PDA

View Full Version : Нещо ми става....

deadshadow13
02-13-2011, 19:56
Айде и,аз да напиша моят проблем :Д.
Сега малко инфо за мен
Момче съм на 16 години-закръглен леко :Д.
Живея спокоен начин на живот като не пуша и не пия.Не си падам бияч нито пък Дупенце.Слушам Ар енд Би и гледам филми от типа романтични комедий е и екшани,но не намирам смисъл в тях.Та проблема ми е,че не намирам любовта поради две причина първата е,защо то по някакъв начин отблусквам жените явно,а кадето и да хода каквато и компания да влеза винаги ми казват Ти си сърцето на компанията.Втората причина е че просто не намирам как да кажа мммм момичета та в моят клас не ме привличат не че са грозни или пък съм некой гей :Д но просто всичките до една са нахални прости и кифлички.Бих казал че търся връзка с по голяма от мен просто момиче та та на мойте години не ме привличат.И точно това изкам да ви попитам какво ми е,че немога да си намера подходящо то момиче?

w0sh
02-13-2011, 20:14
Така ето какво мисля аз.

От 2-те ти мнения, които съм прочел вярвам, че си неграмотен.

Освен това вероятно си дебел (ясно е че няма да го напишеш така) и това че си дебел отблъсква жените. Проблемът е, че се опитваш да се убедиш, че ти не ги харесваш, а всъщност е обратното.

Пък асексуалността също е често явление.

И RnB за мъж? ВТФ
Романтични комедии?

DiabolicalSoul
02-13-2011, 20:41
първо се научи да пишеш Ъ
второ, ми кифли са си... огледай се от тези дето не са най-popular, ше вииш един ден след мноо години, че сред тях ще са тези, които ти харесват.
get a life, прай разни неща селд даскало, там ше срещаш хора и момичета, с които да се занимавате с нещо общо и в последствие ще си намериш някоя..... ае стегни се малко

кво пък им има на романтичните комедии???? живота е шибан - вс има нужда от малко захар ;)

FuckedUp
02-13-2011, 21:04
Ми като си закръглен брат - отслабни. К'во друго да ти кажа..Ти си го знаеш, пък ясно не правиш нищо по въпроса.. Не знам защо трябваше да казваш, че слушаш р'н'б и романтични комедии..бла..бла..
Направи нещо по въпроса..

BlindedAngel
02-14-2011, 04:38
Пълен абсурд е ти да си душата на компанията при тия характеристики...По - скоро вечния аутсайдер дето стои отстрани и никой не го забелязва и само го хранят от време на време...
Решението е отслабваш, заякваш, почваш да се наливаш с алкохол и да пушиш, да слушаш чалга и вече ще преуспееш 8-)

balu4ka
02-14-2011, 06:44
Пълен абсурд е ти да си душата на компанията при тия характеристики...По - скоро вечния аутсайдер дето стои отстрани и никой не го забелязва и само го хранят от време на време...
Решението е отслабваш, заякваш, почваш да се наливаш с алкохол и да пушиш, да слушаш чалга и вече ще преуспееш 8-)

Последното ти изречение... хмм ти така ли преуспя?(колко жалко).

Към автора:трябва да започнеш да мислиш по-позитивно за много от нещата.Ходи на фитнес или просто тренирай за да изглеждаш добре.Така ще имаш самочувствието от което се нуждаеш ,така и от уверенността.Излизай повече с противоположния пол ,не слагай определения на хора ,които не познаваш само, защото имаш такива нагласи. (;
И вземи си купи някоя книжка с граматика,хем ще се забавляваш ,хем ще свършиш нещо по-удоволетворяващо.

BlindedAngel
02-14-2011, 08:45

Последното ти изречение... хмм ти така ли преуспя?(колко жалко).

Към автора:трябва да започнеш да мислиш по-позитивно за много от нещата.Ходи на фитнес или просто тренирай за да изглеждаш добре.Така ще имаш самочувствието от което се нуждаеш ,така и от уверенността.Излизай повече с противоположния пол ,не слагай определения на хора ,които не познаваш само, защото имаш такива нагласи. (;
И вземи си купи някоя книжка с граматика,хем ще се забавляваш ,хем ще свършиш нещо по-удоволетворяващо.

С последното изречение се пошегувах макар, че ходя на фитнес, излизам по дискотеки,пуша, пия и слушам чалга яко.

againstyou
02-14-2011, 14:24
Проблема ти е че си добър и свестен.А пък момичетата в днешно време не харесват такива момчета май.

MakeMeHappy
02-14-2011, 14:38
againstyou това не е съвсем вярно,защото повечето харесват свестни и добри момчета...но в крайна сметка си е до момичето.Та по темата-всеки среща точния човек някога-рано или късно ... просто имай търпение,не става ей така от ден за ден! :)

againstyou
02-14-2011, 15:06
againstyou това не е съвсем вярно,защото повечето харесват свестни и добри момчета...но в крайна сметка си е до момичето.Та по темата-всеки среща точния човек някога-рано или късно ... просто имай търпение,не става ей така от ден за ден! :)
Не знам факт е,че добрите момчета са сами а пък, тия дето се мислят за голямата работа и т.н. имат по 100 момичета.

