View Full Version : Ударете по 1 рамо : )
malkolud1
02-15-2011, 13:35
Здравейте : ) от почти месец всяка вечер пращам на мойто гълъбче смс-чета за лека нощ... понякога забравям и на другия ден се цупи... голяма е пикла : ) обаче почнах да закусвам с смс-ите в нета някакви глупави само... в всеки сайт едни и същи глупости.. та да ви помоля тук да споделите ваши смс-и и да не са за лека нощ само... няма значение закачливи..мръсни.. всякакви : ) но да са наистина ваши не копирани от някъде... много ще съм ви благодарен : )
XTREMEFREERIDE
02-15-2011, 13:37
И защо реши, че ТРЯБВА да пращаш НАШИТЕ sms-и на ТВОЯТА приятелка? :-o
Lancelot
02-15-2011, 13:43
И защо реши, че ТРЯБВА да пращаш НАШИТЕ sms-и на ТВОЯТА приятелка? :-o
За да бъде всичко уникално, романтично, искрено и от сърце 8)
malkolud1
02-15-2011, 14:46
щото е много лесно да влезнеш в некои сайт да копираш вс и да ми се отчетеш... ай не ми се правете на много интересни питам ви като човек ако имате или знаете някакви хубави... и да не са ваши айде... ги споделете ако не МЛК и тва е... не е много сложно :)
againstyou
02-15-2011, 15:24
"Хей ангелче,лека нощ,да спинкаш спокойно,ти си най-хубавата ми мисъл и най-светлата ми любов и макар,че го знаеш,ти напомням-Обичам те ! " , "Ако ти звънях на ден толкова,колкото си мисля за теб,батерията ти на телефона нямаше да издържи и 1 ден" , " Шушии,хайде излез от главата ми де,искам да спя" >> нямам идея дали са от нета,просто тва са част от смс-ите дето съм получавала.
malkolud1
02-15-2011, 15:38
ее мерси :) ей тва е... не като тия по горните \\\"газари\\\" дето си нямат работа... още веднъж мерси : ) за 2-3 дни напред се уредих хихи... които знае още подобни да помага :)
RoSKo0o0
02-15-2011, 15:56
Прави това, което правиш по време на секс - спи!
malkolud1
02-15-2011, 16:55
Прави това, което правиш по време на секс - спи!
Хах тва радва : )
anonymous708973
02-15-2011, 17:02
Пикличка.
Я не й пиши 1 седмица смс-и за лека нощ - ще видиш после как ще се радва като циганче на баничка.
Аз съм ужасно щастлива, като се е сетил да ми напише просто "Лека нощ, мармотчо". :)
bratignat
02-15-2011, 17:06
Тази история ми звучи, сякаш ти подпираш цялата ви връзка, а принцесата е прекаленоз аета да инспектира дали ти, нейният бътлър добре се справяш. Стига де, знам, че ѝ се кефиш, но все ак идеята на обичането е не само единият да му е добре, нали? Бий и дузпата, ако питаш за дългосрочен план.
DiabolicalSoul
02-15-2011, 17:36
от 10 години като мастурбирам сi представям все различни жени, обаче вече фантазията ми се изчерпа :-o може ли да ми пратиш снимка на товето гадже, че ми трябват малко свежи идеи :D :D :D :D
;)
malkolud1
02-15-2011, 17:52
Тази история ми звучи, сякаш ти подпираш цялата ви връзка, а принцесата е прекаленоз аета да инспектира дали ти, нейният бътлър добре се справяш. Стига де, знам, че ѝ се кефиш, но все ак идеята на обичането е не само единият да му е добре, нали? Бий и дузпата, ако питаш за дългосрочен план.
Хаха... ами брат кво да ти кажа.. не ти звучи правилно май май ;) никак даже..
ScarletBite
02-15-2011, 17:54
А сега кой ще ни удари рамооооо... на Стефан баща мооо 8-)
malkolud1
02-15-2011, 17:55
Пикличка.
Я не й пиши 1 седмица смс-и за лека нощ - ще видиш после как ще се радва като циганче на баничка.
Аз съм ужасно щастлива, като се е сетил да ми напише просто "Лека нощ, мармотчо". :)
xax... абе много на сериозно го взехте тва бре... :) просто си се лигавим един друг... 8) кво лошо има ви се чудя само.. :-o
malkolud1
02-15-2011, 17:58
от 10 години като мастурбирам сi представям все различни жени, обаче вече фантазията ми се изчерпа :-o може ли да ми пратиш снимка на товето гадже, че ми трябват малко свежи идеи :D :D :D :D
;)
хаха брат хвани еби нещо... щи се отразни добре :) само на чекии не си е работа... искренно ти съчувствам :D
DiabolicalSoul
02-15-2011, 18:04
;)
хаха брат хвани е** нещо... щи се отразни добре :) само на чекии не си е работа... искренно ти съчувствам :Dе то едното не изключва другото 8)
malkolud1
02-15-2011, 18:25
кк ако знаеш смс-и драскай... ако не незнам как реши че аз съм човека които трябва да ти дава каквото и да било... между другото има нещо което мога да ти дам : ) но не му е тук мястото ;)
TooRareToDie
02-15-2011, 18:32
“ Уат Да ФЪК “ БЕ?! Може ли да падаш толкова ниско, чак смс-чета за лека нощ да й пращаш ?! Що не и направиш ФЕН клуб ?? “ НууБ“ :?
explorer
02-15-2011, 18:45
Няма да коментирам, че й пращаш смс за лека нощ всяка вечер. Но ако ще е така, поне не искай някой друг да ти помага, камо ли да търсиш предварително съчинени неща в нета. Измисли си нещо.
