View Full Version : ...заключете ми темата!
Grudi_SeXa
02-15-2011, 18:38
правил съм, не е кой знае кво. ама духат по-яко.
TooRareToDie
02-15-2011, 18:38
Никога не съм и никога няма да го направя :razz:
правил съм, не е кой знае кво. ама духат по-яко.
Раздават се повече за компенсация :D
FuckedUp
02-15-2011, 19:31
Кажете ми, че темата не е на сериозно? :shock:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
vasko9933
02-15-2011, 19:42
С дебела НЕ!.
С пълна бива :-D
galin4o0o
02-15-2011, 19:45
Чувал съм,че се е**т кат за последно,защото не знаят кога ще имат пак такава възможност :D
Jus7DreamBoy
02-15-2011, 19:57
Чувал съм,че се е**т кат за последно,защото не знаят кога ще имат пак такава възможност :D
:razz: :razz:
Abigoria
02-15-2011, 20:12
Жалко е, че считате секса за нещо толкова повърхностно. За да си легне едно момче с момиче, трябва да има привличане. Аз не мисля, че е важно дали е дебела или пък не. Ако има чар, ако е красива, но е... голяма, проблем не виждам. Познавам момичета, които са три пъти колкото мен, но са страшно красиви. Чак им завиждам...
Ениуей,
Ако един мъж е увлечен по една жена, без значение дали е ниска, висока, слаба или дебела, то тя го възбужда. Ако е влюбен, сексът с тази жена ще е не само страхотен, но ще е най- прекрасното нещо на света.
За да докажа тезата си, ще попитам: Бихте ли спали с момиче, изглеждащо като трол/ кобила/ прасе в лице?
My point exactly.
Ако не сте ме разбрали, когато ви дойде акъла в главата, ще ме разберете.
:)
TheManTheLegend
02-15-2011, 20:16
Жалко е, че считате секса за нещо толкова повърхностно. За да си легне едно момче с момиче, трябва да има привличане. Аз не мисля, че е важно дали е дебела или пък не. Ако има чар, ако е красива, но е... голяма, проблем не виждам. Познавам момичета, които са три пъти колкото мен, но са страшно красиви. Чак им завиждам...
Ениуей,
Ако един мъж е увлечен по една жена, без значение дали е ниска, висока, слаба или дебела, то тя го възбужда. Ако е влюбен, сексът с тази жена ще е не само страхотен, но ще е най- прекрасното нещо на света.
За да докажа тезата си, ще попитам: Бихте ли спали с момиче, изглеждащо като трол/ кобила/ прасе в лице?
My point exactly.
Как един мъж започва да обича една жена?
-След продължителна връзка започват да се появяват тези чувства. За да тръгнеш с някое момиче, тоест да тръгнеш да я сваляш/зарибяваш/каниш на среща трябва да си сексуално привлечен от нея, а някоя дебелана няма как да бъде харесана :lol:
Тея по 80+ кг дето са за мене не са некви мутанти бахму, може ли момиче пък толкоз да не се подържа? Може с часове да стои пред огледалото, да слага грим, да си рпави прическа и същевременно да не спортува, да не пази диета и да не й пука за килограмите...
juveteam
02-15-2011, 20:23
Чак с дебели не съм, но с леко по-пълнички ДА и си е като всичко...ТО зависи вече кой колко си го умее и това е...
За срамните усни са си нормални ...:) то пак си е ген и т.н... :)
Jus7DreamBoy
02-15-2011, 20:32
Ениуей,
My point exactly.
100% това е женско мнение ....
KokoDjambo
02-15-2011, 20:35
С дебеголъзи да.Ами имат яки любовни дръжки,няма изпускане брат!
Abigoria
02-15-2011, 20:37
Ениуей,
My point exactly.
Как един мъж започва да обича една жена?
