View Full Version : Какъв подарък ви направи гаджето за Свети Валентин xD
Е темата е ясна.. :) Моето момче ми подари един огромен букет с рози,страхотен е .. направо не мога да му се нагледам :smt060 както и едно средно голямо плюшено сърчице,на което пише "Love" :)
NomNomNom
02-15-2011, 05:57
Любимия ми шоколад и откраднати кокичета от някоя градина :D
Аз му подарих кутия на милка с 5 шоколада + несесерче и му купих от сърчицата-балони с хелий .
Ние се бяхме разбрали без подаръци, ноо :D той се прибра с букет от рози за мен :-) .. А аз направих вечеря на свещи и му подарих една картичка специално изработена с наша снимка :-) :-) :-)
До сега беше "Какво да подаря ?" сега е " Какво ви подариха ?" :-D
А сега следете тая тема и догодина не се шашкайте така ... 8)
По темата : Аз празнувах Трифон Зарезан \:D/
Ем' една бивша удари яко зллоба срещу мен и реши да си отмъщава нещо... та тръгна да разнася компромати срещу мен на приятелите ми, но... на 13 февруари. Тааа.. Ще го броя като подарък за 14-ти, мило. :-)
Vilencety
02-15-2011, 11:02
подаракът му беше страхотен понеже много исках да си удължа ноктите с гел, той ме заведе да ми ги направят след това в тях ми подари розичкаа :grin: страхотно беше, а относно моя подарък подарих му мой портрет! :-P
MiMcHeToOo
02-15-2011, 19:33
По принцип не празнуваме този празник и се бяхме разбрали даже да не си го честитим. Той обаче ме изненада с роза. Щях да припадна, буквално, наистина много се изненадах. Стопли ми сърцето :)
cherinka
02-15-2011, 20:13
Мен ме разрева... както се и очакваше.
Балъкът му с балък, ще му го върна тъпкано :-x
fUcKsMiLe
02-16-2011, 11:34
Ние празнувахме Трифон Зарезан...
hurrdurr
02-16-2011, 11:50
Спин.
dreamer98
02-16-2011, 12:36
На чина ми сутринта в училище имаше една кутийка, в която имаше сърце медальон с наша снимка!!! :smt007 :smt007 :smt007
blackvelvet
02-16-2011, 13:00
Подари ми едно много красиво цвете в саксия :-) :-) :-) ,а аз му подарих пад с наша снимка.Той много се израдва :oops:
На чина ми сутринта в училище имаше една кутийка, в която имаше сърце медальон с наша снимка!!! :smt007 :smt007 :smt007
Това ми най-хареса. :oops:
MilanowPz
02-16-2011, 21:32
Скъсахме.. ;дддд и празнувах трифон зарезан ;дд
Extremescream
02-17-2011, 19:15
2 книги на Пратчет, като едната беше за успешно завършилата сесия.
Elisaveta7
02-18-2011, 05:45
Ние не сме много запалени по този празник,защото не смятаме,че любовта се изразява само един ден в годината и то с получаването на плюшена играчка или нещо подобно.Аз миналата година реших да направя нещо мило и пътувах до Димитровград,където живееше тогава и бях при него 4-5 дена и на 13.02 късно вечерта му казах,че го обичам за пръв път.И тогава той малко се засмя и ми каза : "Не можа ли малко да изчакаш до 14,за да ти го кажа аз?" И оттогава си имаме нещо като наш си празник.Е,той дойде да живее в Бургас и този път не ми се наложи да пътувам по западналите влакове :D Разбрахме се без подаръци и този път,обаче когато дойде да ме посрещне както обикновенно след даскало,ми носеше роза и ми каза,че е само една,защото съм единствена и неповторима за него.Това е най-хубавият подарък за един човек - да знае,че е обичан и ценен. :smt007
sladkish_14
02-18-2011, 09:18
Нищо, защото сме отскоро заедно и аз му бях казала, че няма нужда да ми подарява каквото и да е : )) , но пък той от своя страна ме изненада и ме заведе на едно прекрасно място вечерта :smt007 :) Направи ме много щастлива с един много малък жест :) След това празнувахме и двата празника в един негов приятел със всички останали :) беше много важно за мене, защото окончателно и категорично показа и доказа на всички, че сме заедно и нищо друго не го интересува! А и с приятелите му вече нямаме никакви проблеми. Наистина вечерта ми беше прекрасна :) :smt007 .
