Влез

View Full Version : Помощ !!!

manhattann
02-18-2011, 18:02
Приятелят ми има рожден ден след 2 седмици,а аз все още нямам никаква представа какъв подарък да му взема.... Ако може някой да мии даде идея за подарък ще съм много щастлива ! Мерси предварително. :)))

marti93
02-18-2011, 18:04
ще е добре да ни кажеш годините му и какво обича или хоби ,за да те насочим

manhattann
02-18-2011, 18:06
Ами на 19 е но какво обича не съм сигурна вече има навика да си мени хобита и интереси през една две седмици :D

MarkKnight
02-18-2011, 18:08
аз викам,че презерватива се е скъсал,ти ни питаш за подарък..

shugababe112
02-18-2011, 18:08
Моят приятел е луд фен на 2pac и му бях направила диск с негови песни,а върху самия диск имаше наша снимка.В копирните центрове могат да го направят.За друг повод му бях взела една голяма сива кутия,вътре цялата я напълних с листа от черна роза и посредата имаше едно малко бяло керамично сърчице,което беше поставка за снимка с моя снима,една малка бяла свещичка и две гушнати бели керамични пак гълъбчета.Постави целия подарък в стаята си и всеки ден си го гледа и се сеща за мен.Много мило му стана.Може и маркови боксерки да му вземеш и да напишеш закачлива картичка.Ти прецени :)

againstyou
02-18-2011, 18:57
Ми попитай го от кво се интересува,кво иска,естествено не му казвай че ще му правиш подарък.

ScarletBite
02-18-2011, 19:04
Абе какви са тези тъпи теми с подаръци?! :-o Изумявате ме направо...

modjodjodjo
02-18-2011, 20:33
.Може и маркови боксерки да му вземеш и да напишеш закачлива картичка
Това е тъпо и изтъркано
Почти всеки казва, че е хубаво да подариш нещо, което ще остане спомен за цял живот, но за мен по-добре е, подаръка да е по практичен, т.е. нещо, което ще може да се използва, дори и в някакъв малък период от време. Аз примерно винаги имам дефицит на зимни дрехи и се радвам, когато някой ми подари дреха, поне ще ми послужи за нещо. Ама всеки с мнението си, така че тръгваш по магазините, разглеждаш и все нещо трябва да ти хване окото.

Eclipsercho
02-18-2011, 20:35
Посрещаш го чисто голичка с панделка на дупето и му връчваш един лубрикант на Дюрекс..

Анал мадафака :grin:

:lol:

shugababe112
02-18-2011, 21:02
.Може и маркови боксерки да му вземеш и да напишеш закачлива картичка
Това е тъпо и изтъркано
Почти всеки казва, че е хубаво да подариш нещо, което ще остане спомен за цял живот, но за мен по-добре е, подаръка да е по практичен, т.е. нещо, което ще може да се използва, дори и в някакъв малък период от време. Аз примерно винаги имам дефицит на зимни дрехи и се радвам, когато някой ми подари дреха, поне ще ми послужи за нещо. Ама всеки с мнението си, така че тръгваш по магазините, разглеждаш и все нещо трябва да ти хване окото.
Боксерките не са практични ли? :D И тях ще си ги ползва колкото се ползва и дреха.

againstyou
02-18-2011, 21:20
Посрещаш го чисто голичка с панделка на дупето и му връчваш един лубрикант на Дюрекс..

Анал мадафака :grin:

:lol:
:lol: :lol: