Влез

View Full Version : Толкова ми е тежко, гадно, самотно . . .

HoBoJIyHuE
02-11-2011, 21:12
Ах ... Толкова ми е тежко и гадно, че няма на къде.. Нима истинското приятелство наистина не съществува ? Нима никога няма да мога да намеря свестен човек, с който да споделям и радостите и мъките, с който да си помагаме в трудни ситуации, на който да се доверявам безрезервно... Не братче няма. Все някой те използва, все някои те замества, все някои ти говори зад гърба. Как ми се иска някой ден да срещна такъв приятел, какъвто искам. Не че нямам никакви приятели, напротив имам. Старите си заминаха.. Нови се появиха... Няма ли на този свят някои добър, отзивчив човек, който не те използва за щяло и нещяло.. Приятелите не са резервни кабели,които да захвърлиш в багажника и да вадиш само при спешни случаи. Някои хора обичат големите компании.. Няма лошо и аз ги харесвам, обичам да съм сред хора.. Но все пак се чувствам самотна... Започвам все повече и повече да се отчайвам ... Плаче ми се. . .

ecstazy
02-11-2011, 21:20
и на мен, и на мен...

02-11-2011, 21:58
. Все някой те използва, все някои те замества, все някои ти говори зад гърба .

Ти не си ли разбрала още,че приятели вече няма!!
..и всеки при възможност ще използва някой! И никой нищо не го интересува :D

.Плаче ми се..
Не плачи......ще ти стане по добре но временно :? научи се да не те интересува нищо и бъди като другите :P

GLaDOS
02-11-2011, 22:25
Мдаа и аз се чудя как да се спасявам ... много е шибано да няма с кой да споделиш каквото и да било :?

FuckedUp
02-11-2011, 23:04
Такъв е живота. Като не ти харесва - самоубий се.

ludiqtzubar96
02-12-2011, 07:08
+10! :razz: :razz: :razz:

DesireToFire
02-12-2011, 09:02
Прекалено си черногледа. Истински приятели има.

HoBoJIyHuE
02-12-2011, 09:13

Такава е темата. Като не ти харесва - не пиши. ;)

iiordanova
02-12-2011, 09:15
Има приятели. Просто в момента ти самата си в търсене на такива. Докато намериш точния човек , ще минеш през различни провали с приятелите. Но се научи ти самата да си бъдеш най-добър приятел. Защото не винаги приятелите ще те разберат. А защо собствената ти майка не ти е приятелка. Споделяй с нея като с много добър приятел, тя със сигурност няма да те предаде. И не се доверявай на никой напълно без да си сигурна. Ще намериш и ти точните приятели , не се отчайвай! Мисли по-позитивно и горе главата. Не позволявай на разни "приятели" да ти скапват настроението и живота.. : )

Cybershot
02-12-2011, 10:22
И на мен ми прави впечатление нещо подобно, че човек с времето се променя. Като се замислиш преди 2-3 години как е било и сега как е откриваш големи разлики, сякаш не е той вече, променил се е. Това важи за всички хора, за жалост и за приятелите.

ThisIsMe
02-12-2011, 10:38
Моето мнение ,е че няма истински приятели.
Много хора бъркат познатите или хората ,с които движат,с приятели.
Огромна грешка.Това значи да живееш в една илюзия,смятайки ,че имаш приятели,а един ден ,когато не ти обърнат внимание,страдаш и ти е тежко.Да излизаш с ''приятели'' на кафе или разходка или да движиш с тях,не значи че са ти приятели.Те са просто компания.
Истината е ,че когато извикаш тези хора на купон,събиране,гощавка,те на минутата ще дойдат да си угодят на червата и да се напият,обаче когато си болен или имаш проблем,едва ли някой от тях би дошъл на минутата да те пита как си и как да помогне.Всъщност съмнявам се,че изобщо ще дойде такъв човек.И точно в тези моменти човек разбира,че няма приятели,че повечето си служат с лицемерие,за да изкопчат нещо от теб(било то в материално отношение или някоя нова клюка).
Аз лично разчитам само на приятеля си,защото той е винаги до мен,когато ми е било тежко.В приятелството отдавна вече не вярвам.
Имам компания ,с която движа,но си имам едно на ум,че това не са хора на които мога да разчитам.

VaMpiRKaTaaa
02-12-2011, 10:59
KiFlOo,има истински приятели.Това,че ти нямаш,незначи,че няма.
Авторке,както казах и на кифлата,и на теб ти казвам,истински приятели има.Свестни хора ИМА.Просто можеби не търсиш на правилното място.
Смени компанията,обкръжението си ,ако се наложи.

iceeepr
02-12-2011, 11:01
^^^ Съгласна съм с тебе. Аз в старото даскало си имах една фр на която разчитам и до сега, ама в новото даскало всички са срещу мен, само ако им трябва нещо от мен тогава ме тарсят и добре че приятеля ми е до мен постоянно, за да ме подкрепя.

fenastz
02-12-2011, 11:01
Стига Здрач.

