Влез

View Full Version : Ново гадже или да се върна при бившия ? ..

pink123
02-15-2011, 07:21
значи до преди месец ходех с едно момче,което страшно много обичах,а той хубаво ме нарани.Преди седмица излязох с едно друго момче и от тогава не спирам да мисля и за него и за бившия ми.А когато преди два дни бившия ми каза,че иска пак да сме заедно,аз му казах,че вече не искам...но дали постъпих правилно.. дали трябва да излизам с новото момче и да тръгнем ..или да се върна при бившия ми и да запея старата песен на нов глас,колкото и болезнена да е тя ..

effikaa
02-15-2011, 07:39
Според мен трябва да се събереш с бифшия ти приятел. Тъй като ти казваш,че много си го обичала .. любовта не изчезва толкова бързо .. Аз съм същата .. с едно момче се разделихме след 8 месечна връзка .. след него ходих с много момчета .. просто не е същото.. Сега отново сме заедно и съм много щаслива .. Така, че незнам какво да ти кажа .. тъй като ти сама трябва да решиш какво да правиш,в зависимост от твоите чувства към двете момчета .. Успех :smt023

Mooo6no
02-15-2011, 07:44
Тръгни и с двамата и прецени реално нещата за нужното ти време.... и тогава избери с кой да бъдеш. Сега определено не знаеш какво искаш.

MakeMeHappy
02-15-2011, 07:55
Това е важно решение.Прецени хубаво към кого изпитваш по-силни чувства.. :) И зависи по какъв начин те е наранил,дали е било толкова болезнено ..

pink123
02-15-2011, 08:17
ее хора знам,че чувствата не изчезват той август ме беше подлъгал и аз бях хлътнала по него с 3 момчета се опитах ала не успях.. но от както тръгнах с него той уж да ме направи щастлива ми причиняваше болка..аз не си го изкарвах на него а го таях вътре в себе си и накрая избухвах в сълзи ии се затварях в някакви страхтони депресии .. и от 3 дни ми е дошъл акъла в главата и мисля по някакъв друг начин ии не мога да се позная .. но колкото повече мисля толкова повече решавам да остана с новия все пак той е страхотен човек и ме харесва,а не като бившия ми които си измисляшеоправдания когато го молех пак да се съберем

MakeMeHappy
02-15-2011, 08:31
Ами по приказките ти май ти сама считаш по-добре да бъдеш със сегашния сии.. :wink:

pebals
02-15-2011, 09:21
Изчакай малко и премисли всичко добре..не взимай прибързани решения

VaMpiRKaTaaa
02-15-2011, 10:40
Започни нова връзка с другото момче.

xinfamous
02-15-2011, 11:25
Колко време беше с първия..усещам че ще ме избие на смях.. 8)

RaisedOnRock
02-15-2011, 11:25
Оплела си се тотално...Престани с тези драми и интриги сега,ако не искаш целият ти живот да мине в лутане кого да избереш...

ivcheto0o
02-15-2011, 12:20
Миналото си е минало,по-добре продължи напред.

TooRareToDie
02-15-2011, 12:52
аха... 2ма обичаш а? Ама Вие по много започнахте да ги обичате бе :smt042 И аз “имам“ същия проблем, ОБИЧАМ 3 приятелки, 2 съфорумнички и 2 госпожици от Телевизията #-o #-o Я първо стани наясно със самата себе си и тогава обяснявай, колко човека ОБИЧАШ! ](*,)

FuckedUp
02-15-2011, 15:10
Е такива като тебе ги ненавиждам.

againstyou
02-15-2011, 15:11
Никога не се връщай при бифшия си.Той те е наранил,трябва да имаш малко гордост все пак,независимо от това,че още го обичаш.Миналото си е минало .. и сега ако му простиш до кога мислиш,че ще издържите заедно ? Хората рано или късно се разделят завинаги,според мен ти трябва да поемеш по своя път и той - по неговия.

SmilezZz
02-15-2011, 15:14
- Загубено доверие трудно се връща..Ако наистина вярваш,че отново можеш да имаш доверие на бившия си и имаш някакви чувства към него - връщай се..
- Но пък ако харесваш новото момче,то тогава седни и помисли добре кого от двамата искаш повече..
Защото решението си е наистина трудно и точно в този момент не знаеш какво искаш..

Kamelliq
02-15-2011, 15:23
по утъпкани пътеки лесно се върви :) хващай новото и айде в гората!

RoSKo0o0
02-15-2011, 15:54
вземай двамата... почти всяко момче обича шведската тройка, да не ти пука

pink123
02-15-2011, 17:31
Значи 1во връзката ни ако я броиме като цяло малко по малко от 2 месеца .. 2ро не не обичам двама единия харесвам другия обичам разлика има .. иначе вече почти съм решила да съм с новия :) :) :)