PDA

View Full Version : Син молив за очи

daru6a1
02-17-2011, 17:26
Здравейте и предварително се извинявам ако има такава или подобна тема! Ако е така - ключ на тази :)

Та , бих искала да попитам , според вас би ли ходило на шоколадово кафяви очи син молив .. ? Ако да - с какво би могло да се съчетае , цветово имам предвид .. Например с какви сенки или как бих могла да го нанеса .. Дали да бъде по-пастелен или по-твърд .. В смисъл на пастелен , че е по-воден и по-лесно се размазва според мен ..

Благодаря предварително .. И моля без тъпи коментари от сорта : Има google .. или нещо такова , просто реших да видя какво мислят останалите :)

Have a nice day !

ri41
02-17-2011, 18:25
да ще ходи на кафеви очи син молив, но не е ежедневен грим

SUNinTHEsunset
02-18-2011, 08:36
тъмно син-да,светъл-немисля. иначе може да го съчетаеш със сенки от по-тъмна гама като сиво,сребристо,тъмно лилаво и зелено и т.н...

Dannue
02-18-2011, 10:21
Как ще ти стои - това зависи от цвета на кожата .. Но ! Според мен добре. И аз съм с такива очи и светлите моливи и тези от синята гама много добре стоят, озаряват погледа .. ; ]] :-)

VaMpiRKaTaaa
02-18-2011, 11:09
не

daru6a1
02-18-2011, 19:50
Как ще ти стои - това зависи от цвета на кожата .. Но ! Според мен добре. И аз съм с такива очи и светлите моливи и тези от синята гама много добре стоят, озаряват погледа .. ; ]] :-)

Ами аз съм с лек тен .. Не съвсем бледа .. и бузките ми са леко розовки :D

Иначе благодаря за отговора мацка : ] :-)

ParisHilton
02-20-2011, 10:22
ползвай синя спирала, страхотно стои :-D

Pamaa
02-20-2011, 15:24
Мммного добре стои :P Аз слагам само цветни моливи за очи зелен/син/розов/ярко лилав :grin: , попринцип не сум фен на тъмния грим :P И вземи по мек :)

daru6a1
02-22-2011, 08:23
Мммного добре стои :P Аз слагам само цветни моливи за очи зелен/син/розов/ярко лилав :grin: , попринцип не сум фен на тъмния грим :P И вземи по мек :)

Чудно ! И аз ще си понакупя малко моливчета , че да разнообразя грима ! :)