Влез

View Full Version : Ехх любов :}

galin4o0o
02-15-2011, 17:56
Ще ви питам просто и ясно ... Ако 2-ма който,се обичат вече стигнат до там че да няма какво да си кажат...каква е следващата крачка в връзката ? :|

kremen4eto
02-15-2011, 17:58
Раздяла.

Lancelot
02-15-2011, 18:02
^ Не е вярно. Връзката не се гради на разговори. Ако стават интересни неща ще говорят, ако ли не просто ще им е приятно да са заедно - ако се обичат. Не може постоянно да има за какво да говориш бахти..

Kamelliq
02-15-2011, 18:09
що не се поцелувате докато си измислите нова тема :)

galin4o0o
02-15-2011, 18:14
тя е в друга държава,но скоро си идва ..като сме заедно има какво да си кажем,но по скайпа е по-различно и като няма какво да и кажа и се чувствам кат олигофен ;[ За това зададох въпрос ..някой ако е имал такава връзка,която е била разделена от разстояние,но има истинска любов да сподели как се поддържа връзка от разстояние :}

Kamelliq
02-15-2011, 18:17
говорете си в рими :) върши работа

Lancelot
02-15-2011, 18:18
За това вече не знам. Но съм подържал приятелска връзка от разстояние... Ами да, ако си пишете всеки ден е нормално да стигнете до точка, в която да няма какво да си кажете. Колкото и да ти е приятен човек, колкото и да го обичаш разстоянието си е проблем. Няма защо да се чувстваш зле.. Нормално е според мен. Има твърде много граници във този род връзки, които не могат да бъдат игнорирани. Знам, че е гадно чувството, но няма какво да направиш..Като се видите всичко ще се нареди.

galin4o0o
02-15-2011, 18:21
За това вече не знам. Но съм подържал приятелска връзка от разстояние... Ами да, ако си пишете всеки ден е нормално да стигнете до точка, в която да няма какво да си кажете. Колкото и да ти е приятен човек, колкото и да го обичаш разстоянието си е проблем. Няма защо да се чувстваш зле.. Нормално е според мен. Има твърде много граници във този род връзки, които не могат да бъдат игнорирани. Знам, че е гадно чувството, но няма какво да направиш..Като се видите всичко ще се нареди.

Мерси за съветите и за казаното (bow)

TooRareToDie
02-15-2011, 18:25
Дам, познат ми е този “ сценарий “. При мен също е така, с приятелката ми можем да си говорим по цял ден и цяла нощ, но по скайп.... не става.
А пък аз мразя скайп... pointless :)

mmm_sweet
02-15-2011, 18:40
Аз съм имала много дълги връзки (горе долу по година) и просто когато настане такава тишина аз я изпълвам с ласки и целувки,това е най-добрият вариант :-D Няма какво сега да се гледате и да съ чудите какво да правите,поеми нещата под свой контрол и запълвай това мълчание с прегръдки и целувки,които сами говорят вместо теб :P

MakeMeHappy
02-15-2011, 18:41
А прочете ли,че партньорката му е в друга държава.Става въпрос за контакт само със скайп :)

marin4itu
02-15-2011, 18:48
тя е в друга държава,но скоро си идва ..като сме заедно има какво да си кажем,но по скайпа е по-различно и като няма какво да и кажа и се чувствам кат олигофен ;[ За това зададох въпрос ..някой ако е имал такава връзка,която е била разделена от разстояние,но има истинска любов да сподели как се поддържа връзка от разстояние :}

И аз имам връзка от разстояние, но при нас се чуваме по телефона (имаме много безплатни минути). И ние като вас вас не си говорим кой знае колко, но ни е приятно да си чуем гласовете. КАто се видим е съвсем различно, говорим си много. Явно това е единия от недостатъците на връзките от разстояние.

galin4o0o
02-15-2011, 19:43
Еми малко ме обзема параноята да не я загубя.....сигурен съм,че е само моя,но това е характер какво да се прави.Иначе мерси на всички за съветите и коментарите :}

Lancelot
02-15-2011, 21:02
Еми малко ме обзема параноята да не я загубя.....сигурен съм,че е само моя,но това е характер какво да се прави.Иначе мерси на всички за съветите и коментарите :}

Братле аз съм така с мойта дори когато сме заедно, ако ми е криво покрай изпити или нещо..Аз не мога да си представя да подържам такава връзка с нея. Не си мисли, че си зле или нещо.. Ако е само малко, евала ти казвам. До характер е... факт. Ако ти е криво и се съмняваш в нейните чувства поговорете. От опит знам, че винаги помага! Успех и много щастливи моменти, когато се видите. Не си губи времето с притеснения.. радвай се, че я имаш. Щом е с теб, има защо.