SmilezZz
02-14-2011, 15:08
Добре де,защо всички скочихте на външния вид..Това ли е важното ? Пфф.. Не е ли важното какъв човек е той всъщност,характер и тем подобни..
Както и да е.
Вдигни си самочувствието.. И колкото банално да звучи - "Всичко се случва,когато най-малко ги очакваш"..Така,че недей да дебнеш под път и над път "перфектното" момиче,тя може да се появи съвсем случайно в твоя живот..

NomNomNom
02-14-2011, 15:57
Добре де,защо всички скочихте на външния вид..Това ли е важното ? Пфф.. Не е ли важното какъв човек е той всъщност,характер и тем подобни..
Както и да е.
Вдигни си самочувствието.. И колкото банално да звучи - "Всичко се случва,когато най-малко ги очакваш"..Така,че недей да дебнеш под път и над път "перфектното" момиче,тя може да се появи съвсем случайно в твоя живот..
Не е толкова важно, но пуберките се кефят на плочки , самонадеяност , бияци, гъзенца и т.н.
Някое по-голямо момиче може би би оценило други негови качества, ама в тийн зоната - няма шанс. Може би някоя от неговият ранг, както се казва.
Но това, че някой е дебел не значи, че лесно ще се навие на дебело гадже . Ако не се идентифицира с външният си вид, примерно.

MakeMeHappy
02-14-2011, 16:13
Въпреки,че това е относително-не всички момичета в пубертета се кефят на някакви биячи,гъзари или някакви с огромни бицепси... то си е до момичето и до вкуса й,но не най-важен е външния вид :)

Stan4o123
02-14-2011, 16:16
еми млад човек си,поддържай се,а колкото до романтичните глупости - това са само филми и колкото по-бързо го осъзнаеш,толкова повече полза ще извлечеш от това,майната им на момичетата,ако не ти пука ще ти е по-добре,пък то рано или късно някоя ще ти натрови животеца,не се тревожи.

eXxXciTeD
02-14-2011, 16:45
Естествено, че е важно как изглежда, това че "добрите момчета" са отхвърляни, за разлика от "нафуканите", също не е странно. Кое момиче, което се осъзнава би било привлечено от мекушав охлюв без мнение, пък колкото и да е добръчик. Това, че всички са грозни ти е най-тъпото оправдание. Работи върху себе си, не ти е виновен светът.

ALF13
02-14-2011, 16:46
За всичко си има време. Гледай си кефа и рано или късно ще срещнеш подходящия човек.

"Пий, пуши и слушай чалга и ще си готин" WTF???!?

deadshadow13
02-14-2011, 16:49
Как да слушам чалга като не ми харесва тази боза?
Как да пуша и да пия като не съм гъзарче което се упитва да влезе в компания?
Защо няма нормални момичета?
И пак да кажа не съм свиня 120 килограма 70 кила съм но с коремче и то прилично не некво угромно туловище.... просто не разбирам момичета защо трябва да пропушвам и пропивам само и само да си фана гадже..

NomNomNom
02-14-2011, 16:49
"Пий, пуши и слушай чалга и ще си готин" WTF???!?
Да, добро утро.
Огромен процент от пуберките харесват такива, не знам защо се чудите.

MakeMeHappy
02-14-2011, 16:59
Как да слушам чалга като не ми харесва тази боза?
Как да пуша и да пия като не съм гъзарче което се упитва да влезе в компания?
Защо няма нормални момичета?
И пак да кажа не съм свиня 120 килограма 70 кила съм но с коремче и то прилично не некво угромно туловище.... просто не разбирам момичета защо трябва да пропушвам и пропивам само и само да си фана гадже..

Ама никой не те кара да пропушваш и да ставаш пияница,за да бъдеш харесан!Просто бъди себе си и запомни-не всички момичета са такива с големи изисквания,има и нормални момичета,които не се влияят от тези неща

ALF13
02-14-2011, 17:06
70-80% започват да пият и пушат от келешлък и после не могат да откажат вредният навик, затова по добре стой далеч от пушенето. Е ако искаш да си готин за пред някой пуши и после 30-40 години ги отказвай
:smt023 :smt018

RageAgainstTheMachine
02-14-2011, 17:47
Гледам , романтични комедии и екшън , но не намирам смисъл в тях ... Е добре де като не намираш , защо ги гледаш. Ти някъф умствено изостанал ли си ?

Ето ти няколко причини и съвети :

1) Никой няма да напише - "аз съм дебел" , вземи отслабни
2) Гледаш романтични комедии и слушаш R&B...
3) Както каза някой , от дадената информация , по-скоро си някой аутсайдър...
4) Дори да приемем , че НЕ Е ТАКА , защо тогава никой не те харесва ?!
5) Като всички в класа са кифли , що не идеш се пошляеш в близкия парк та случайно намериш някоя сумистка...

