View Full Version : Не разбирам какво му има :Х
coollove9
02-18-2011, 18:08
Здр. имам проблем с гаджето ми, той е малко особен и незнам как да постъпа с него.. Значи ходиме от 1 месец и няма седмица без поне 1 караница за едно и също нещо. 1 ден е в добро настроение а друг в лошо и се отразява всичко върху мен дори да не съм виновна. След неговото държание и аз се изнервям и ми съсипва целия ден. Да може да си има проблеми, но защо когато нищо лошо не правя той се цупи и се дразни и ако го питам какво му има ми казва нищо ми няма и се нерви от нищото като не иска да ми каже никога какво му е и казва, че е екстра въпреки, че не е така. Приятелката ми ми казва зарежи го не си заслужава, но не мога обичам го много и той също, но понякога става много кофти защтото рано или късно ще се скараме, а аз не искам и незнам какво да правя плс помогнете :(
Замисли се дали наистина го обичаш ;) В смсиъл, на колко сте? Това истинска любов ли е? Как за един месец разбираш, че го обичаш? И защо се карате като се обичате? Помисли какво наистина искаш от една връзка. Ако не е това просто го зарежи ;)
shugababe112
02-18-2011, 18:12
Как може за 1 месец толкова да го заобичаш,че да търпиш такова отношение системно.Всеки има лоши дни,но не трябва постоянно ти да го отнасяш.Щом толкова държиш на него търпи си го вечно и до там,но колкото повече време минава ще ти е по трудно да продължиш.
MarkKnight
02-18-2011, 18:12
седнете и поговорете,кажи му,че не издържаш на скандалитеи се разберете дали ще сте заедно или не
coollove9
02-18-2011, 18:49
Замисли се дали наистина го обичаш ;) В смсиъл, на колко сте? Това истинска любов ли е? Как за един месец разбираш, че го обичаш? И защо се карате като се обичате? Помисли какво наистина искаш от една връзка. Ако не е това просто го зарежи ;)
Ами аз съм на 16, а той на почти 18 аз го обичам от много време преди да тръгнеме поне година и половина, той ме харесва от по-миналото лято и до сега.. разбирам по това, че е внимателен и се държи добре с мен попринцип дори ме защитава и то доста, но това е проблема, че искам да му помогна, но като не ми казва какво му е ми е кофти..
coollove9
02-18-2011, 18:54
Как може за 1 месец толкова да го заобичаш,че да търпиш такова отношение системно.Всеки има лоши дни,но не трябва постоянно ти да го отнасяш.Щом толкова държиш на него търпи си го вечно и до там,но колкото повече време минава ще ти е по трудно да продължиш.
Така е.. Но аз го обичам вече от година и половина и като се опитвам да го забравя ми е много трудно и все нещо ме кара да ходя при него и така от нищото всичко се оправя, а и той според мен залужава да му прощавам, защото аз веднъж направих много по голям гаф и тои ми прости въпреки, че не го заслужавах..
againstyou
02-18-2011, 18:55
Зарежи го.Момчетата не си заслужават.
galin4o0o
02-18-2011, 20:03
Ами ти сега на 1-вия месец му даваш да ти се кара...на 2-рия ще ти посегне и ти пак ще седиш при него защото го обичаш ли???? Не мисля и че го обичаш а просто ще си влюбена,но при такива момчета не стой...80% не са с добър край.Успех !
Greennight
02-18-2011, 20:16
Разговор ?
ivcheto0o
02-18-2011, 20:58
Сега не искаш да го зарежеш,но не след дълго ще ти писне.Дори по твоите опосания нз как го търпиш изобщо.
Зарежи го.Момчетата не си заслужават. Доста глупаво изказване ;) Момчета, момичета... тва са полове. Всеки човек е различен, всеки човек възприема нещата по различен начин ;) А как да го зареже така лесно, като казва, че го обича ;) Значи според мен трябва просто да си поговорите доста. Той трябва да ти има доверие и да ти ги споделя тези неща, и това което си говорите, разбира се, трябва да си остане само между вас. Говоренето му е майката ;)
RoSKo0o0
02-18-2011, 21:29
Eй, емо! Я си подстрижи косата!
Може да има проблеми пък доверие за месец няма как да ти каже вашето доверие сега се гради.Остави го ако го насилваш да ти каже той ще бяга от теб. :)
VaMpiRKaTaaa
02-19-2011, 08:11
Остави го.
Той,ако прецени ще ти каже.
Дай му лично пространство.
Мъжете са такива.
Необичат да ги притискат.
BaffaLsc
02-19-2011, 10:11
Зарежи го, та зарежи го..
Защо да бяга вместо да се опита да оправи нещата, след като се обичат ? Авторке, защо просто не поговорите, обясни му тези неща, които тук написа , обясни му как се чувстваш и че не ти е приятно да се държи така.. надявам се той да те разбере и да се оправят отношенията м/у вас.. : )
mechtaq_za_teb
02-19-2011, 12:08
Попитай го защо се държи така с теб. Тогава вече можеш сама да прецениш дали си струва или не времето с него. Възможно е да има някакви проблеми, а е много възможно да му е все тая за тебе. Първо опитай да поговориш с него, после решавай.
againstyou
02-19-2011, 13:21
Eй, емо! Я си подстрижи косата!
