View Full Version : Мноу шит
Харесвам едно момче,но сме само приятели и си говорим на ,,сестра ми'' и ,,брат ми''.Но едни приятелки ми казаха,че им е казал,че ме харесва.И аз незнам какво да правя.Дали да му кажа,че го харесвам и ако те са ме излъгали може да си разваля приятелството с него
:neutral: :neutral: :neutral:
sasha_90
02-17-2011, 09:43
Харесвам едно момче,но сме само приятели и си говорим на ,,сестра ми'' и ,,брат ми''.Но едни приятелки ми казаха,че им е казал,че ме харесва.И аз незнам какво да правя.Дали да му кажа,че го харесвам и ако те са ме излъгали може да си разваля приятелството с него
Не бързай да му признаваш чувствата си,защото не си сигурно в това,което са ти казали.Остави нещата така.Ако има чувства рано или късно ще се издаде.
Ами разбери дали са те излъгали и отиди и му кажи кво чувстваш.
Просто!
И съм сигурен, че можеш и сама да се сетиш ... :?
againstyou
02-17-2011, 12:54
И за кво пък да те лъжат ? Кажи му,риск -печели,риск-губи.
eXxXciTeD
02-17-2011, 13:56
Между това да харесваш някой, и да имаш чувства към него има разлика... не му признавай нищо, флиртувай с него и поведи нещата към посоката, която желаеш... да няма да сте същите приятели, ако нищо не стане, но рискът винаги си струва :-D
Ами разбери дали са те излъгали и отиди и му кажи кво чувстваш.
Просто!
И съм сигурен, че можеш и сама да се сетиш ... :?
сетила съм се ама не бях сигурна
BaffaLsc
02-17-2011, 17:48
Ако са ти истински приятелки.. няма да те излъжат..
Не знам, според мен трябва да поговориш с него..
pisentseto
02-18-2011, 13:16
Той как се отнася с теб?
Прави ли ти комплименти,закача ли те,преплитат ли ви се често погледите?
Ако да,няма от какво да се притесняваш,чуствата ви са взаймни,ако не няма смисал да се излагаш да му разкриваш чуствата си
Днес на моя добра приятелка е казал,че харесва някоя на неговата възраст(аз съм колкото него),но го е срам да и каже.Може ли това да съм аз?!? :) :) :) :)
Fiction7577
02-18-2011, 16:40
Днес на моя добра приятелка е казал,че харесва някоя на неговата възраст(аз съм колкото него),но го е срам да и каже.Може ли това да съм аз?!? :) :) :) :)
Хипотетично! :lol: :lol:
galin4o0o
02-18-2011, 16:56
Не съм момиче да ти давам съвети,но намекни му там с женските си намеци и номерца....ако видиш,че се връзва значи всичко е наред ...и "харесването" ви е взаимно :)
MarkKnight
02-18-2011, 17:03
Днес на моя добра приятелка е казал,че харесва някоя на неговата възраст(аз съм колкото него),но го е срам да и каже.Може ли това да съм аз?!? :) :) :) :)и диалогът ви ще мине така:
-Пенчо,знам че съм аз тази която харесваш много!
-Ъъъ,не си ти,Пенка от 7Б е :o
againstyou
02-18-2011, 17:10
Днес на моя добра приятелка е казал,че харесва някоя на неговата възраст(аз съм колкото него),но го е срам да и каже.Може ли това да съм аз?!? :) :) :) :)и диалогът ви ще мине така:
:lol: :lol:
По-скоро така ...
-Пенчо, обичаш ме нали ?
-Ъъъ, ти не беше ли рая дет' си бръсна мустаците вчера в обществената тоалетна ?
Аз съм 7б :P :P :P :P
И ти си болна :( РАЗПРОСТРАНЯВА СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :-s