Lancelot
02-15-2011, 21:02

Братле аз съм така с мойта дори когато сме заедно, ако ми е криво покрай изпити или нещо..Аз не мога да си представя да подържам такава връзка с нея. Не си мисли, че си зле или нещо.. Ако е само малко, евала ти казвам. До характер е... факт. Ако ти е криво и се съмняваш в нейните чувства поговорете. От опит знам, че винаги помага! Успех и много щастливи моменти, когато се видите. Не си губи времето с притеснения.. радвай се, че я имаш. Щом е с теб, има защо.

djipsito
02-15-2011, 21:30
Аз съм имала такава връзка 2г и половина... винаги имаше за какво да си говорим, даже съм се чудила как не сме се изчерпали за толкова време ама... не знам, разказваме си случки и т.н...

kremen4eto
02-16-2011, 05:10
Чрез посредник е съвсем различно. Аз въобще не харесвам общуването по телефон или чрез комп и т.н. ... Дано не ми се налага да ми остане единствена възможност.

Връзка от разстояние не съм имала. На мен ми изглежда дори някак си невъзможно, но с желание предполагам и това се получава. А и щом ще се връща, няма проблеми, авторе. Просто малко търпение. :)

LadyDi
02-16-2011, 07:19
И аз съм имала връзка от разстояние.
И да, много е зор да измисляш нон-стоп за какво да си говорите по скайп. Съвсем различно е, когато сте заедно, тогава винаги има какво да си кажете.
Не се впечатлявайте толкова, голяма работа като тази и утре вечер няма да си говорите 5-6 часа по скайп.
Пък и нали си идва скоро (или пак грешно съм прочела)?

fenofhouse
02-17-2011, 08:04

пич връзките от разстояние не ,,оцеляват''

GossipGirl89
02-17-2011, 08:57
И аз съм имала такава връзка и беше точно така, като го описваш - като бяхме заедно всичко беше на 6, но дойдеше ли момента, да се говори по скайп и... 8-) Аз правех така: като усетя, че нямам какво да кажа казвах че ставам от компютъра и ставах. След няколко часа като се чуехме по телефона винаги се намираше какво да се каже :) Кофти са тия връзки, но пък нали тя скоро ще си идва и тогава всичко ще е ок

XTREMEFREERIDE
02-17-2011, 09:16
От три години имам връзка от разстояние. Със всичките му проблеми и радости сме се задържали заедно до днес. Ако любовта е силна всичко се нарежда. Ако не е силна - прав път и на двамата. Никога не съжалявай за преживяното. Винаги единия обича повече, винаги единия го боли повече.
Конкретно в твоя случай - не прибързвай със заключенията. Аз също съм на мнение, че когато тя се върне всичко ще се нареди. Нещата изглеждат много по-различно, когато сте един до друг.

sasha_90
02-17-2011, 09:49
Раздяла-какво друго?

burpp
02-17-2011, 10:04
Стига с тази раздяла- глупаво е!

Виж поставен съм в твоята ситуация и за това знам какво имаш на предвид. Аз лично много рядко пиша на момичето ми по skype, защото знам че рядко намираме какво да си кажем, а и е някак глупаво постоянно да търсиш тема и да се опитваш я поддържаш по интернет. Аз лично ползвам телефон, много по приятно е, винаги се намира какво да се каже, хубаво е да чуеш самият й глас и др.

Друго е вече когато се видите очи в очи.
Тогава думите са просто излишни. Ако наистина се обичате и имате общи интереси, винаги ще се намери тема за разговор.

puppynka
02-17-2011, 11:25
4 години съм с приятеля ми, връзката ни мина през много трудности. Бяхме разделени близо две години, като се виждахме много рядко. Нормално е да няма какво да си кажете. В случая тя си има свое ежедневие, както и ти. Излишно е да си разказвате и то по скайп. Не се притеснявай, ако любовта ви е силна и се борите за нея, ще се справите.