View Full Version : Нямам собствена стая и не мога да чета и т.н ...
DaVinciCode
02-14-2011, 20:20
Здравейте.Родителите ми се разведоха и се преместихме в друга къща с майка ми,нямам проблем с това,след като са решили да си решават проблемите по тоя начин,не ме интересува.Само дето сега нямам собствена стая,майка ми е в моята,както и компютъра и на който си работи.А бе общо взето всичко е тука.Не ме разбирайте погрешно,но не искам постоянно да наднича какво правя на компютъра,непрекъснато ми плямпа тоя телевизор и не мога да чета книги,а аз чета много,те са исторически,и ако нещо ми мърмори не мога да запомня и да се фокусирам добре.Нямат пари сега,криза е ,разбирам го,но просто така ми е тъпо.Не мога да кажа на майка ми.МАМО ИСКАМ СОБСТВЕНА СТАЯ,защото тя ще каже,нещо от сорта,аз какво ти преча толкова,и ще се разсърди 100% или нещо от сорта.Но не знам какво да правя,аз не обичам така.Искам да съм си сам,да мога да чета книги спокойно и т.н.В другите стай пък е страшно студено и не мога да отида да чета там..И просто не знам.Обърнах се към няколко приятели да ги попитам за съвет,но просто не намирам някакъв вариант,надявам се някой от вас да ми каже или по скоро да ми даде някакъв съвет..благодаря ви.
modjodjodjo
02-14-2011, 20:30
Ако заместим израза "четене на книги" с "лъскане на бастуна" темата ще ми се струва по достоверна :)
Шегувам се де :)
Незнам какъв съвет можем да ти дадем ние, освен да се преместиш на квартира или да занесеш компютъра в мазето
radeberger
02-14-2011, 20:35
Майка ти не може ли да си гледа телевизия в кухнята и да ти остави стаята свободна.
DaVinciCode
02-14-2011, 20:36
Ако заместим израза "четене на книги" с "лъскане на бастуна" темата ще ми се струва по достоверна :)
Шегувам се де :)
Незнам какъв съвет можем да ти дадем ние, освен да се преместиш на квартира или да занесеш компютъра в мазето
Глупости.Само факта,че не искам да го кажа на майка ми за да не я обидя,би ти говорило,че не искам да им стане гадно,камоли да се изнасям на квартира,пък и все още уча какви квартири да не съм ненормален..това за мазето беше глупаво.Пък и по горното също.Ако бях такъв чикиджия и мислех само за това,винаги можех да намеря място,не мислиш ли..а за книгите не е точно така.
Как бе... на същото място може и да четеш 8-) WC-то е най-доброто място за абсолютно всичко. :D
А иначе за четенето - аз примерно съм студент - 70% от четенето ми е по библиотеките в университета, щото вкъщи трудно уча, а пък аз трябва да уча немалко. Така че може да помислиш за идеята, ако намериш някоя хубава библиотека да четеш там. Не знам, до колко ще тти е удобно де.
Въпросът с "Мамо, искам стая" ми се вижда доста труден, защото може и да няма финансова възможност да сте на 2 стаи, а пък и тя си има личните нужди, както и ти...
А за компа... ако си с лаптоп, ще ти е лесно да не вижда кво правиш, поне според мен. Явно обаче не си..