View Full Version : Щастие ... ?
Значи на 17 съм и неможе да се каже, че имам проблем, но просто имам нужда та споделя това което ми тежи ...
Значи имам страхотна приятелка с която се обичаме и бихме направили всичко един за друг, имам не много, но добри приятели , разбирам се с родители ми и те се опитват да не ме лишават от нищо ...
Ще кажете сигурно е какъв ти е проблема и че съм късметлия, но уви не е така ... просто имам чувството че нещо ми липсва, седя си вечер пред компютъра, гледам монитора и се чувствам толкова нещастен, знам че няма за какво да е така, но просто незнам ... ако имаше причина да се чувствам така просто щях да направя нещо по въпроса , но като няма какво да правя ?
Объркам съм и незнаех с кого да го споделя ... благодаря на хората, които ще отделят време да го прочетат.
MarkKnight
02-18-2011, 19:45
супер много ти е лошо бате,я излизай с мацката по често радвай и се,и не се сдухвай без причина..
againstyou
02-18-2011, 19:47
Ми прави нещо което ти харесва.Излизай,забавлявай се,недей да стоиш пред компа и да гледаш монитора.Срещай се с нови хора.
Пробвай да разнообразиш живота си ;) Запиши се да спортуваш нещо, просто ако цъкаш игрички още, намали ги до 1 час максимум, те само ти губят времето... Иначе както казах спорт или ако си човек на изкуството почни уроци (рисуване, пиано, китара, пеене, танци) Трябва ти разнообразие ;) Ако и това не помогне, просто гледай Осмата миля и се надявам да ти помогне да разбереш някои неща за живота :)
Greennight
02-18-2011, 19:51
Moderated by LadyDi
TheTiger
02-18-2011, 20:27
Няма пълно щастие, нали знаеш ?
И на мене ми се случват такива моменти - много са кофти, но поне при мен знам на какво се дължат !
Иии гледай си живота, бате иии не се товари емоционално !
bratignat
02-18-2011, 21:43
Пробелмът ти е известен в науката, като "прекалено много свободно време" :D. Вместо да седиш пред монитора прави нещо полезно.
Всеки си има кофти моментите. Просто си напомняй по-често всичките ти прекрасни спомени , настоящи моменти и бъдещи преживявания с всички тези хора , които описа и се усмихни. :]
bratignat
02-18-2011, 21:50
Всеки си има кофти моментите. Просто си напомняй по-често всичките ти прекрасни спомени , настоящи моменти и бъдещи преживявания с всички тези хора , които описа и се усмихни. :]
Космополитън, а? :razz:
Хах , далече си . xD Не се доближавам до подобно списание. Нещо не си допадаме. xD
RoSKo0o0
02-18-2011, 22:33
Мхм... рядко ти е щастието, бро! Рядко!
DiabolicalSoul
02-18-2011, 22:51
пълни глупости са това за свободното време и другите клишета... просто си има такива хора - химия.... (не пробвай никакви наркотици, братле - депресивните хора се пристрастяват веднага)
в човешкия организъм веществата си имат някакъв баланс и някой хора просто са по-тъжни. Пробвай с нещо по-екстремално, което да те поразсъни..... бънджи, някой връх да изкачиш или нещо подобно, ама като цяло тва чувство ще си го носиш цял живот (вземи се научи да слушаш блус 8) )
xinfamous
02-18-2011, 23:51
Вместо да седиш пред монитора прави нещо полезно.
Moderated by LadyDi
VaMpiRKaTaaa
02-19-2011, 07:01
Бъдете по-често с гаджето заедно.
FromAutumToAshes
02-19-2011, 07:13
Повярвай ми не знаеш какво е нещастие !
Greennight и xinfamous да се въздържат от подобни коментари.
marin4itu
02-19-2011, 08:40
Ако ти сам не видиш щастието си, няма кой да го направи вместо теб. Недей да си мислиш, колко си нещастен, а мисли малко по-положително. Имаш прекрасни взаимоотношения с хората, на които държиш, какво по-хубаво от това? Стига си се чудил какво не ти е наред, а почни да оценяваш това, което имаш и сам ще разбереш всъщност колко си щастлив.
vankata5555555
02-19-2011, 08:48
Кви са тия глупости пътища и т.н. вие кво поети ли ще ставате.Пич вкарай малко разнообразие и аз като стоя повече време пред пц-то изведнъж усещам че денят ми е бил "празен" и се садвам.Излизай прави квото ти се прави.Както са казали хората 1 път се живее.
BoBa4eWeR
02-19-2011, 12:49
ти си дете индиго! ;д
DiabolicalSoul
02-19-2011, 18:06
ти си дете индиго! ;ди това мнение прати темата в друга орбита :razz:
VaMpiRKaTaaa
02-19-2011, 18:49
Наслаждавайте се на всеки момент,в който сте заедно.
sweetyYyY
02-19-2011, 20:26
Повярвай ми не знаеш какво е нещастие ! гледай по оптимистично на живота,имаш толкова много неща , от които повечето хора са лишени, усмихни се, радвай се на притежанията , разнообрази се :)
NomNomNom
02-19-2011, 20:41
Липсва ти сериозна работа и учене. Сядай си на задника.
TheNewReligion
02-20-2011, 10:53
Изчакай да загубиш някой и ще се оправиш.
GossipGirl89
02-20-2011, 10:58
В такива моменти е много важна и психическата нагласа към живота. Ако постоянно седиш и си мислиш колко си сдухан, депресиран и нещастен, то наистина ще си такъв. Гледай малко по-позитивно на нещата. Казваш че имаш половинка, имаш добри приятели - ами наслаждавай се на времето с тях. Излизай, забавлявай се. Пълно щастие наистина няма, но човек трябва да оценява и това, което има - именно то ни прави по-добри и щастливи
Според мен се е получило, защото имаш всичко, което си искал и сега ти е някво тъпо сигурно... Намери си нова цел, нови желания... Радвай се на живота си, не всички са такива късметлии. Може да е нещо като временна депресия... Имах и аз един такъв период. Просто погледни от позитивната страна на нещата, а именно колко си облагодетелстван и щастието сам трябва да си го направиш... Имам чувството, че не знаеш какво искаш и се самонавиваш, че си нещастен...
Biiiitch
02-20-2011, 11:54
Излизай и се радвай на живота! Не стой пред тоя скапан компютър. Имаш си приятелка, родители които те разбират, приятели, кво повече искаш?
"Живей като за последно."