно.

ivcheto0o
02-12-2011, 08:24
Ти я мислиш за твоя ориятелка,а тя те смята само за позната.Преценявай приятелите си в такива ситуации,щом някои не ти обръщат гръб защо не ги смяташ за приятели..

TooRareToDie
02-12-2011, 08:33
Ти я мислиш за твоя ориятелка,а тя те смята само за позната.Преценявай приятелите си в такива ситуации,щом някои не ти обръщат гръб защо не ги смяташ за приятели..
Според мен, няма такова нещо, рано или късно всеки обръща гръб и то във възможно най- “е***ата“ ситуация. :smt012

VaMpiRKaTaaa
02-12-2011, 08:53
Прекалено на вътре взимаш всичко.
Карай по-спокойно.
Може да си е имала причина,зада иска да излезе с Иван,a не с теб.
Нямаш право да я съдиш.
Вчера не е могла,днес ще може примерно.
Няма смисъл да се измъчваш за глупости.

koteto6840
02-12-2011, 09:47
И аз имах същият проблем.
Помолих най-добрата ми приятелка да дойде с мен,но тя ми каза че трябва да лепи плакати на гаджето си.
Аз и казах че ще я изчакам но тя не дойде а когато и се обадих тя спеше у тях. Хич не беше се сетила за мен.Тогава разбрах че аз не съм важна за нея. :)

nellynka1
02-12-2011, 19:18
Прекалено на вътре взимаш всичко.
Карай по-спокойно. :)

thund3rstorm
02-12-2011, 19:36
Крайна си. Нищо кой знае какво не е станало, че да се сдухваш. Следващия път, когато има нужда от тебе, и ти отиди на кафе с ИВАН да й се наместят чивиите малко. :-P

BohoOhoAreVe
02-12-2011, 19:59
има разлика между нужда и нужда. Момичето си харесва въпросния ИВАН и ако на тебе просто ти се лафи как тя да го отреже и да се лафите за времето. Виж сега да е нещо наистина сериозно може тогава да се сърдиш че не идва с тебе мхм :o

Lancelot
02-12-2011, 20:03
Не виждам проблем. Когато си я попитала тя вече е имала план. Къде е проблемът? Излиза с момче? О, боже, каква никаквица.... Само с теб ли да е приятелка? Доколкото разбирам нямаш проблем, просто ти е тъпо и искаш тя да заебе възможността за връзка за да си лафите... Ъх?

dreamer98
02-13-2011, 11:21
Според мен истинските приятели се разбират в моменти на трудност. Ще дам пример с мен. От тази година съм в нов клас. И до скоро мислих, че момчетата не са ми истински приятели и само така си играят. но преди две седмици отидохме на екскурзия и много се сближихме, имам предвит като приятели. но не разбрах това веднага. И преди една седмица с едно момиче се сдърпахме в файсбук и две от момчетата направо я смазаха с коментарите си. неща от сорта на,,не я закачай, че не знаеш кви приятели има тя", " ако и кажеш пак нещо такова ще съжаляваш" и т.н. По- големият ми брат също се включи и накрая аз пратих благодарствени съобщения на момчетата и те ми отвърнаха ако имам пак проблем само да им кажа.
Ето това са приятелите.

FATALITY
02-14-2011, 05:05
Не мисля, че си дръзка. А и както казаха преди мен, шансът да попаднеш на добър приятел, на когото може винаги да разчиташ е ужасно малък. Просто живота е такъв. Да те е страх да споделиш нещо съкровено на приятел, защото не се знае, когато се скарате, може всички останали да го знаят. Просто продължи напред. :)