Хаха не съм емо.Бях иронична,понеже едно момче преди няколко дни се изказа в една тема че "не си заслужаваме" и аз за това се ебавам. :D
Виж сега едва ли го обичаш от толкова малко време. Преди около месец приключих връзка, която продължи година и пет месеца и не мисля че съм го обичала въпреки преживяното с него [по скоро беше навик, но не отричам че ми е било хубаво в някои моменти]. През това време всеки ден и то по няколко пъти се карахме и все аз бях виновната [дори и да не беше така]. Съжалявам че не прекратих отношения с него до като беше време, защото вече от месец продължава да ми се звъни за теми по които аз съм категорична [давам ти пример като да се съберем]. Стават скандали и мен това ме изнервя и влиае и в къщи. Съветвам те : Помисли си много хубаво дали го обичаши дали имате някакво бъдеще заедно, какво сте направили един за друг и седнете да поговорите и ако виждаш че нещата не вървят след като сте поговорили ... ОСТАВИ ГО докато е време - казвам го от личен опит !!! Успех :]]
coollove9
02-19-2011, 17:42
Виж сега едва ли го обичаш от толкова малко време. Преди около месец приключих връзка, която продължи година и пет месеца и не мисля че съм го обичала въпреки преживяното с него [по скоро беше навик, но не отричам че ми е било хубаво в някои моменти]. През това време всеки ден и то по няколко пъти се карахме и все аз бях виновната [дори и да не беше така]. Съжалявам че не прекратих отношения с него до като беше време, защото вече от месец продължава да ми се звъни за теми по които аз съм категорична [давам ти пример като да се съберем]. Стават скандали и мен това ме изнервя и влиае и в къщи. Съветвам те : Помисли си много хубаво дали го обичаши дали имате някакво бъдеще заедно, какво сте направили един за друг и седнете да поговорите и ако виждаш че нещата не вървят след като сте поговорили ... ОСТАВИ ГО докато е време - казвам го от личен опит !!! Успех :]]
Ами ще пробвам и така дано да не се налага да го оставям обаче, но ако се налага ще го преживея :( мерси много на всички :)
coollove9
02-19-2011, 17:47
Разговор ?
Опитвам вече мноого пъти, но няма резултат нищо не ми казва :Х и все отрича, че му има нещо..
coollove9
02-19-2011, 17:52
Попитай го защо се държи така с теб. Тогава вече можеш сама да прецениш дали си струва или не времето с него. Възможно е да има някакви проблеми, а е много възможно да му е все тая за тебе. Първо опитай да поговориш с него, после решавай.
Съгласна съм с това особено за това, че може вече и да му е все тая за мен като се замисля може да е вярно..
sweetyYyY
02-19-2011, 20:05
това си е и въпрос до характери, дали си пасвате, помисли , както казаха и другите, над това дали наистина е за теб, ако да-поговорете,обясни мну как се чувстваш, ако не-режи го и търси момчето,което наистина е за теб и ще те прави щастлива :)
sankata89
02-20-2011, 12:39
Ти много, много нее слушай тази твойта приятелка (от личен опит ти казвам ) Ми остави, спри да го питаш и се опитай да се държиш по-айляк, ведро и усмихната! Спри да обръщаш внимание на такива дреболии. Квото има да става, да става! И се радвай на връзката си докато е още в началото, тогава е най-интересна :wink:
kradinero
02-20-2011, 12:53
Много се дразня като кажете "едва ли го обичаш от толкова малко време" ... Айде нека човек сам да прецени чувствата си.. Не вие да казвате обича или харесва и тем подобни.. Нека момичето само си прецени дали го обича.. Понякога искрата пламва от нищото..
Изкрите и любовта от пръв поглед са само по филмите .. Това да не ти е някаква сапунка. + тва това е лично мойто мнение .. Така че няма за какво да се дразниш като не съвпада твойто с чуждото .. :!:
coollove9
02-20-2011, 18:23
Много се дразня като кажете "едва ли го обичаш от толкова малко време" ... Айде нека човек сам да прецени чувствата си.. Не вие да казвате обича или харесва и тем подобни.. Нека момичето само си прецени дали го обича.. Понякога искрата пламва от нищото..
+1 напълно вярно е !!
Като пораснеш още малко ще разбереш колко си била наивна и ще видиш истинската страна на живота.Сега само се опитай да не правиш неща,за които ще съжаляваш.Сама си направи извода от думите ми.
Имах същия проблем с моя приятел и един ден се държах по същия начин, по който той се държеше с мен постоянно...Стана му адски гадно и се опита да се промени, защото цялата тая работа адски го изнерви, а всъщност по този начин той се дразнеше сам на себе си... Скъсахме после де, но не беше тва причината, така че пробвай да му отвърнеш с неговите постъпки, а и поговорете - обясни му,че една връзка не може без спорове, но все пак не и безмислени и постоянни.... !
coollove9
03-21-2011, 19:27
Имах същия проблем с моя приятел и един ден се държах по същия начин, по който той се държеше с мен постоянно...Стана му адски гадно и се опита да се промени, защото цялата тая работа адски го изнерви, а всъщност по този начин той се дразнеше сам на себе си... Скъсахме после де, но не беше тва причината, така че пробвай да му отвърнеш с неговите постъпки, а и поговорете - обясни му,че една връзка не може без спорове, но все пак не и безмислени и постоянни.... !
Мерси многоо :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) подейства определено нещата са много по-добре :grin: :grin: дори не се караме за нищо поне за сега де дано е все така :-) мс много
Take_That
03-22-2011, 14:51
седнете и поговорете,кажи му,че не издържаш на скандалитеи се разберете дали ще сте заедно или не
+1