Влез

View Full Version : Моята детска постъпка ...

[B]a[N]D[i]T[k]a
02-13-2011, 00:37
АХХХ!!! колко ми е кофти в момента!!!!!!!! :D .... рядко пиша теми във форума но някак си изпитвам желание да споделя какво се случи в петък на училище...

значиииии имам химия с едно момче което от супер много време харесвам но все си мисля че не съм го показвала... та такaм. В петък една съученичка която знаеше че го харесвам ме посъветва да му подаря валентинка за свети валентин и че това било мн сладък жест :D. (само в скоби да обясня мнoгoооооо мразя някой да ми се меси в моите работи но с това момче някак си всичко което ме дразни в хората се проявява в мен :D ) та след сумати размисли реших да го направя. Сиг звучи малко странно но в училище ги продаваха тези валентинки и просто отиваш, плащаш за нея и тези които го организират в понеделник ще ги дадат на получателите. Та момчето което си харесвам беше от тази групата с организиращите и следователно ако отида и платя за валентинката той ще разбере че е от мен а аз не исках той да знае... и затова помолих въпросното момиче да отиде и да плати и да му я прати на него без да го направя аз... Разбира се той я видя там, нали той събира парите за валентинките.. и разбира се знаеше че тя му я праща Ha него но тя му казала че не е от нея а от някой друг...

Таааааа всичко това се случва в петък...

Имах химия след като това стана и той нали седи до мен и ме пита дали аз съм пращала нещо такова при което аз казах "не" ( и в главата ми м/у временно си мисля .. ОМГ егати т1пата съм ... трябваше да кажа даа... !!! :D има и друго.. АЗ НЕ ЛЪЖА. НИКОГА НЕ ЛЪЖА. някак трудно ми е и изобщо не съм добра в това и просто винаги съм била мн откровенна с хората :( И ЗА КАКВО КАЗАХ "НЕ" НЕ ЗНАМ!! Точно в този момент си помислих че не разбрах въпроса му и затова сигурно съм казала не... ама въпреки това е лъжа :( а знам че той цени истината..)

Историята продължава... учителката ни я нямаше и някаква друга заместваше която остави класа ми да си говорим по между си при което ние с него се обърнахме и почнахме да си говорим с 2мата които бяха зад нас. ii някак от нищото той нещо спомена че има приятелка при което на мен това ми дойде като гръм от ясно небе :D ... и както 4мата си говорехме, момчето което сяда зад мен ми е добър приятел и му написах съобщение да му кажа че съм пратила валентинка и той сега казва че има гадже и че спр кофти се е получило :( при което той напиша нещо обратно и докато си взема телефона да видя какво става, момчето което харесвам ми го взе от ръцете и искаше да видим за какво си говорим ....

олелеле това което последва беше ужасно!!!!....

м/у временно преди това нещо се бях изцепила слух които бях чула за него и той ме разпитваше кой ми го е казал този слух;

та така де той взе телефона от ръцете ми и каза че няма да ми го даде освен ако не му кажа кой е този човек който ми е казал за този слух. Аз се паникьосах и му казах че е стефи което е момичето което ме обеди да му пратя валентинката. При което разбира се той ме погледна.. аз го погледнах и си дръпнах телефона от ръцете му. Казах му да не го пипа повече но в този момент се загледахме за няколко секунди и разбрах че той вече е разбрал че аз го харесвам.. и че аз съм му пратила валентинката...

ii някак си нещата останаха до там. След това той отиде да си говори с някои др и като дойде пак да седне на нашия чин и пак си говорехме сякаш нищо не се е случило. :(

Аз ли преувеличавам или това наистина беше супер детско от моя страна?!?!?!? Не мога да се понасяяяяяяяяяяям когато съм около него... не мисля разумно и правя неща за които с1желявам :D .. УЖАС! Много детски постъпих с цялата тази история с телефона и изобщо да пиша СМС на това момче КОГАТО ЗНАМ че момчето което харесвам е там и това ще е прекалено очевидно :D ... УЖАС!!!! ДЕТСКА ИСТОРИЯ!!!!! ........

та мислех си в понеделник като се видим по химия да му кажа че валентинката е от мен и че наистина го хр но той след като си има гадже няма да му се меся в нещата и мн ще го оценя ако той не си променя мнението за мен и въпреки това продължим по старому. Това мн зле ли звучи? :( изобщо да му се обяснявам ли ...? имам чувството че му дължа едно извинение :(