RaisedOnRock
02-14-2011, 18:06
Епа закъде бързаш...Кефи се на живота,и аз не съм срещнала голяяяяяяяямммммата любов,ама не съм тръгнала да се оплаквам.'Къв ти е проблемът? 8)

jghgh
02-14-2011, 18:40
Някое по-голямо момиче може би би оценило други негови качества, ама в тийн зоната - няма шанс. Може би някоя от неговият ранг, както се казва.
Но това, че някой е дебел не значи, че лесно ще се навие на дебело гадже . Ако не се идентифицира с външният си вид, примерно.

Хора, точно по-дебелите и аутсайдерите винаги се целят не там, където им е мястото. Фактец! Някое момиче "като него" обикновено е изтъкано от комплекси и не иска да бъде с момче, което й напомня на собствената си изолация и неуспялост в социален план.

Съгласна съм с eXxXciTeD, въпреки че доста грубо си е написала мнението.. :-D

A за тия, дето ти казват, че "Ти си сърцето на компанията.", сигурен ли си какво означава това? Аз съм забелязала, че дебелаците обикновено са по-големи шегаджии и големи симпатяги, които забавляват компанията, но това не е хубаво, защото всъщност е компенсация за това, че не са атрактивни и не са търсени от момичетата.

Мисля, че трябва да поработиш над психологическия подход си към момичетата, може би да освежиш външния вид - но за цигарите и алкохола, категорично не припарвай, ако не искаш да го правиш! Не почвай цигари от "келешлък", това само ще те направи още по-голям позьор и охлюв, да не говорим, че е супервредно.
Едно момче, в което бях силно влюбена, беше индивидуалист и никога не беше пушил и пил сериозно, за да се прави на готин.
Така че намери златната среда в това да отстояваш себе си и да не се превръщаш в сляп подражател на хората, но това не значи да не търсиш начини да се усъвършенстваш ; )

Дано си ме разбрал ...
Търси в гугъл за алфа-мейл, а даже ако щеш чети мъжки сайтове - напр. www.vratovrazka.bg. Може да ти е полезно!
И ако си дебел, оправи тая грешка.

Приеми за константа, че външният вид е нещо много важно - ти самият никога няма да си харесаш някоя пъпчивка с мазна коса. За жалост светът е диктуван от първичните инстинкти. И мен не ме кефи, ама к'во да правим, живеем и се боримЕ ;] :-P

VaMpiRKaTaaa
02-14-2011, 18:42
Така ето какво мисля аз.

От 2-те ти мнения, които съм прочел вярвам, че си неграмотен.

Освен това вероятно си дебел (ясно е че няма да го напишеш така) и това че си дебел отблъсква жените. Проблемът е, че се опитваш да се убедиш, че ти не ги харесваш, а всъщност е обратното.

Напълно съгласна.

GossipGirl89
02-14-2011, 18:43
Айде стига сте обиждали момчето де. Дебел бил, такъв бил, онакъв бил... ми всеки си има някакъв чар :) Той ако си прецени ще отслабне, ако не - значи се харесва такъв, какъвто е и това е най-важното.

Авторе, просто не си попаднал на точно момиче ама ти си млад още така че споко :) Всичко ще се нареди с времето. Както се казва "За всеки влак си има пътници".

П.П. И откажи окончателно романтичните филми. Аз от толкова много гледане на такива съм си изградила егати погрешната представа за мъжете и сега при всяка ситуация се надявам да стане като по фолмите ама... нъц :D

jimei
02-14-2011, 18:44
Дръпни си малко от джойнта брат.

ЩЕ ПРЕОТКРИЕШ ЖИВОТА.

RageAgainstTheMachine
02-14-2011, 18:45

ЩЕ ПРЕОТКРИЕШ ЖИВОТА.

Къф джойнт бре брат ми. Яла опитай тухлата с хашиш в шкафа..

jimei
02-14-2011, 18:49

ЩЕ ПРЕОТКРИЕШ ЖИВОТА.

Къф джойнт бре брат ми. Яла опитай тухлата с хашиш в шкафа..

ИНДЖЕКТОПЛЯКТОР.

RageAgainstTheMachine
02-14-2011, 19:05
Не тъ усещам майна , разшифровай... :P

jimei
02-14-2011, 19:12
Не тъ усещам майна , разшифровай... :P

Very shokar, thank you.

deadshadow13
02-15-2011, 12:52
:-x :-x

02-15-2011, 14:03
Ами това са първите симптоми който те показват като бъдещ гей :razz: :razz:НЕ е нормално! Честито !

02-15-2011, 14:06
божееее и мязаш на циганин ,,ако не си и такъв :shock:
ужааас ужас ужас

jimei
02-15-2011, 14:34
ето ме и мене

http://snimki.be//store/1/IMG_1258.JPG

АДХАДХАХАХАХДАХДАХДАХХДАХ А

deadshadow13
02-15-2011, 18:22
Е*ах ви майката проста недо****на

tanch3t093