-След продължителна връзка започват да се появяват тези чувства. За да тръгнеш с някое момиче, тоест да тръгнеш да я сваляш/зарибяваш/каниш на среща трябва да си сексуално привлечен от нея, а някоя дебелана няма как да бъде харесана :lol:
Тея по 80+ кг дето са за мене не са некви мутанти бахму, може ли момиче пък толкоз да не се подържа? Може с часове да стои пред огледалото, да слага грим, да си рпави прическа и същевременно да не спортува, да не пази диета и да не й пука за килограмите...
А за гени чувал ли си? Биология- 10 клас- Наследственост. Обяснението за Ген е в учебника за 9 клас- урока за РНК.
Диетите са простотии.
За килограмите, можеш да бъдеш сигурен, им пука. Всичко тръгва от хора като теб :)
Оттам се започват диетите, бягането и спортуването до изтощение, повръщането след храна, отказването от храната като цяло, и депресиите, и постоянното самосъжаление. Тези 'решения' благоприятстват най- различни заболявания- започвайки от изтощена коса и начупени нокти, следват ниското кръвно, припадъците, увреждания на хранопровода, на стомаха.. Мога да ти изброявам до утре. Няма момиче с наднормено тегло, което да не е минало от там, защото- хората са гадни.
Минала съм оттам, знам как е. В 7 клас тежах 60 кг. Един сладур ми каза "Леле, че си дебела" и 2- 3 месеца по- късно бях на прага на анорексия.
Както и да е.
Мъже като теб- много. Под път и над път.
И би било добре да прочетеш още веднъж тва, което съм написала по- горе. Привличането за различните хора е различно. Теб те привличат дългокраки, високи, кльощави мадами, както и голяма част от съвременното мъжко съсловие. Но не всички са като вас, и е добе да го проумеете..
Смятам утре да просължа монолога си, че хората ме чакат. Лека вечер :)
да кажа само че пълна.. е странно понятие, всеки си ги приема различно, аз със щеки не обичам честно казано...
с откровенно дебела не съм, не съм го правил с момиче над 55 килограма
thefreak
02-15-2011, 20:39
Момиче, дето не беше нищо особенно като телосложение, ми е най-якия секс с нея, скри ми шапката, чадъра и чорапите направо..
За протокола една адската мастия, тяло цици мици лице всичко 6, супер горд бях, че съм я свалил и в кафетата носа ми над веждите стърчеше, като беше до мен. В леглото обаче... с дъска поне треска щеше да ми се забие, тва си беше направо чиста медуза...
DarkTemplar
02-15-2011, 21:43
В секса е много по-важно колко старателна е мацката, а не колко килограма е. Това от личен опит. Естествено не бива да се изпада в крайности (много пълна ще е малко трудна за бързо сменяне на позите и т.н.).
Има пухкави мацки, с които с удоволствие бих си легнал и съм сигурен, че сексът ще е качествен. Лично за мен обаче е добре и да съм вложил определена емоция в секса, това го прави несравнимо по-приятен. :)
Ениуей,
My point exactly.
Знаеш ли,така е .Вярно е ,че ако има чувства ,килограмите и всичко останало са без значение и аз съм на това мнение,но аз се интересувах от самото удоволствие дали е нещо по-различно.Не става дума за чувства.Впрочем аз съм против да се прави секс без да изпитваш чувства,но това е друг въпрос.
Това ,че проявих любопитство в тази сфера ,интересувайки се дали удоволствието е по-различно ,не означава че приемам сексът за нещо повърхностно.Грешно преценяш нещата.Това е , като да знам всичко за нашата планетата Земя,но да проявя любопитство дали има живот на останалите планети (да правя проучвания),а ти да ми кажеш,че не харесвам нашата планета.Грешно си ме преценила,но няма значение.
Бих искала темата да се закрие.Разбрах до известна степен какви са мненията ви и няма нужда темата да продължава да съществува.
Едни ще се обидят и ще спорят,други ще ме обвиняват,че приемам сексът само от физическата му страна,така че,нека темата се заключи.
Не желая да гледам 10 страници пълни с обиди и подигравки!