View Full Version : Връзките от различни градове успяват ли да оцелеят ?
mmm_sweet
02-19-2011, 08:53
Виждам,че постоянно се появяват теми,където хората има връзка въпреки голямото растояние между тях. Дори и да се виждат 2 пъти месечно,това връзка ли е? :? Всичко си остава в интернет пространството и ако то се прекъсне съвсем на нищо не заприличва. :( Вие за или против сте такъв вид връзки?
Stan4o123
02-19-2011, 09:20
а другите връзки оцеляват ли?!...всичко е до време на тия години,много рядко хората остават заедно като в приказките...и да,тези връзки са по-различни,но не са по-безинтересни,поради това,че се виждате рядко - цените времето си заедно по-добре,разстоянето определено е голяма пречка,но любовта не пита и ако си нямаш късмета и се влюбиш в човек,който не е от твоя град,какво правиш...като цяло съм против тях,не за друго,ами много нерви...
VaMpiRKaTaaa
02-19-2011, 09:36
3а мен това не може да се нарече връзка.
Но наистина,нищо не е вечно,всичко един ден свършва.
Дори да е сериозно..просто свършва,идва му края.
marin4itu
02-19-2011, 10:44
Аз имам връзка от разстояие вече 10 месеца и отношенията ни я повече от прекрасни. Наистина се цени всяка една минута заедно. Миговете ни са по-скъпи. При нас го нямаше ходенето по кафета като останалите двойки за по 2 часа. Ние от самото начало живеем заедно, когато сме в един град. Виждаме се всяка седмица, когато съм във ваканция я прекарвам при него. Разстоянието е Варна-Русе, не е малко, но не е и много. Спрявяме се, обичаме се, адски много държим един на друг. Той ми показа какво значи голяма любов и всеотданост. :smt007
GregoryHouse
02-19-2011, 10:48
Съществуването на подобно чудо си е обречено от създаването му.
NomNomNom
02-19-2011, 10:59
Такава тема - през страница.
Ако не можете в крайна сметка да заживеете заедно , и особено , ако сте пубери - няма смисъл.
bebchoOoOoOo
02-19-2011, 11:08
Нашата пък оцеля :) И при нас го нямаше виждането за по 2 часа на кафе, както започват другите връзки. И ние живеехме заедно от самото начало, когато бяхме в един град и се виждахме доста често. Даже мога да твърдя, че сме били заедно много повече време, отколкото двойките,които са от един град. Веднъж го смятахме - за 1 година сме били на 1 място около 7-8 месеца :lol: Е, вече живеем заедно, за това мога да кажа, че тези връзки оцеляват, но зависи от силата на чувствата, желанието, и възрастта.
marin4itu
02-19-2011, 11:52
Нашата пък оцеля :) И при нас го нямаше виждането за по 2 часа на кафе, както започват другите връзки. И ние живеехме заедно от самото начало, когато бяхме в един град и се виждахме доста често. Даже мога да твърдя, че сме били заедно много повече време, отколкото двойките,които са от един град. Веднъж го смятахме - за 1 година сме били на 1 място около 7-8 месеца :lol: Е, вече живеем заедно, за това мога да кажа, че тези връзки оцеляват, но зависи от силата на чувствата, желанието, и възрастта.
И при нас така. Виждаме се даже по-често от някои двойки. И ние съвсем скоро ще заживеем заедно в един град. Но трябва хората да са сериозни, да се обичат и да не са на по 15 години.
manhattann
02-19-2011, 12:14
Според мен такава връзка може да издържи дълго, но нито един от двамата знае какво прави другия когато не са заедно.Ако се замислим обаче ии нормалните връзки могат да стигнат това състояние, така че аз съм равнодушна и към двата вида :-D :)
againstyou
02-19-2011, 13:10
Дълго,дълго колко дълго ? С моя издържахме месец и половина и се разделихме.Появява се някоя от неговия град и е*ава майката на всичко. :D
gegata15
02-19-2011, 13:13
Имала съм таква връзка, която изтрая едва месец (виждахме се събота и неделя защото учеше в друг град )... просто е кофти да виждаш човека, към който изпитваш чувства рядко. В един момент просто ти писва и това е края ;)
nepowtorima
02-19-2011, 14:36
Връзките от разстояние - аз съм съгласна с тях. Търпението е по-голямо, но връзката е по-интересна. Всяка секунда заедно е по-вълшебна, от връзките които всеки ден се гледат и с времето си омръзват. За такава връзка обаче не трябва само да гледаш за в бъдеще да живеете заедно, а просто да изживяваш мига.