Пък най-добре е да започнеш да променяш нещата малко по малко, за да разбере, че няма да получава всичко, което иска.
malkolud1
02-15-2011, 19:07
добре бе философи :Д хахах тук да не попиташ нещо... тоя форум винаги съм го мислил за \"детска градинка\" и явно съм бил прав...
TooRareToDie
02-15-2011, 19:16
добре бе философи :Д хахах тук да не попиташ нещо... тоя форум винаги съм го мислил за \"детска градинка\" и явно съм бил прав...
Децата от “ детската градинка “ имат поне малко уважение към самите себе си, а не тичат след някакви лигли, дето ако не им пратиш смс-ченце ще ти се цупят...
А ти какво? Искаш ние да ти пишем смс-четата а? А не искаш ли направо да ти вземем жената да я научим как седят нещата?
Ретард...
malkolud1
02-15-2011, 19:19
бегаии бегай на далече...
TooRareToDie
02-15-2011, 19:24
бегаии бегай на далече...
Хаххахаа що “ Сад-на “ бе “ Нууб “? Защото съм прав нали? Понеже и ти си турбо-гъзар м? Представям си колко уважаваш себе си, след като “ подгЪзуваш “ на такава дрисла :razz: Я вземи се поосъзнай малко 8-)
malkolud1
02-15-2011, 20:47
хаха добре бе... че се осъзнавам :-D
DiabolicalSoul
02-16-2011, 12:22
Децата от “ детската градинка “ имат поне малко уважение към самите себе си, а не тичат след някакви лигли, дето ако не им пратиш смс-ченце ще ти се цупят...
А ти какво? Искаш ние да ти пишем смс-четата а? А не искаш ли направо да ти вземем жената да я научим как седят нещата?
Ретард...всяка жена си определя цената. 8)
това, че тези, които познаваш ти, не могат да си позволят, да искат смс-и всяка вечер преди лягане и това да не изглежда идиотско, не значи, че момчето е "ретард" ;)
пожелавам ти някой ден да срещнеш такава, която ще иска и по-големи неща и ще си заслужава да ги прайш 8)
към автора: за сметка на това, пускането на подобна тема в тоя форум, доста поставя под въпрос здравия ти разум и оценката на заобикалящия те свят :D
И аз се будя и заспивам с смс-и от любимия, ама не такива лигави и заучени. "Ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен"...На по колко сте ? Защо просто не й пишеш неща, които ти идват отвътре, много по-мило е...и не става дума да ги изразяваш в рими и поеми.
malkolud1
02-16-2011, 13:44
И аз се будя и заспивам с смс-и от любимия, ама не такива лигави и заучени. "Ти си роза, ти си крем, ти си щастие за мен"...На по колко сте ? Защо просто не й пишеш неща, които ти идват отвътре, много по-мило е...и не става дума да ги изразяваш в рими и поеми.
ХаАХ такъв глупав смс като тоя дето си написала едва ли ще пратя тякога.. или пък подобен... просто до сега аз ги мислех но фантазията не ти работи до безкрай.. и ми се искаше да видя и други идеии за това и написах да не са от нета някакви точно както ти каза рими и глупости ами ваши... ама явно тука не е мястото... за каквото и да било все ще се намери некои пишлегар дето още спи с майка си ама иначе му е голяма устата..
mrazqkindergarten
02-16-2011, 13:57
:lol: След последното изказване изгуби шанс да ти дам съвет.
malkolud1
02-16-2011, 18:26
:lol: След последното изказване изгуби шанс да ти дам съвет.
Епа ако щеш 8)
sasha_90
02-16-2011, 18:31
Повече ще й харесат смс-ите,които сам си измислил специално за нея,а не изтърканите фрази,намиращи се в нета.Замисли се.Права съм.
malkolud1
02-16-2011, 19:05
Повече ще й харесат смс-ите,които сам си измислил специално за нея,а не изтърканите фрази,намиращи се в нета.Замисли се.Права съм.
Ами и ти май не четеш.. до сега ги мислих но просто исках да поразгледам neshty различно пробвай да измислиш сама 30-40 смс-а пък да видим пак ли ще си на тва мнение... но както и да е без друго не ми се занимава с тия глупости вече
Не бе, човек, разбрахме те. Да не са от нета, да са измислени от нас самите..е, и ? - пак няма да са от теб. Всяка вечер различни и специални смс-и ли трябва да й пишеш ? И едно "лека нощ бебе/коте/слънце/злато/съкровище, обичам те" върши работа според мен.
malkolud1
02-16-2011, 19:25
OK