не съм се и усетила колко съм писала за което се извинявам XD

GLaDOS
02-13-2011, 01:21
Гледай сега ,не мога да разбера защо са нужни такива глупости като валентинки,SMS-чета и тн. за да се обясните в любов ?
Не знам на колко години си ,обаче историята си е доста детска .
Какво ще му се обяснаваш ,че и ще се извиняваш за тва че имал приятелка ?! АЛОО ,какво става ?! При това си и момиче ... :D
Ако те пита директно си признай ,ако не - карай на леки намеци ,пък ако трябва да става нещо ще стане !
Айде успех ! :)

modjodjodjo
02-13-2011, 02:36
Аз не смятам, че си постъпила детски. Много по-интересно се е получило, отколкото ако бяхте флиртлували по скайп или фейсбук, както правят повечето хора.
По-добре, че не си отишла и не си му казала направо, че го харесваш, щеше да е много тъпо.
Иначе незнам какво да те посъветвам, ти все пак вече си му загатнала, че имаш известни намерения към него и сега главната инициатива е в него.
Поинтересувай се малко дали има наистина приятелка, може преди да го е казал, от тактическа гледна точка, тоест да види дали ще покажеш ревност. Все пак, когато един човек харесва друг, то почва да си личи от 100 км и би трябвало да се е усетил и ти въобще да не си предполагала.
Разберете се и излезте само двамата, отидете примерно на кафе, а след това на някое по усамотено местенце и тогава сигурно всичко ще си излезе наяве.

[B]a[N]D[i]T[k]a
02-13-2011, 03:23
проблема е че си мисля че не ме хр .... мн е заговорчив когато се видим в час но когато ми праща съобщения (което е МНООООООГО рядко) винаги ме моли за нещо :D .. например като почна новия срок и той ми се обади да ме пита в коя стая имаме химия... някфи такива... даже нз дали имам шанс с него и затова съм малко скептично настроена :S

YyoOnNiItTyY
02-13-2011, 05:09
Избинявай ,ако не е проблем ще ми кажешли на колко години си? Иначе това ,че не ти се обажда честно ,нищо не значи!! Хресвах..опаа още харесвам едно момче ,което може да ми се обади веднъж на сто години.. но когато сме заедно показва ,че не съм му безразлична.. така че това с обажданията хич да не е проблем!! :) Пък и трябва да си поласкана ,че точно на тебе звъни за да разбере какъв час имате или съответно къде :-D ,защото чисто и просто можеше да си звънне на някой приятел и до там да се приключи с тва ,но той е решил да звънне на тебе :D :D Има много различни мнения..затова е по добре да направиш каквото ти сметнеш за добре ,защото ние не те познавама ,пък и момчето не го..и просто без да искаме може да ти дадеме съвет ,който за вас ще е тотално грешен.

GossipGirl89
02-13-2011, 05:25
Аз пък не мисля че си постъпила детски - даже много сладко се е получило... както казаха - къде, къде по-яко отколкото да се обеснявате по скайп или фейсбук :)
Според мен нямаш за какво да му се извиняваш. Това, че си има приятелка не е сигурно - може да го е казал на базик или просто ей така да види реакцията ти,а и не се чувствай изобщо длъжна ТИ да му се извиняваш за това, че си има гадже... Просто остави нещата така - пратила си му валентинка и топката вече е в неговото поле. В понеделник като се видите се дръж нормално все едно нищо не е станало и като получи валентинката ако след това подхване темата и те попита нещо си му отговори искрено - да, ти си я изпратила, но преди да разбереш за евентуалната му приятелка и му кажи, че няма повече да му се намесваш в личния живот и искаш да си останете приятели както преди това. Виж какво ще ти отговори и оттам насетне вече сама ще се досетиш какво да правиш :)

Rebus
02-13-2011, 05:39
Ами да,детска му работа..Постъпила си детски,защото си дете.

RaisedOnRock
02-13-2011, 05:47
:lol: Спокойно де.Станалото станало.
Ако има развръзка пиши,темата ми е интересна. :)

VaMpiRKaTaaa
02-13-2011, 06:11
Ми най-добре ще е да му признаеш,че е от теб валентинката.
Разбирам го напълно,защото и аз мразя лъжата.
Може би те харесва поне малко.

anonymous708973
02-13-2011, 06:26
a[N]D[i]T[k]a]
та мислех си в понеделник като се видим по химия да му кажа че валентинката е от мен и че наистина го хр но той след като си има гадже няма да му се меся в нещата и мн ще го оценя ако той не си променя мнението за мен и въпреки това продължим по старому. Това мн зле ли звучи? :( изобщо да му се обяснявам ли ...? имам чувството че му дължа едно извинение :(

Направи го и пиши какво е станало.
Моля те, кажи ми, че не си 12 клас!

TooRareToDie
02-13-2011, 08:31
Към авторката на темата.
А клавиатурата ти в какво състояние е, след като написа тази дълга случка?

kombarka
02-13-2011, 08:45
Не си направих труда да прочета темата. Извинявам се за това. :lol:

Като гледам заглавието.. Ела за няколко дена в моя град и ще останеш без думи. 8-) Това винаги го е имало и винаги ще го има.