Влез

View Full Version : Целувка от непознат..? :D

Sheily
02-15-2011, 14:07
Здравейте! :)

Онази вечер с приятели бяхме решили да отидем в едно заведение преди да ходим на дискотека. Отиваме ние - сядаме, поръчваме си, говорим си, смеем се и т.н.. На съседната маса до нас бяха седнали четири момчета, от които трима ги знаех по имена и физионимии, защото сме от малък град, но четвъртото момче за първи път го виждах. По едно време на нашата маса останахме само аз и едно момче(приятеля на една от приятелките ми), защото другите бяха отишли нанякъде(едни до магазина да си купят цигари и дъвки, други до тоалетната и една приятелка до съседната маса, че видя нейни познати), та аз си говорих нещо с това момче, а в същото време непознатото момче от съседната маса стана и тръгна да минава покрай нашата маса като си мислех, че ще отиде или до тоалетната, или до някоя друга маса, а той се спрял рязко зад стола ми и ме хвана леко за главата и ме целуна по бузата, при което веднага се дръпнах, а сигурно щях да го и ударя, ако не беше се отдръпнал толкова бързо и се върна на неговата си маса. Въпреки, че момчето си беше голяма симпатяга. Приятелите му пък казаха нещо от сорта "Евала, брат, не вярвах, че ще го направиш" и някакви тавика един вид се бяха хванали на бас да дойде да ме целуне. След това и двамата се засрамихме, нормално, а пък и си прикриваше лицето с ръка през цялото време докато не си тръгнаха. Когато са излезнали от заведението, една приятелка, която седеше до мене, ми каза, че ме погледнал и ми дал 24-каратова усмивка, но това не съм го видяла, защото явно съм говорила с някой. И до края на вечерта, когато дойдоха и другите, приятеля на приятелката ми(с който бяхме само двамата на масата по време на случката) им разказа и ме избъзика "Е, много обожатели, много нещо.. направо не знам :D " , та се смяхме и го обсъждахме.
От различните гледни точки, следователно имаше и различни мнения - според едни - това е просташка постъпка и още по-глупава, защото е заради бас, и че ако е искал да се запознаем не е това начина и правилния подход, а според други - евала на момчето, че било така директно и действало, защото ако бил рискувал да поиска да се запознаем или да ми иска номера можело да му откажа и т.н. :-D
Общо взето, не му отдавам голямо значение и смисъл, че е нещо кой знае какво, нито пък искам съвети или нещо подобно.

Интересно ми е просто случвало ли ви се е подобно нещо - да ви целуне непознат/а без да знаете и да е неочаквано и как сте реагирали или какво бихте си помислили/направили? :)

ri41
02-15-2011, 18:11
ох не ми се е случвало, но с тия моите обожатели, бая по-лоши неща ми се случват, много е кофти когато не изпитваш никаква симпатия към някой, а той ти се натиска, а тоя въпросния има три варианта:
1. било е бас
2. изгаврил се е
3. харесал те е

tanch3t093
02-15-2011, 18:17
Амии не, не ми се е случвало нищо такова. Но може би, ако ми се случи бих се дръпнала, не мога да позволя на някой съвсем непознат чак такава близост ..

TooRareToDie
02-15-2011, 18:20
Такова нещо не допускам.При първия опит да го направи, хващам стола и “ ела да ти платим “ :-x

ivcheto0o
02-15-2011, 18:48
Не ми се е случвало,но предполагам би ми станало смешно,бих го възприела като майтап.

MiMcHeToOo
02-15-2011, 18:55
Ако ми се случи такова нещо сърцето ще ми падне в петите. Не искам да ми се случва, честно 8-)

againstyou
02-15-2011, 19:24
Амии не, не ми се е случвало нищо такова. Но може би, ако ми се случи бих се дръпнала, не мога да позволя на някой съвсем непознат чак такава близост ..
+1

ScarletBite
02-15-2011, 19:31
Хаха, забавно! :lol:
Аз мисля, че е било бас или някакво предизвикателство. :)

antifashionshit
02-15-2011, 19:41
^ ама за да се стигне до баса, някой сигурна е споменал колко е готино момичето на съседната маса... :)

fenofhouse
02-17-2011, 08:18
Такова нещо не допускам.При първия опит да го направи, хващам стола и “ ела да ти платим “ :-x
+1

GossipGirl89
02-17-2011, 08:50
Не ми се е случвало и честно казано нямам и идея как бих реагирала ако стане нещо такова. Сигурно ще се дръпна рязко и ще ми стане смешно първоначално :D Но пък от друга страна, дори да е било само бас, пак е похвално, че е събрал смелост да го направи. Малко са тези, които успяват без притеснения да действат толкова директно

GregoryHouse
02-17-2011, 08:52
Купонжий са хората, кфо толкова. Важното е да е весело другото майната му 8-)

sasha_90
02-17-2011, 15:06
Не ми се е случвало.

againstyou
02-17-2011, 15:13
Купонжий са хората, кфо толкова. Важното е да е весело другото майната му 8-)
Невероятно прав си ! :д