PDA

View Full Version : Какво да подаря на приятелката си за нейния РД???

superstar01
02-18-2011, 19:32
Миии....Значи, 8)
Всичко започна като най-добрата ми приятелка и купиха нов телефон.Стария беше с тъчскриин черен самсунг.Та бяха минали няколко дни от както и бяха взели стария ,но на нея нещо не и харесваше и и взеха нов.Аз харесвах повоче страия и телефон и и казах ,че ако и дам пари зи него би ли могла да ми го даде.Тя се усмихна и с удоволствие каза ,че би ми го подарила безплатно за рожденния ми ден койте мужду другото е 4 дни преди моят. :oops: Та до моят РД остават 1 месец и 13 дни а до нейния 1 месец и 9 дни та се чудя какъв скъп подарък да и подаря за да е съо толкова скъп колкото телефона който ще ми подари.Тя обича рисуването,танците,плуване то и не е много много по полички обеци и разни накива женски.Мъжкаранче. :D Та си мислех в 5ти клас сме какво да и подаря.Благодаря предварително.

Сори за правописа 8-) .

Greennight
02-18-2011, 19:59
Пич,объркан си.Трябва да сте супер богаташи,за да си подарявате тъчскрийн телефони за всеки празник...

radeberger
02-18-2011, 20:09
Ходи си лягай, че май ти се спи. ;)

ChildOfBodom
02-19-2011, 07:53
"че би ми го подарила безплатно за рожденния ми ден койте мужду другото е 4 дни преди моят."
ВЪТЪФЪ!?
иначе купи и нещо стойностно, не толкова скъпо колкото телефона, защото предполагам не ти се дават толкова xD но може да й купиш нещо интересно, де а знам.

blackrose
02-19-2011, 10:09
Ми нищо че са богаташи нали е важен жеста.Може да и подариш някоя хубава картина примерно :)