PDA

View Full Version : Не разбирам какво му има :Х

coollove9
02-18-2011, 18:08
Здр. имам проблем с гаджето ми, той е малко особен и незнам как да постъпа с него.. Значи ходиме от 1 месец и няма седмица без поне 1 караница за едно и също нещо. 1 ден е в добро настроение а друг в лошо и се отразява всичко върху мен дори да не съм виновна. След неговото държание и аз се изнервям и ми съсипва целия ден. Да може да си има проблеми, но защо когато нищо лошо не правя той се цупи и се дразни и ако го питам какво му има ми казва нищо ми няма и се нерви от нищото като не иска да ми каже никога какво му е и казва, че е екстра въпреки, че не е така. Приятелката ми ми казва зарежи го не си заслужава, но не мога обичам го много и той също, но понякога става много кофти защтото рано или късно ще се скараме, а аз не искам и незнам какво да правя плс помогнете :(

pyo
02-18-2011, 18:11
Замисли се дали наистина го обичаш ;) В смсиъл, на колко сте? Това истинска любов ли е? Как за един месец разбираш, че го обичаш? И защо се карате като се обичате? Помисли какво наистина искаш от една връзка. Ако не е това просто го зарежи ;)

shugababe112
02-18-2011, 18:12
Как може за 1 месец толкова да го заобичаш,че да търпиш такова отношение системно.Всеки има лоши дни,но не трябва постоянно ти да го отнасяш.Щом толкова държиш на него търпи си го вечно и до там,но колкото повече време минава ще ти е по трудно да продължиш.

MarkKnight
02-18-2011, 18:12
седнете и поговорете,кажи му,че не издържаш на скандалитеи се разберете дали ще сте заедно или не

coollove9
02-18-2011, 18:49
Замисли се дали наистина го обичаш ;) В смсиъл, на колко сте? Това истинска любов ли е? Как за един месец разбираш, че го обичаш? И защо се карате като се обичате? Помисли какво наистина искаш от една връзка. Ако не е това просто го зарежи ;)

Ами аз съм на 16, а той на почти 18 аз го обичам от много време преди да тръгнеме поне година и половина, той ме харесва от по-миналото лято и до сега.. разбирам по това, че е внимателен и се държи добре с мен попринцип дори ме защитава и то доста, но това е проблема, че искам да му помогна, но като не ми казва какво му е ми е кофти..

coollove9
02-18-2011, 18:54
Как може за 1 месец толкова да го заобичаш,че да търпиш такова отношение системно.Всеки има лоши дни,но не трябва постоянно ти да го отнасяш.Щом толкова държиш на него търпи си го вечно и до там,но колкото повече време минава ще ти е по трудно да продължиш.

Така е.. Но аз го обичам вече от година и половина и като се опитвам да го забравя ми е много трудно и все нещо ме кара да ходя при него и така от нищото всичко се оправя, а и той според мен залужава да му прощавам, защото аз веднъж направих много по голям гаф и тои ми прости въпреки, че не го заслужавах..

againstyou
02-18-2011, 18:55
Зарежи го.Момчетата не си заслужават.

galin4o0o
02-18-2011, 20:03
Ами ти сега на 1-вия месец му даваш да ти се кара...на 2-рия ще ти посегне и ти пак ще седиш при него защото го обичаш ли???? Не мисля и че го обичаш а просто ще си влюбена,но при такива момчета не стой...80% не са с добър край.Успех !

Greennight
02-18-2011, 20:16
Разговор ?

ivcheto0o
02-18-2011, 20:58
Сега не искаш да го зарежеш,но не след дълго ще ти писне.Дори по твоите опосания нз как го търпиш изобщо.

pyo
02-18-2011, 21:05
Зарежи го.Момчетата не си заслужават. Доста глупаво изказване ;) Момчета, момичета... тва са полове. Всеки човек е различен, всеки човек възприема нещата по различен начин ;) А как да го зареже така лесно, като казва, че го обича ;) Значи според мен трябва просто да си поговорите доста. Той трябва да ти има доверие и да ти ги споделя тези неща, и това което си говорите, разбира се, трябва да си остане само между вас. Говоренето му е майката ;)

RoSKo0o0
02-18-2011, 21:29

Eй, емо! Я си подстрижи косата!

spopi
02-19-2011, 08:06
Може да има проблеми пък доверие за месец няма как да ти каже вашето доверие сега се гради.Остави го ако го насилваш да ти каже той ще бяга от теб. :)

VaMpiRKaTaaa
02-19-2011, 08:11
Остави го.
Той,ако прецени ще ти каже.
Дай му лично пространство.
Мъжете са такива.
Необичат да ги притискат.

BaffaLsc
02-19-2011, 10:11
Зарежи го, та зарежи го..

Защо да бяга вместо да се опита да оправи нещата, след като се обичат ? Авторке, защо просто не поговорите, обясни му тези неща, които тук написа , обясни му как се чувстваш и че не ти е приятно да се държи така.. надявам се той да те разбере и да се оправят отношенията м/у вас.. : )

mechtaq_za_teb
02-19-2011, 12:08
Попитай го защо се държи така с теб. Тогава вече можеш сама да прецениш дали си струва или не времето с него. Възможно е да има някакви проблеми, а е много възможно да му е все тая за тебе. Първо опитай да поговориш с него, после решавай.

