Влез

View Full Version : Хмм Мъжете и изневяра

cwetomilaiwanowa
02-15-2011, 17:46
Желанието да изпиташ отново тръпката?... Дали чуждото винаги е по-хубаво от твоето?...Емоция? Адреналин?... Това са само част от въпросите, които всяка жена си задава, ако попадне на кръшкач. Да, ясно е, че и жените го правят, но според статистиката процентът при мъжете е далеч по-голям – около 40 % от обвързаните мъже си признават, че за имали забежки, докато процентът при жените е около 18. И затова имаме чудесно оправдание да заклеймим господата като по-неверни.

Според последните проучвания по темата небрежността и безразличието са двата основни фактора, които тикат партньора в ...ами, простете ... чуждите гащи. Но това е и добрата новина – щом са ясни причините, значи е възможно да бъдат взети навременни и профилактични мерки. Обличай престилката, слагай касинката и се подготви за спешен курс по „Отгатни симптомите на диагнозата „Изневяра”.

ScarletBite
02-15-2011, 18:03
По-скоро природа.

И аз много съм си мислила по този въпрос. Ама нищо смислено не измислих 8-) , както винаги.
Когато двама души се обичат, свързват душите си. Мда, ама човек (и особено мъжете, които са си по-първични) не винаги се води от и оставя на душата и чувствата си - понякога надмощие взима физическото желание, тръпката и т.н. - друго, по-ниско духовно ниво. Тоест, не че не обичаш гаджето си, просто... на момента на ти е до дълбоки емоции, ами ти се иска нещо, някой друг... да си начешеш нагона. И колкото повече се задълбочава играта с начесването на нагона, толкова повече съмнения за връзката възникват.
Изневеряват слабите, неспособни да се контролират хора. :)

kremen4eto
02-15-2011, 18:09
Смятам, че зависи от житейския опит. Когато един мъж се е напивал, надрусвал, нае*ал хиляда путки и е осъзнал, че от това няма да получи нищо, което да сгрее душата му ... започва да желае онази сериозна, сигурна и дългогодишна връзка (по възможност доживотна).

Дори не е задължително мъжете да пожелаят любов. А просто да осъзнаят, че мама няма да е винаги до тях и че трябва да имат човек до себе си, когато се приберат вкъщи. Да имат човек, който да ги подкрепя и обича в най-трудните моменти (нещо, което приятелите дават, но не със същата насоченост на чувствата, както любимият човек).

Братът на приятеля ми е почти на 30 години. До преди 5-6 години е правил какви ли не глупости. Минал е през много жени. Сега има приятелка, с която обаче изглежда нещата няма да се получат. И той е изключително депресиран. Казва да му търсим подходящо момиче, но домошарка. Майка му се грижи за него, но той е осъзнал, че му трябва съпруга, а не нещо друго. Приятелят ми май постъпва по същия начин.

Изневярата е до достойнството на човека. Аз ако изневеря ще се чувствам като долна подла лицемерка без капка свян. Има хора обаче, които се гордеят с изневерите си.

Дали зависи от пола? Вече не ... Жените се чукат също толкова лекомислено, както и мъжете.

marin4itu
02-15-2011, 18:52
За да изневерят, жените трябва да изградят емоционална връзка с чуждия мъж. При мъжете обаче не е точно така. Техният мозък разграничава любовта от секса и за това предполагам процента при тях е по-голям.

mmm_sweet
02-15-2011, 19:15
Те се държат точно като животните:бият се за територия и после минават подред всички женски в района. :? На какво прилича това,уж сме по-висши същества от животните,пък повечето мъже се държат точно като тях. :? :? :?

misery
02-15-2011, 19:40
Хмм, изневярата е най-долно нещо в една връска .. Няма смисъл от нея ако 2ма души се 0бичат истински и се желаят :) Но просто не намирам смисъл в това да изневериш на някой .. Аз лично после не бих го погледнала в очите ;х

galin4o0o
02-15-2011, 19:50
Хмм, изневярата е най-долно нещо в една връска .. Няма смисъл от нея ако 2ма души се 0бичат истински и се желаят :) Но просто не намирам смисъл в това да изневериш на някой .. Аз лично после не бих го погледнала в очите ;х

Не мисля,че точно при нас хората "секса" а при животното "чифтосването" са много различни неща :} Специално,точно това,ни прави едни и същи,просто с допълнителни разбирания :} Все пак има и животни който,са брачна двойка през целият си живот :)

SolemnityOfDeath
02-15-2011, 19:53
тея статистики са толко тъпи

изневерява човек, който не намира това, което иска във връзката. или такъв, който явно не е в достатъчно пълноценни отношения (любовни, човешки, приятелски, от всякакъв характер) с този срещу себе си. а това са много хора.

