View Full Version : някакъв вечерен крем за успокояване,подхранване
ch0c0latee7
02-12-2011, 13:12
Здравейте искам нещо като нощен крем но не знам какво да е .. Сутрин се гримирам и вечер си измивам лицето с някво от avon 3в 1 тоник ли к'во пише :D таа после след това искам да се мажа с някакъв крем за успокояване.. предложения ? .. Ако пък ще ми се казва виж из google или има др. теми :? за да пиша нова тема значи не съм намерила това което търся.. :)
Lian4ety
02-12-2011, 13:49
Аз се мажа с един на Дева казва се Cold Restore Face Cream Coenzyme Q10+ Calcium незнам май е дневен, но се мажа и денем и нощем и ми действа много добре. Той е против измръзване смисъл от вятър примерно да не ти изпръхва лицето. Не беше скъп към 3-4лв някъде.
SameLove
02-12-2011, 14:46
Юцерин имат едно кремче за успокояване Омега 12% ама си е скъпичък 22.65 за 75 мл
francyzoi4ety
02-12-2011, 16:14
http://www.malinka.bg/media/products/soft-big.jpg
Много добъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъър !!! :-P
Опитай със серията за хидратация на RYOR=
Molzinka
02-14-2011, 15:11
еми аз ще ти предложа отново на ейвън - от серията Ейвън Кеър с краставица и зелен чай :) То е малко като гел, аз в момента съм с него и съм супер доволна!
MakeMeHappy
02-14-2011, 18:04
Бих ти предложила моя крем,който използвам и съм много доволна от него :) Eucerin Replenishing Night Cream 5% Urea нощен крем
Хидратант за използване през нощта. Подходящ за суха и чувствителна кожа. Използвайте всяка вечер. Съдържанието на уреа спомага за задържане на влага в кожата.
Амии... Аз мога да ти препоръчам два веда крем, но не са нощни, денонощни са.. :D :D :D
Можеш да погледнеш в серията н Bilka - аз ползвам някакъв с мирис на грозде, а другият е пак за подхранване, също и при студ (изпръхнали устни, суха кожа..) - Нахткерцен Балсам! Вторият се ползва и при бебешка кожа, но е страшно добър!! :grin: