View Full Version : оказахме се 3ма
gergana0012
02-15-2011, 11:35
Понеже истоята която искам да разкажа мога да я сподела само с вас ще я разкажа на кратко. Запо4нах да излизам с едно мом4е оказа 4е работи на няколко места и рядко може да се срещаме. На мен това не ми пре4еше защото много ми харесваше и ми бе6е много приятно с него. Аз знаех миналото му...оженил се е млад има детенце но след време среща друга жена разделя се със съпругата му....и така оба4е след време се разделя и с моми4ето заради което се е развел....но както и да е когато тои поиска да поговорим попита ме дали ще бъда съгласна да имам връзка с него каза ми 4е ще бъде много трудно но аз въпреки това се съгласих..вси4ко бе6е много красиво както при вси4ки двоики...оба4е един ден разбрах 4е жената от която имаше дете пак е бремена бях в шок имах 4уството 4е живота ми свъши оказа се 4е тои отново е с нея...от момента в които разбрах 4е аз не съм му единствената в живота изгубих вси4ко...4уствам се жалка и адцки много ме боли като се сета за жената която страда всяка ве4ер когато съм с мъжа и.....искам да се откажа от него но....ми е много трудно 4уствам 4е не мога да живея без него имала съм и др връзки и съм си мислила 4е съм оби4ала много мъжете с които съм била но 4ак една сега разбрах 4е съм намерила моито истинска неосъществима любов....много искам да разбера тои какво мисли въпреки 4е все ми казва 4е не иска да ме загуби и 4е и тои като мен наи на края е намерил 4овека подходящ за него аз искам да имам нормални отношения а не да се крия и..... :-k просто наистина незнам как да постъпа
Може да станеш бавачка на децата им за без пари.
VaMpiRKaTaaa
02-15-2011, 11:49
Жена му е бременна от него.
Помисли и за нея,с едно малко дете и още едно на път.
Аз бих се отказала от него,зада се върне при жена си.
ПП.Пиши по-грамотно.
Bonita1991
02-15-2011, 12:20
а ти всъщност него попита ли го какво става :shock: какво беше неговото обяснение за ситуацията :shock:
gergana0012
02-15-2011, 12:29
а ти всъщност него попита ли го какво става :shock: какво беше неговото обяснение за ситуацията :shock:
Разбира се, оказа се 4е една седмица след като е бил с жена му е срещал мен. Това не ни оправдава опитвали сме се да се разделим но не се полу4ава връзката ни е много силна :( казвал ми е 4е е готов отново да изостави жена си 4е е безразли4ен към нея просто много оби4ал децата затова е бил с нея... и така оба4е освен 4е трябва да помислил за неговото семеиство така и за моите родители които няма да останат о4аровани просто наистина незнам какво да права занпред
TooRareToDie
02-15-2011, 12:39
Поредната сапунка.... Защо не се хванеш роман да напишеш?
Послепис.
А да забравих, ПРЕКАЛЕНО СИ НЕГРАМОТНА! :smt013
Bonita1991
02-15-2011, 12:53
Послепис.
Не мися, че темата е направена да обсъждаме колко е грамотно момичето!!!!!!!!!!!! Има проблем и моли за съвет, всеки от нас може да изпадне в такава ситуация, то като дойде не пита особено пък любовта!!!!
Така по темата - всъщност на колко си ??? Вярно е , че родителите ти няма много лесно да се примирят
катосе има впредвид двете деца, но за да направиш каквото и да е занапред трябва да си уверена, това е човека с който ще бъдеш занапред :) за да не се окаже, че сте имали излишни главоболия :)
TooRareToDie
02-15-2011, 12:58
Послепис.
Не мися, че темата е направена да обсъждаме колко е грамотно момичето!!!!!!!!!!!! Има проблем и моли за съвет, всеки от нас може да изпадне в такава ситуация, то като дойде не пита особено пък любовта!!!!
Да бе да, насърчавайте ги да си останат такива :smt075 Само извинения си измисляте ей.... Щом не може да пише грамотно и да показва уважение, единствения отговор който заслужава е :smt097 :smt097 :smt097 !
Така, сега по темата. :smt097 :smt097 :smt097
ScarletBite
02-15-2011, 13:24
Разбира се, оказа се 4е една седмица след като е бил с жена му е срещал мен. Това не ни оправдава опитвали сме се да се разделим но не се полу4ава връзката ни е много силна :( казвал ми е 4е е готов отново да изостави жена си 4е е безразли4ен към нея просто много оби4ал децата затова е бил с нея... и така оба4е освен 4е трябва да помислил за неговото семеиство така и за моите родители които няма да останат о4аровани просто наистина незнам какво да права занпред
Нали се сещаш, че всички измислят такива филми, за да замажат положението? :) Зарязваш го и това е. Да си гледа децата.
http://www.youtube.com/watch?v=5VP3MFQi5LA&feature=related
Lancelot
02-15-2011, 13:48
На колко си години?
GossipGirl89
02-15-2011, 13:58
На колко години сте?