щото хората като цяло трудно знаят как да водят хубава истинска връзка. или не са се намерили като подходящо комбо.

umri
02-15-2011, 20:47
Жените кръшкат повече от мъжете. Period.

02-15-2011, 21:31
"Според статистиката 40% от обвързаните мъже изнаверяват..а други 60% не си признават ! "

^Така e най правилно

..тогава що жените да не го правим?..:P

DarkTemplar
02-15-2011, 22:52
Девствените лапетии с лесбо наклонности да мълчат. Особено пък що се отнася до мъжете.

Подкрепям мнението на SolemnityOfDeath и аргументът с "наживяването".

Zaharinka
02-16-2011, 06:52
Едно е колко процентра са си признали, друго-колко са го правили.
Съгласна съм с горния коментар- ако един човек се е наживял преди да потърси сериозна връзка, ако е бил с достатъчно, за да няма нужда да увеличава бройката си /нужда е силно казано, но все пак.../, няма да гледа встрани.Разбира се,говорим за хубава връзка.Ако нещо куца има два изхода- изневяра и раздяла, изборът вече зависи от достойнството на човека. :)
Затова си търсете мъже с много преди вас,но не женкари по природа 8-)

VaMpiRKaTaaa
02-16-2011, 08:54
3а да ти изневери,значи не е намерил всичко,което е търисл от жената,в теб.Нещо не му е достигнало.

XTREMEFREERIDE
02-16-2011, 09:15
тея статистики са толко тъпи

изневерява човек, който не намира това, което иска във връзката. или такъв, който явно не е в достатъчно пълноценни отношения (любовни, човешки, приятелски, от всякакъв характер) с този срещу себе си. а това са много хора.

щото хората като цяло трудно знаят как да водят хубава истинска връзка. или не са се намерили като подходящо комбо.

Съгласна съм, но винаги ми е било странно как така тези, които изневеряват, имат смелостта да го направят, а нямат смелостта да приключат връзката, след като не намират нужното в нея? Продължаването на връзка, в която не намираш онова, което те прави щастлив, е чиста проба губене на време. А с изневери не се стига далеч. На лъжата краката са къси и след като един ден всичко се разбере следват допълнителни и НАПЪЛНО ИЗЛИШНИ нерви.

SolemnityOfDeath
02-16-2011, 10:19
'щото хората не искат да падат от два стола - било то в тая ситуация или в някаква друга разиграна. искат да са кръшнали, да са изживяли тръпката, но после и да останат на 'обработеното', където е сигурно и уж гарантирано.

не отричам, че има и хора, които наистина съжаляват след такава постъпка. кофти е, но стига да има желание за реабилитация, се получават нещата. сега, наистина си остава малко горчивина като се замислиш, но тук вече намесваме и характерите, кой как възприема нещата и т.н.

Vilencety
02-16-2011, 10:57
За да изневери една жена първо всичко минава през мозакът, а при мажете всичко е импулсивно. Аз лично съм против изевярата! :?

galin4o0o
02-16-2011, 11:03
За да изневери една жена първо всичко минава през мозакът, а при мажете всичко е импулсивно. Аз лично съм против изевярата! :?

[/b] хахаха ако е така значи вие с те по-виновни ...защото не знам какъв трябва да си за да ти мине през мозъка и да го направиш ...доста по-добре да е импулсивно ...да го направиш,но да не се застояваш там....тъпа логика имаш :]

DarkTemplar
02-16-2011, 11:05
Женска логика колега, женска. 8-)

VaMpiRKaTaaa
02-16-2011, 11:24
^Първо се научи да пишеш.
После асимилирай това,което каза и накрая дай по-логичен коментар.

umri
02-16-2011, 11:47
Тия дни ша излизам с една обвързана, или поне така ми разправя... Ако поддаде, в което съм почти сигурен, ще добавя още едно доказателство към вече доказаната теза за това кой повече изневерява.

Женската изневяра е по-лоша от мъжката, щото аз, примерно, мога да спа с някоя, и само факта, че съм я навил и съблазнил ми доставя някакво удовлетворение на егото, без да има никакво влюбване. Жена изневери ли ти, значи работата е сериозна.

02-16-2011, 14:28
Девствените лапетии с лесбо наклонности да мълчат. Особено пък що се отнася до мъжете..

Абе Боклук...тебе да съм ти искала мнението???