В такива моменти си мисля, че подаръците изобщо нямат никакво значение, ако човек може да те направи с действията си и словата си щастлив :) !
kristito3
02-18-2011, 17:46
Ние също сме от скоро заедно. Нищо не се бяхме разбирали за празника, но той ми се обади в училище и ми каза, че ще намине. Като дойде ми подари една красива червена роза със сърчице, залепено на едното листо. Беше много, много мило и красиво! Изненада ме! :-)
подари ми букет от прекрасни цветя беше мнг хубав :-) не го очаквах
Anabella
02-18-2011, 20:24
Не го разбирам това лицемерие... Седмици преди празника форумът се пълнеше с теми от типа ''Какво да му/й подаря'', в които повече от половината МРАЗЕХА КАТОЛИЧЕСКИЯ ПРАЗНИК "СВЕТИ ВАЛЕНТИН" и всичко около него и празнуваха само нашия си ТРИФОН ЗАРЕЗАН .... Сега, няколко дни по-късно, всички са доволни и щастливи, получили цветя, подаръци, дори и някои от баналните сърчица и т.н... С една дума - ПРАЗНУВАЛИ СВЕТИ ВАЛЕНТИН. Е, не мога да го разбера това... :?
По темата: празнувах и от двата празника по малко, заедно с трети личен ;) На сутринта ме изненада с булкет от 3 рози и книгата, която много исках да прочета, заедно с картичка с най-милото пожелание на света....
Eclipsercho
02-18-2011, 20:29
Разболя се 8-)
Въпреки това си изкарахме невероятно :-)
Сутринта ме събуди със супер готината, лично от нея направена, торта, започна сладко деня.. и завърши сладко :oops:
sweetyYyY
02-18-2011, 21:34
моят подарък бе едно голямо плушено сърчице, което да ми казва колко ме обича той, всеки миг когато не е до мен и не говорим по телефона или пък си пишем :) :-D :grin:
Не празнувахме , но се видяхме. Беше напълно достатъчно , за да протече денят прекрасно. ^^
TheBeliever
02-18-2011, 22:07
Не го разбирам това лицемерие... Седмици преди празника форумът се пълнеше с теми от типа ''Какво да му/й подаря'', в които повече от половината МРАЗЕХА КАТОЛИЧЕСКИЯ ПРАЗНИК "СВЕТИ ВАЛЕНТИН" и всичко около него и празнуваха само нашия си ТРИФОН ЗАРЕЗАН .... Сега, няколко дни по-късно, всички са доволни и щастливи, получили цветя, подаръци, дори и някои от баналните сърчица и т.н... С една дума - ПРАЗНУВАЛИ СВЕТИ ВАЛЕНТИН. Е, не мога да го разбера това... :?
По темата: празнувах и от двата празника по малко, заедно с трети личен ;) На сутринта ме изненада с булкет от 3 рози и книгата, която много исках да прочета, заедно с картичка с най-милото пожелание на света....
Може би не забелязваш, че различни хора са писали по темите?
On toppic: Празнувахме Трифон Зарезан с приятели.
Anabella
02-19-2011, 15:58
^ Разбира се .... с което се извинявам, ако съм обидила някого. Просто цялостното отношение на едно 90% от потребителите от този форум беше негативно към ''празника"..... Пак казвам - извинявам се, ако с поста си съм обидила някого
Той ми подари книга, която исках да прочета (200 страници е - за няма и 1 ден я прочетох, не съм манячка на тема четене) и продукт на рефан от серията I LOVE YOU :)
Не е по темата, но аз му подарих готини боксерки, от серия за Свети Валентин и малко сърчице с корсет :D защото аз корсет си нямам :D
AuburnKills
02-19-2011, 18:07
Герданче със сърчице :-)
MilanowPz това което ти се е случило на 14-ти Февруари е ужасно :(
p3tinc3t0
02-19-2011, 18:37
Средно голяма плюшена мечка в бяло и червено.. не очаквах да ми подари нищо и вече на тръгване я изкара от колата.. успя да ме изненада :) :-)
На мен ми подари голям букет от зюмбюли (любимите ми пролетни цветя!!!) още като пристигна у нас за вечерта,аз бях спретнала една романтична вечеря на свещи.После като лягахме беше другата част от подаръка-корсет,прашки и жартиети в черна коприна :oops:
:D Аз му подарих красивоизработена бутилка,подобие на тези на които са се пускали послания по вода,разбира се вътре имаше лично послание,както и боксерки на най-умразната му личност ( тайна ) ,за да може да ги скъса час по-скоро :-D :grin:
Подаръкът, който ми направи беше мнооого оригинален. Направи го съвсем сам, само си купи материали - направи ми сърце, което свети в червено и сякаш тупти... :grin: Много е красиво :)