View Full Version : СПЕШНО..!!!
Моля ви кажете ми според вас 1вата целувка подходящ подарък ли е (за Св. Валентин) ??? :-D
Оффф,1016542135410 теми за Св.Валентин! :-x :x :x
Само тфа повтаряте.. 1567468486 теми за тфа.. 5649864 теми за онова.. вместо да ми броиш темите земи помогни.. ама че хора.. :o
зависи от кого...за кого ...
емии от мен за него... :D
SmilezZz
02-13-2011, 14:59
Ако се обичате взаимно - мисля,че е подходящ подарък..А защо толкова се вманиачавате в този ден - той просто си е един обикновен ден и тъпо си е да показваш любовта си точно на един определен ден..Любовта можеш да я доказваш всеки ден,а не да чакаш да дойде Свети Валентин..
againstyou
02-13-2011, 15:01
Пфф .. 12 години имаш ли ? Темата ти е безсмислена ..
TooRareToDie
02-13-2011, 16:16
Колко пъти да Ви се каже, че Св. Валентин НЕ е Български празник, тоест не е нищо особено. Защо всички “ ботове “ решавате, че ако целунете половинката си на 14.02.2011година, ще се случи нещо по-особено, отколкото ако го направите в който и да било друг ден? Айде хванете се та помислете малко....
Колко пъти да Ви се каже, че Св. Валентин НЕ е Български празник, тоест не е нищо особено. Защо всички “ ботове “ решавате, че ако целунете половинката си на 14.02.2011година, ще се случи нещо по-особено, отколкото ако го направите в който и да било друг ден? Айде хванете се та помислете малко....
Всъщност Св. Валентин е католически празник, а в България, до колкото знам, има католици :)
TooRareToDie
02-13-2011, 16:28
omfg, да допуснем, че някои хора го празнуват, мислите ли че това ще промени нещо? Според мен, целувката на 12.02. е същата като тази на 13.02. или който и да било друг ден.
djipsito
02-14-2011, 02:49
^Така е, ама кво от тва ? Свети Валентин е денят на влюбените. Въпреки че не ме кефи този празник, не виждам нищо лошо в тва на този ден влюбените да се поглезят.
Както има ден на пчеларите, на благодарноста, на виното и т.н, всичко е традиция, ако нямаме традиции, нямаме култура. То е ясно, че не е нужно в един конкретен ден да се доказва любовта към партньора, ама всяка двойка сама решава как да отпразнува и дали да празнува. Ти по тая логика ще кажеш, че няма нужда на Коледа да се подаряват подаръци, щото през цялата година могат да се подаряват.. То може, ама друго си е тръпката на празника....
Никой не може да ни постави норми, кога да празнуваме един празник. Никой не може да се наложи върху нас с такива правила! Ако искаме ще си го празнуваме, ако ли не, просто ще се разхождаме из центъра и ще пием кафе с приятели, както повечето от вас правят. Този празник на Св.Валентин може би е просто причина да се сближим повече с човека до нас, да си изразим чувствата и да подходим по по-романтичен начин към половинката ни.
Католически е- да! И кво, ако го празнуваме никой няма да ни точи нож за да ни убива! Съвземете се!
Приятно празнуване на ВСИЧКИ ! :)
BlindedAngel
02-14-2011, 04:40
Яница ft. DJ Jivko Mix - Спешно !!! Страаашна песен :razz: