PDA

View Full Version : Стафилококи

Claymore
02-12-2011, 12:55
Какво по дяволите е това? Какво причинява?
Ще ми правят изследвания защото са ги открили на баща ми. Казаха ми, че лечението боли много. Вярно ли е? Какво е най-лошото, което причиняват?

anonimen213
02-12-2011, 12:58
www.google.com

brutalen3ajo
02-12-2011, 13:06
това е група бактерии по начало не са много опасни
разможават се бързо
някои образуват мехури други инфекция на пикочните пътища и тн

кажи името на бактерията и ще ти дам повече информация

Claymore
02-12-2011, 13:07
да не си тъп...ясно е, че съм проверила гугъл, но всеки има различни проблеми...пъпки и течение
след като съм момиче с вагинален секрет ли ще ме изследват?
течение бяло имам доста и е от 2-3 години постоянно, пъпки имам малко и не са толкова страшни, но все пак ги има...появиха се в пубертета, както и течението

brutalen нямам идея, но от това, което чета и щом баща ми има голям е шанса и аз да ги имам...майка ми иска да ме изследват

brutalen3ajo
02-12-2011, 13:10
нещо по кожата ли е насочи ме какво е заболяването точно

Claymore
02-12-2011, 13:14
не мога да ти кажа нищо по простата причина, че не поддържам контакт с баща си, просто ме предупреди да се изследвам
преди около 4 години баща ми беше с не толкова чиста кожа, т.е. имаше пъпки
няма друго какво да му е причинило, защото тогава му нямаше нищо [освен нечистата кожа]

Red_Hair
02-13-2011, 16:51
по скоро стафилококите обичат повече фаринголарингитния епител,езофагиалния,трахеа лния и разбира се слиза до инфундибуларните части на бронхите и ест белодробният паренхим,няма голяма вероятност да избият по срамните ограни,а след като имаш това течение от 2-3 години нали разбираш че е практически невъзможно да живееш със стафилококова а и каквато и да е инфекция 3 години,така че гинекологът ще разгледа вагината ти,ще я снима за извратената си вагинална колекция по която познава пациентите си по-добре отколкото визуално и ще ти даде по-точен отговор отколкото ще дадем в сайта,а и за лечението не си познала не е болезнено,лечението е стандартното за такъв тип бактерии

Claymore
02-16-2011, 06:16
тъй, тъй...стафилококи ми откриха със "стафилококов титър"
нямах никакви оплаквания от нищо, но въпреки това ми откриха [като изключим внезапната глухота]
сега искат да правят още изследвания със секрет за да разберат "огнището"...както казах нямам никакви оплаквания, а в други сайтове поне 60-70% от хората казват, че нямат подобрение от инжекциите и антибиотиците и голяма част казват, че "АНАСТА" е измислена клиника [където всъщност и аз отидох] и изследването им не съществува

CherryBell13
03-02-2011, 20:34
виж, аз също имам стафилококи брат ми и баща ми също имат, но брат ми се излекува. Това са гнойни пъпки на мен лично ми биха много инжекции не ме болеше но всеки път дозата се увеличава и явно аз оше не съм излекувана защото продължавам да имам не е нищо особенно само ще ти вземат кръв и ще я изпратят за анализ така че не се притеснявай :)

flower757
03-02-2011, 21:05
:shock: :shock: :shock: Боли ли ?!!? ..ооо - ужас , но трябва уточнение , защото има толкова мнооого видове стафилококи .. :) . Аз си живея с едни , дето причиняват ечемици и често дигане на температура :( - Златист стафилокок , а както казаха по-долу за огнището - при всеки е различно , така че не се тревожи за сега .. първо нека уточнят какви точно са , след това потърси в чичко гугъл .. и тогава мисли за различното лечение .