View Full Version : как да го преодолея?
blackrose
02-12-2011, 12:16
начи....утре съм на олимпяда по биология и съм мн притеснена . Знам че ще се справя но не знам защо вътрешно се притеснявам а така е по вероятно да сбъркам нещо . Ако и вие сте така или просто може да ме посъветвате моя да ми кажете какво да правя :oops: :oops: :oops:
VaMpiRKaTaaa
02-12-2011, 12:23
Купи си шоколад за изпита.
Може.
Той успокоява .
ThisIsMe
02-12-2011, 12:43
^ и една минерална вода :)
И все пак какво толкова?
Щом си изявила желание да участваш,значи има какво да покажеш.
questions
02-12-2011, 13:07
Кой клас си? И аз ще ходя.
blackrose
02-12-2011, 13:47
Кой клас си? И аз ще ходя.
8 кл съм иначе мерси на всички за съветите.Не знам защо се притеснявам просто съм си такава :?
selenium
02-12-2011, 18:41
Абе престанете с тия шоколади. Шоколада е противопоказна храна в такива случаи! Много по-полезно е да се ядат плодове.
Да не говорим за това, че отиваш на олимпиада, не на кръчма. Ще имаш 4 часа някъде, толкова ли са много!? Това време ти се дава да мислиш върху задачите, не да шумолиш с някакви опаковки и станиоли. Глезотии!
Храната бих разбрал да носи само човек със здравословни приблеми, специална диета и т.н.
Наспи се хубаво, стани по-рано сутринта, закуси! вземи едно шише вода и бягай. От какво се притесняваш? Оценка ли ще ти пишат, ще те късат ли, зависи ли нещо от тази олимпиада? 8-ми клас - НЕ. Сядаш, даваш най-доброто от себе си, пък каквото стане.
NAPAST94
02-12-2011, 18:59
Разбирам да си на изпит, контролна, класна или нещо от което ти зависи я срочна оценка, я бъдещето например ако ти е изпит за университет 8-)
Ама да ми се панираш така на олимпиада, на която си отишла доброволно и нищо не зависи от нея??
Момиче, стегни се, че в 12ти клас на матурите не знам какво ще ти е ако продължаваш така.
LaChupacabra
02-12-2011, 21:12
опа грешна тема сори...
иначе преговори си добре всичко и се зареди с положителни мисли! :]