againstyou
02-19-2011, 13:21

Eй, емо! Я си подстрижи косата!
Хаха не съм емо.Бях иронична,понеже едно момче преди няколко дни се изказа в една тема че "не си заслужаваме" и аз за това се ебавам. :D

iwetto
02-19-2011, 14:37
Виж сега едва ли го обичаш от толкова малко време. Преди около месец приключих връзка, която продължи година и пет месеца и не мисля че съм го обичала въпреки преживяното с него [по скоро беше навик, но не отричам че ми е било хубаво в някои моменти]. През това време всеки ден и то по няколко пъти се карахме и все аз бях виновната [дори и да не беше така]. Съжалявам че не прекратих отношения с него до като беше време, защото вече от месец продължава да ми се звъни за теми по които аз съм категорична [давам ти пример като да се съберем]. Стават скандали и мен това ме изнервя и влиае и в къщи. Съветвам те : Помисли си много хубаво дали го обичаши дали имате някакво бъдеще заедно, какво сте направили един за друг и седнете да поговорите и ако виждаш че нещата не вървят след като сте поговорили ... ОСТАВИ ГО докато е време - казвам го от личен опит !!! Успех :]]

coollove9
02-19-2011, 17:42
Виж сега едва ли го обичаш от толкова малко време. Преди около месец приключих връзка, която продължи година и пет месеца и не мисля че съм го обичала въпреки преживяното с него [по скоро беше навик, но не отричам че ми е било хубаво в някои моменти]. През това време всеки ден и то по няколко пъти се карахме и все аз бях виновната [дори и да не беше така]. Съжалявам че не прекратих отношения с него до като беше време, защото вече от месец продължава да ми се звъни за теми по които аз съм категорична [давам ти пример като да се съберем]. Стават скандали и мен това ме изнервя и влиае и в къщи. Съветвам те : Помисли си много хубаво дали го обичаши дали имате някакво бъдеще заедно, какво сте направили един за друг и седнете да поговорите и ако виждаш че нещата не вървят след като сте поговорили ... ОСТАВИ ГО докато е време - казвам го от личен опит !!! Успех :]]

Ами ще пробвам и така дано да не се налага да го оставям обаче, но ако се налага ще го преживея :( мерси много на всички :)

coollove9
02-19-2011, 17:47
Разговор ?

Опитвам вече мноого пъти, но няма резултат нищо не ми казва :Х и все отрича, че му има нещо..

coollove9
02-19-2011, 17:52
Попитай го защо се държи така с теб. Тогава вече можеш сама да прецениш дали си струва или не времето с него. Възможно е да има някакви проблеми, а е много възможно да му е все тая за тебе. Първо опитай да поговориш с него, после решавай.

Съгласна съм с това особено за това, че може вече и да му е все тая за мен като се замисля може да е вярно..

sweetyYyY
02-19-2011, 20:05
това си е и въпрос до характери, дали си пасвате, помисли , както казаха и другите, над това дали наистина е за теб, ако да-поговорете,обясни мну как се чувстваш, ако не-режи го и търси момчето,което наистина е за теб и ще те прави щастлива :)

sankata89
02-20-2011, 12:39
Ти много, много нее слушай тази твойта приятелка (от личен опит ти казвам ) Ми остави, спри да го питаш и се опитай да се държиш по-айляк, ведро и усмихната! Спри да обръщаш внимание на такива дреболии. Квото има да става, да става! И се радвай на връзката си докато е още в началото, тогава е най-интересна :wink:

kradinero
02-20-2011, 12:53

Много се дразня като кажете "едва ли го обичаш от толкова малко време" ... Айде нека човек сам да прецени чувствата си.. Не вие да казвате обича или харесва и тем подобни.. Нека момичето само си прецени дали го обича.. Понякога искрата пламва от нищото..

iwetto
02-20-2011, 13:05
Изкрите и любовта от пръв поглед са само по филмите .. Това да не ти е някаква сапунка. + тва това е лично мойто мнение .. Така че няма за какво да се дразниш като не съвпада твойто с чуждото .. :!:

coollove9
02-20-2011, 18:23

Много се дразня като кажете "едва ли го обичаш от толкова малко време" ... Айде нека човек сам да прецени чувствата си.. Не вие да казвате обича или харесва и тем подобни.. Нека момичето само си прецени дали го обича.. Понякога искрата пламва от нищото..

+1 напълно вярно е !!

mon4eto
02-23-2011, 13:18
Като пораснеш още малко ще разбереш колко си била наивна и ще видиш истинската страна на живота.Сега само се опитай да не правиш неща,за които ще съжаляваш.Сама си направи извода от думите ми.

pouce
02-23-2011, 14:04
Имах същия проблем с моя приятел и един ден се държах по същия начин, по който той се държеше с мен постоянно...Стана му адски гадно и се опита да се промени, защото цялата тая работа адски го изнерви, а всъщност по този начин той се дразнеше сам на себе си... Скъсахме после де, но не беше тва причината, така че пробвай да му отвърнеш с неговите постъпки, а и поговорете - обясни му,че една връзка не може без спорове, но все пак не и безмислени и постоянни.... !

coollove9
03-21-2011, 19:27
Имах същия проблем с моя приятел и един ден се държах по същия начин, по който той се държеше с мен постоянно...Стана му адски гадно и се опита да се промени, защото цялата тая работа адски го изнерви, а всъщност по този начин той се дразнеше сам на себе си... Скъсахме после де, но не беше тва причината, така че пробвай да му отвърнеш с неговите постъпки, а и поговорете - обясни му,че една връзка не може без спорове, но все пак не и безмислени и постоянни.... !

Мерси многоо :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) подейства определено нещата са много по-добре :grin: :grin: дори не се караме за нищо поне за сега де дано е все така :-) мс много

Take_That
03-22-2011, 14:51
седнете и поговорете,кажи му,че не издържаш на скандалитеи се разберете дали ще сте заедно или не

+1