Значи той има жена и дете, но ги зарязва заради друга, след това зарязва и другата и се хваща с теб и едновременно с това прави още едно дете на жена си, а на теб ти казва, че си подходящия за него човек и жена му му е безразлична, но те кара да си криете? Виж само колко е очевадно... 99% съм сигурна, че си те върти само заради секса, а ти му се връзваш на глупостите дето ти ги плещи,че си единствената, неповторимата,идеалната и т.н. и продължаваш да му се поддаваш. Зарежи го. Има се жена и деца - да си стои при тях и да си ги гледа. Я се постави на нейното място и си представи какво й е и как би се почувствала ти в същото положение, защото бъди сигурна, че ако останеш с него един ден и с тебе ще се случи същото. Откъде си сигурна, че освен тебе си няма и още 2-3? Щом с такава лекота си е оставил семейството заради друга, после е оставил и другата, не знам даже как можеш да му вярваш, че си по-специална.
gergana0012
02-15-2011, 14:10
аз съм на 22 години тои е на 27. наистина няма как да си сигурен в нищо и никои и вси4ко което сте написали е вярно..но 4уствата са много по силни от мен
А сега си представи, че когато си била на 5-6 годинки, родителите ти се развеждат, въпреки че майка ти е бременна, тъй като баща ти се среща с някакво момиче и "връзката им е много силна".
Замисли се за жена му и децата му. А не ти ли е гадно да излизаш с човек, който те лъже и ти знаеш това? Щом те е излъгал за нещо толкова сериозно, това ще се повтори.
FuckedUp
02-15-2011, 14:48
И пускаш тема в тийн форум? #-o
djipsito
02-15-2011, 23:04
Тря да си господар на емоциите... много е трудно, ама ако имаш воля и желание да избегнеш всичко това, ще го направиш каквото и да ти коства. Няма не мога, има НЕ ИСКАМ... независимо как се чувстваш.
Понякога наистина е много трудно да се оттеглиш, след като искаш някого, въпреки че знаеш, че не е редно. Може би всички ще те посъветваме да го оставиш, дори мисля, че ти самата си си го мислила, просто чувствата не ти го позволяват.
Има и друг вариант, да продължаваш така докато не се съсипеш тотално някой слънчев ден...
DarkTemplar
02-15-2011, 23:46
Радвай се, че и ти не си бременна от него, че тогава филмът щеше да е грандиозен. Зарежи го.
valdesbg
02-16-2011, 06:23
Оффффф що пиклите на 20-25 се връзват на всяка по сълзлива историйка?
Момиче... кви а тия лиготии - чувствата били по силни от тебе, връзката и била много силна....
Та въпросния пич ви върти и двете и му е кеф че легално се чука с две :) А ти ходиш и го оправдаваш за неговата несериозност.
Като толкова силна връзка имате що не вземеш да му отгледаш децата а на него да му переш чорапите и гащите?
Ей.. значи пораствате на години, циците ви растата пропорционално, ама акъла все на петокласничка остава? Ми ела и при мен тогава знаеш ли ква "силна" връзка ще имаме :-D
Темпларе - е тогава щеше да е грандиозно наистина :)
MakeMeHappy
02-16-2011, 07:08
Изборът е много тежък,найстина!Попаднала си в ужасна ситуация !Ноо .. колкото и да го обичашш,той все пак има дете-дете от друга и за жалост това проваля всичко :( :(
laila_94
02-18-2011, 23:34
Миличка,колкото и да ти е трудно наложи си го да не го търсиш,изключи го от мислите си,спомняй си само за лошите неща,за това как докато е бил с теб си била номер2 и че не те е оценил..направи така ,че да ти стане гнусен,защото той е такъв! И нали знаеш пак ще я остави -с 2 деца... колко жалко... :( помисли си да си на мястото на жената на неговите деца,не искаш нали ? ОТКАЖИ СЕ... :)
FromAutumToAshes
02-18-2011, 23:43
това е ужасно от негова страна. това определено не е човека за теб ! човекът за теб никога не би ти причинил такова нещо !
Абе момиче.. Той ти е казвал това ,той ти е казал онова .. Казал ти е ,че те обича.. Пффф филми (;
Знаеш ли? Ще ти кажа само едно.
Любовта не се показва с думи.Всички бърборим.. Но ,това което казваме мислим ли го ?
Я се замисли малко? седнете като хора и поговорете!
Ако толкова много те обичаше ,нямаше да има сексуални отношения със майката на децата му (; .. Замисли се добре (;..
FATALITY
02-19-2011, 09:40
Остави го да се върне при жена си.
GregoryHouse
02-19-2011, 10:53
Жена му е бременна от него.
Помисли и за нея,с едно малко дете и още едно на път.
Аз бих се отказала от него,зада се върне при жена си.
ПП.Пиши по-грамотно.
Ебем ти мъжа дето ще го има тая жена...Не мой да се спре да ходи напред-назад, деца ще гледа.
Пак ще и тегли майната така или иначе. И на теб рано или късно като спреш да му угаждаш за абсолютно всичко ще ти тегли майната. Заеби го тоя дъргел, ама кажи и на жена му какво прави педерунгела.
kalpazanka
02-19-2011, 11:32
все ми казва 4е не иска да ме загуби и 4е и тои като мен наи на края е намерил 4овека подходящ за него
Така, той е изоставил съпруга и дете, а сега е на път да зареже бременната си бивша съпруга. Сигурна ли си, че те наистина са разведени?
Какво бъдеще, каква подкрепа и лоялност очакваш от него на фона на тези простотии?!