Влез

View Full Version : Да излезем .. с неговите приятели

CanIbeYours
02-14-2011, 13:08
Така и двамата сме от София.
Историята е следната.. Имах мн трагична раздяла с предния си приятел. Минаха почти 7-8 месеца от тогава.. Преди две седмици отидох на рожден ден на свой приятел и там се запознах с едно момче. Аз съм на 16, той - на 18.
Трябваше да си тръгна рано, но когато се прибрах той ми беше взел скайпа и ми беше писал. ^^ Още от първия момент го харесах, което е странно - в последните месеци нито едно момче не ми е привличало вниманието. Започнаха се флиртове, работи вс чудесно, ама сме в различни смени и нямаше как да се видим през седмицата. Предложи ми в петък, ала в четв. вечерта каза, че сиг. ще се видим събота или неделя, без да ми казва защо the hell не може. В събота се разбрахме в неделя да се видим.. Само двамата. Половин час преди уговорката той ми вика айдее да излезем с моите фр. Аз исках само с него.. не с 500 човека. Казах му да си отиде с тях и така. Той доста се поопъва, накрая почна да ми се извинява и си останахме с уговорката, че тия дни ще се видим. Чувстваше се виновен май.
Излязох с една приятелка, която се оказа от неговата компания и в крайна сметка пак ме замъкна там. когато отидох той направо грейна.. Говорихме си. гледах да се включвам в общия разговор на масата обаче бързо трябваше да си тръгна. Тази сутрин си писахме. Той е необвързан. От няколко седмици, но е мн мн готин и надали ще остане дълго необвързан. Незная дали ме харесва и защо така настоя да излезем с неговите приятели...
До към четвъртък зарибявки а-у петък не. В събота пак почна да си иска целувки в скайп. В неделя не сме си писали мн мн .. Тази сутрин си писахме малко, само ми каза някои филмчета да гледам. Мин. седмица все той ми пишеше пръв до петък. От тогава не. освен в събота вечерта.
Не зная.. искам да се получи между нас.. аз съм доста хлътнала.. само че имам чувството, че той почва да ме приема само като приятелка :?
Не съм свикнала да флиртувам по скайп :booooomb: Искам да се видим на живо - само двамата, ама пфф незная дали пак ще иска да излезем.
:(

CanIbeYours
02-14-2011, 14:22
Да добавя. На самия рожден ден като се запознахме в началото стояхме един до друг като погледнех към него и той ме гледаше и се усмихваше. После стана да играе билярд и колкото пъти тайничко погледнех към него, толкова той ми се усмихваше широко...
Вчера пак. Крадени погледи, само че този път си и говорихме. Просто незнам. Не съм много по свалките. Особено не наживо. Много искам да се получи между нас. За сега въпросът е как да се подсигуря че той ще ме покани да излезем :D
Доста съм объркана. Ако имате някакви съвети feel free to share :)

MakeMeHappy
02-14-2011, 14:27
Няма точно подсигуряване,просто се дръж естествено и се дръж на положение като жена :) Ако има чувства към теб и ако не не особено срамежлив може би ще те покани на среща двамата насаме :)

CanIbeYours
02-14-2011, 14:31
Няма точно подсигуряване,просто се дръж естествено и се дръж на положение като жена :) Ако има чувства към теб и ако не не особено срамежлив може би ще те покани на среща двамата насаме :)
Тоест не иска да излизаме двамата само, защото го е страх ли. Аз не съм страшна :D:D А на мен вчера ми разправяше са не се притеснявам от приятелите му. ;\

MakeMeHappy
02-14-2011, 14:34
Ами може би той приема за нормално това да те запознае с неговите приятели..знам ли какво се върти в главата на тези момчета :D

CanIbeYours
02-14-2011, 14:43
Ами аз споменах по-горе че имам 2-3 приятели които са в неговата компания. Той ми беше споменал и че заради бившата си е влязъл в тази компания всъщност.. И там и той и една от приятелките ми които са в компанията му ме викат тука week-endа с тях постоянно :D Може ли да иска да почна да излизам с тях за да тръгнем ?

MakeMeHappy
02-14-2011, 14:46
Хмм.. никой незнае,просто опитай и сама се убеди в това :wink:

CanIbeYours
02-14-2011, 14:56
Ами аз сега съм малко болна.. Така че най-рано петък или събота ще се убеждавам :D До тогава само се надявам ТОЙ да се сеща да ми пише в скайп.. не само аз да го търся :D