View Full Version : я кажете
keti1000
02-16-2011, 15:41
Ей незнам как точно да задам въпросът .Как момчетата се правят на мъжкарчета за да се покажат пред момичето? Защото на мен ми се случи подобно нещо макар ,че не ми е за 1ви път но да попитам може да науча нещо ново : например ако момчето псува удря блъска прави се на мъж :-D имали нещо вярно ако някой знае нещо интересно да пише . Дано сте ме разбрали какво искам да ви питам :-P
dream1707
02-16-2011, 17:06
Това за мъжкарчетата са пълни глупости. :D Всяко момиче има определен тип момчета които харесва... някой си падат по по-... нежните :D Винаги съм оставала с впечатлението, че тоя тип момчета забиват само лесни момичета.. дето им се хвърлят на врата като ги видят кви са грубияни.
MakeMeHappy
02-16-2011, 17:23
Ей незнам как точно да задам въпросът .Как момчетата се правят на мъжкарчета за да се покажат пред момичето? Защото на мен ми се случи подобно нещо макар ,че не ми е за 1ви път но да попитам може да науча нещо ново : например ако момчето псува удря блъска прави се на мъж :-D имали нещо вярно ако някой знае нещо интересно да пише . Дано сте ме разбрали какво искам да ви питам :-P
Не мисля,че на някое нормално момиче би и харесало момче,което псува за да я свали,да удря да блъска и да се прави на мъж .. по точно обратното-би трябвало да е нежен и внимателен :wink:
FATALITY
02-16-2011, 17:52
Не харесвам такъв тип момчета. А и както казаха преди мен, такива момчета, са харесвани, само от леки момичета. :)
MaLkaTa_LaDy
02-16-2011, 17:56
Мъжът винаги трябва да си е мъж. Да излъчва сила, грубост [не грубиянство], да покорява... Ама на някои мъже разбиранията им за тези неща са малко изкривени. Тъй че и пред компания само от мъже, той пак ще ги прави същите неща, защото има нужда да чувства, че има надмощие и контрол над хората и ситуацията.
Ти си малумен. Бъди себе си бе лапе. :)
kombarka
02-16-2011, 18:46
Това не го има само при момчетат, повярвай ми.
bratignat
02-16-2011, 19:10
Да си мъжкар, означава да се бориш за това кеото искаш. Как няма значение. Опитваш се да имитираш симптомите, не причините, за това не става.
За мен много по-голямо мъжкарство е да говориш свободно с някоя, да ти стиска да й говориш мръсотии, и да правиш неща, с които не е свикнала. Да биеш стени, да крещиш кат див селянин за да впечатлиш някоя е смешна раота... избиване на някви комплекси и първичен инстинкт на малоумните.
Примерите са безброй. Най-видният е Андреа и Кобрата. Пичът е най-здравото копеле в Европа. Висок, не е грозен, пари има, и няква смешна, грозна и изкуствена овца го прави да си бара ушите.
FuckedUp
02-16-2011, 22:17
За мен много по-голямо мъжкарство е да говориш свободно с някоя, да ти стиска да й говориш мръсотии, и да правиш неща, с които не е свикнала. Да биеш стени, да крещиш кат див селянин за да впечатлиш някоя е смешна раота... избиване на някви комплекси и първичен инстинкт на малоумните.
Примерите са безброй. Най-видният е Андреа и Кобрата. Пичът е най-здравото копеле в Европа. Висок, не е грозен, пари има, и няква смешна, грозна и изкуствена овца го прави да си бара ушите.
хахахаха. Евала, това е истината. :D
Общо взето да се правиш на палячо не е оферта.
SmilezZz
02-17-2011, 04:53
Зависи ти самата какво разбираш под "мъжкарството".. И все пак всеки мъж си е мъж,може от време на време да е груб,но също така и мил.. Това им е в кръвта..
И все пак не би ми харесало това да се опитва да ме сваля с някакви си псувни и тем подобни.. Но като се замисля никога не съм ставала свидетел на такова нещо.. Даже се замислих дали въобще има такъв тип момчета.. 8-)
Ми той и пуякът се ежи, когато наоколо има женска.
Естествен инстинкт за чифтосване 8-)