Ssummerjam
02-12-2011, 12:20
Има, споко. Все някога ще намериш. :)

ludiqtzubar96
02-12-2011, 14:15
Честито,първото ти голямо разочарование в живота!И то си е така,няма приятели,има само интереси!

HoBoJIyHuE
02-12-2011, 17:37
Стига Здрач.

Какъв Здрач те гони тебе... ? Какво общо има Здрач с темата !? Ей, задържайте си глупавите коментари за себе си. Ако имаш нещо относно самата тема да напишеш, го напиши. Тя е сериозна! Ти като нямаш такива проблеми, евала ти ! Здрач няма нищо общо с това. Смешник, такъв ! :x

bloodyF
02-12-2011, 18:10
и аз съм така..
диагнозата ми е "лека форма на депресия" хм..

qsiii
02-12-2011, 19:13
В същото положение съм и още не мога да повярвам, как хората които ги познаваш цял живот всичките могат да те зарежат и само когато имат нужда от теб да те викнат да излезете...

ecstazy
02-12-2011, 20:17
най-най-най гадно е когато държиш на някого, а на него си му безразличен. Гледаш как групичката се забавлява отстрани и си мислиш за миналите мигове когато ти си била част от това :) и стига с това "няма истински приятели" и аз в тежки мигове си го мисля но определено не е така. Т'ва че съдбата ни среща с няк'ви лицемерни боклуци не значи, че истинското приятелство не съществува ;) дори има логика бе хора, не виждате ли родителите си. Те всъщност имат истински приятели - поне 20 годишно приятелство. ;)

RaisedOnRock
02-13-2011, 06:21
Истински приятели има.Не си ги открила просто.Не плачи.Не си заслужава да ревеш за хора,които използват другите.Запомни горчивия си опит и продължи нататък.Това е единственото,което можеш да направиш.

qsiii
02-13-2011, 08:43
най-най-най гадно е когато държиш на някого, а на него си му безразличен. Гледаш как групичката се забавлява отстрани и си мислиш за миналите мигове когато ти си била част от това :) и стига с това "няма истински приятели" и аз в тежки мигове си го мисля но определено не е така. Т'ва че съдбата ни среща с няк'ви лицемерни боклуци не значи, че истинското приятелство не съществува ;) дори има логика бе хора, не виждате ли родителите си. Те всъщност имат истински приятели - поне 20 годишно приятелство. ;)

като се замисля наистина си права

SameLove
02-13-2011, 08:59
Прекалено си черногледа. Истински приятели има.

+1 ! Ще намериш сродна душа все някой ден ... :)

fenastz
02-13-2011, 11:56
Стига Здрач.

Какъв Здрач те гони тебе... ? Какво общо има Здрач с темата !? Ей, задържайте си глупавите коментари за себе си. Ако имаш нещо относно самата тема да напишеш, го напиши. Тя е сериозна! Ти като нямаш такива проблеми, евала ти ! Здрач няма нищо общо с това. Смешник, такъв ! :x

Пунктуационните ти грешки и лошият подбор на развлекателна литература са единственото сериозно нещо в темата 8-)

nellynka1
02-13-2011, 13:37
На всеки му минават такива мисли през главата в даден момент :) Спокойно и това ще мине :)

schlanky
02-15-2011, 17:08
В същото положение съм.. много ми е мъчно... няма с кой да изляза, с кой да си поговоря... Просто всички мои познати само за едно и също си говорят... цигари... алкохол...купони...гажета... - все едно нищо друго не съществува и само това им е в устата.. ;;;( Умирам си от мъка.

tman
02-16-2011, 10:29
В същото положение съм.. много ми е мъчно... няма с кой да изляза, с кой да си поговоря... Просто всички мои познати само за едно и също си говорят... цигари... алкохол...купони...гажета... - все едно нищо друго не съществува и само това им е в устата.. ;;;( Умирам си от мъка.
Да си говорим как сме решили задачите по химия ли :D 8-)

schlanky
02-19-2011, 14:14
В същото положение съм.. много ми е мъчно... няма с кой да изляза, с кой да си поговоря... Просто всички мои познати само за едно и също си говорят... цигари... алкохол...купони...гаджета... - все едно нищо друго не съществува и само това им е в устата.. ;;;( Умирам си от мъка.
Да си говорим как сме решили задачите по химия ли :D 8-)

Еми не...
Има безброй други, интересни теми за разговор, с изключение на горепосочените!

r3872reni
02-19-2011, 16:02
Аз живея в друга страна и разбирам как се чувстваш. Нека ви кажа нещо, което трябва да направиш - не търси приятели от мечтите си с очакванията ти .. няма да ги намерите! Просто се опитай да останеш с по-малко приятели, защото след време само те ще имат едни и същи спомени като теб, които ще ви държат заедно завинаги. Истински приятели не идват на вратата ви, ще трябва да ги намериш и да прекарате заедно много време, а не само за да излезете заедно. :)