View Full Version : Любовна магия or something...
Longview
02-16-2011, 15:55
Да речем, че това е единствения начин да се харесам на едно момче. Няма да изпадам в подробности, да приемем, че е така.
Има ли някаква магия или нещо не чак толкова страшно? Смисъл, да няма риск за мен или него, никой да не пострада :D
Защото съм чувала, че магиите са много опасни и може да се стигне до смърт.
Ако не, има ли някакви малки трикове, с които мога да му привлека вниманието и да му пленя сърцето? :-D
ScarletBite
02-16-2011, 16:06
Откачалка. :)
MiMcHeToOo
02-16-2011, 16:18
Никога не съм правила магия, така че не мога да бъда особено компетентна, но съм чувала, че всяка магия, дори и бялата, се връща двойно и то лошо. И все пак извинявай, ама щом си стигнала чак до магия значи въпросното момче/мъж не те иска. По този начин да печелиш някой е абсолютно глупаво и против волята му. Все тая, ти ще си патиш. Всичко се връща.
FATALITY
02-16-2011, 17:05
:razz:
Искаш да кажеш, че като му направиш магия и той те хареса да речем, и ти ще си щастлива ?! Аз няма да съм щастлива с момче, което не ме харесва наистина.
Не се обиждай, но мисля, че нещо не ти е наред.
;дд малко се осъзнай.....
dream1707
02-16-2011, 17:09
Намацай се с бързосъхнещо лепило и се бутни в него... Твой е за вечни времена :D .. Тва действа повече от магиите :D
Аз ще ти кажа 2 магии:
1. Отиваш щракаш 5 пъти с пръсти, единия пред очите, 2-я до лявото ухо, 3-я до дясното ухо, 4-я от лявата половина на дясната пета и 5-я през чатала.
След това му удряш 1 шамар през муцуната. Точно 13 секунди и 45 стотни стой и го гледай в очите. След това почваш индианска молитва за дъжд на латиноарабоестонски. После го поръси с чесън и изпражнение от куче в диария по лявото рамо, докато седиш отдясно и му говориш за снега и преспите в Сахара. Накрая му дай да пийне мляко от кокошка и е твой...
П.С. НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ ВСИЧКО ТОВА ТРЯБВА ДА ПРАВИШ 4 ДНИ И 32 ЧАСА И 67 МИНУТИ СЛЕД СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ, КОГАТО ЛУНАТА Е ВЪВ ВТОРАТА ЧЕТВЪРТ НА ОРБИТАЛНОТО СИ НОВОЛУННО ВЪРТЕНЕ !!!
2-рата магия е следната:
Иди при него, запознайте се (ако все още не сте), излезте заедно, покажи му чрез намеци че го харесваш, позволи му да те опознае, що за човек си и разбира се, ако има съвместност на чувствата може би ще имаш ново гадже, придобито не с помоща на абсурдите по-горе..... :wink:
Намацай се с бързосъхнещо лепило и се бутни в него... Твой е за вечни времена :D .. Тва действа повече от магиите :D
:razz:
Тц,тц....колко луди има на този свят..."магия за любов"....А "магия за акъл " дали има ? :-o
MaLkaTa_LaDy
02-16-2011, 17:51
Да, мистицизъм/мистика... Някои хора вярват в това, а и защо не? Както свободата в избора на религията е.
Не се захващай с такива неща. Чела съм малко(доста) повече от почти всички съфорумници по тази тема. Няма нищо, което да получиш без да принесеш своята "болка". Не е за неосъзнати тинейджъри...
А пък трикчета има доста, но човек и да ти ги обясни няма да можеш да ги използваш. За това чети книги, гледай филми, не се страхувай да опиташ нещо ново и гледай да си вадиш изводите от ситуациите. Трябва да осъзнаеш сама нещата, не да ти дойдат на готово.
П.с. Ако искаш да питаш за нещо по една от двете теми, особено за първата, защото като гледам имаш нужда да ти налея акъл в главата, пиши ми на лично.
vampire_girl_
02-16-2011, 17:56
Друг е форумът за тези неща.Има магийки и магии...някой от които наистина са доста сериозни и опасни,колкото и смешно да им се струва на някой.
Тук,едва ли ще получиш компетентни отговори,така че - MagicGate е форума ;)
Иначе,MaLkaTa_LaDy е доста права.
Какви магий още ли вярвате в тия глупости я се съвземете бе дечурлига!!!
Гледай филма Тамара и ще се откажеш
vampire_girl_
02-16-2011, 18:40
GD,като си толкова пораснал/а,никой не те кара да вярваш.
Магиите съвсем не са само в Хари Потър ;)
хахах ти не се развиваш нормално :D :D
againstyou
02-16-2011, 19:11
Пиши в гугъл "магия" и щи излезнат много видове :D
Така е, много трябва да се внимава с магиите, че ако сбъркаш заклинанието всеки ден ще идва един трол от гората и ще ти яде обяда!
Ти не искаш да останеш без обяд нали?
Стига глупости.
Поразгледай малко темите във форума. Все някой съвет може да ти е от полза.