не одобрявам такива връзки ,защото се влюбих в човек който е буквално на майната си !е да ви кажа нерви,рев,любов и накрая се примирих ,че живота е гаден и суров и трябва да продължа напред сама или с друг
nepowtorima
02-19-2011, 14:48
не одобрявам такива връзки ,защото се влюбих в човек който е буквално на майната си !е да ви кажа нерви,рев,любов и накрая се примирих ,че живота е гаден и суров и трябва да продължа напред сама или с друг
Е това, че си била наранена не означава, че трябва да се откажеш да се бориш за човека, и да не одобряваш тези връзки. ДА- живота е суров, но нищо не може да се направи, правим това което сърцето ни казва...
sweetyYyY
02-19-2011, 19:46
приятелят ми живее в друг град, вече ходим 5 месеца, за щастие сме в едно даскало... :)
monttitty
02-19-2011, 21:27
Интересно ми е пък на мен, ако се наложи на приятелят ви да замине за чужбина за известно време бихте ли продължили връзката си и ако да колко време можете да чакате, защото това все пак значи още по-рядко виждане :)
Всички видове връзки оцеляват само по една-единствена причина - желанието на двете страни.
И врата до врата да живеете, ако единият му писне - пак сте обречени.
Континент да ви дели - ако искате да сте заедно, ще се чакате.
Туй то.
scarlett8
02-19-2011, 22:44
Съществуването на подобно чудо си е обречено от създаването му.
:)
IAmJustAKid
02-19-2011, 22:59
Приятеля ми учи в Бургас, а аз съм в Пловдив :-# Виждаме се само събота и неделя.. той си идва заради мен <3 а през останалото време или говорим по телефона или по скайп. ; )
Защо няма отговор "ще издържи дълго време"? 8-)
ThePowerOfLove
02-20-2011, 10:55
Зависи от много неща.
GossipGirl89
02-20-2011, 11:07
Имах такава връзка - оцеля около 6-7 месеца. Наистина миговете, когато си с този човек ги цениш много, но пък идва момент, в който 1-2 пъти месечно виждане вече не стига. При нас и това допринесе за окончателната раздяла. Просто това писане по скайп и чуване по телефона в един момент не изнерви много здраво и двамата - имах чувството, че се е променил страшно много и вече не е човека, в когото се влюбих. Да не говорим, че връзката нямаше никакви преспективи за бъдещо развитие, защото поради една или друга причина нито той можеше да дойде да живее в моя град, нито аз в неговия.
От това, през което съм минала за себе си мога да кажа, че вече съм против този тип връзки. Но пък в крайна сметка не мога и да отрека, че всичко си зависи от самите хора - ако чувствата им са достатъчно силни и наистина се искат, ще намерят начин да бъдат заедно :)
Защо да не може ? Аз с бившия ми изкарах 1 година и се обичахме много,е да разделихме се ,но не заради растоянието :)
krem4et0
02-20-2011, 18:26
Сестра ми така започна връзката си. Имаше и по 2-3 месеца да не се виждат. От година живее заедно с приятеля си. Напусна работа тук, започна друга при него и така...Може, но ако положението е временно.
Става дума за хора на по 30+ години, които знаят, че положението връзка от разстояние не ги устройва и правят нещата така, че да са заедно. При тийнове...много трудно.
nikitka_
02-20-2011, 19:30
...
Abigoria
02-20-2011, 20:35
Мъжът на мечтите ми учи на 400+ км от града ни. Виждаме се 2- 3 пъти месечно, за по 3- 4 дни. Понякога и повече, зависи.
Аз мисля, че разстоянието е вид изпитание за връзката ни- ако успеем да го преодолеем, тогава тя наистина има бъдеще.
Интересното е, че (въпреки че почти постоянно го няма) това е най- истинската ми връзка. Не ми е омръзнал, няма еднообразие, даже не мога да погледна друг мъж...
Та, мисълта ми е, разстоянието не е особен фактор... само усложнява нещата. Ако двама човека искат да са заедно, то тогава няма какво да им попречи.
ПП: Обичам те, слънце!
аз съм на 15 години влюбена съм в моето момче от година и половина .. на 100 км е от мен не сме заедно но въпреки това моята любов към него е все така чиста и красива не съм си и помислила до га забравям няма и да го забравя още повече като знам че тази година възможността е много голяма да дойде да живее в моя град заради мен тъй като завършва и само трябва да го приемат тук като войниче .. таа ако имаш търпението и наистина желанието и любовта да ги има в големи дози тази връзка би била възможна ноо с много големи мъки по половинката защото наистина липсата се осеща доста ..
От личен опит казвам - НЕ! Най-много 3-4 месеца.. Любовта и търпението трябва да са много големи и от двете страни, за да оцелее една връзка.
AuburnKills
02-21-2011, 16:03
Зависи от хората...Например аз съм против..
Но понякога такива връзки се запазват доста дълго0о...
dream1707
02-21-2011, 16:08
До преди известно време силно вярвах, че подобни връзки зависят от самите хора и от това колко се обичат... Но уви бях с едно момче 2, през които той повечето време отсъстваше, после се премести да учи в друг град и просто връзката ни съвсем рухна. Няма начин просто, ти продължаваш да живееш живота си, да срещаш нови хора и така нататък и постепенно се отчуждавате. И разделяте в последствие. Просто мисля, че подобни връзки нямат бъдеще.
Едната ми връзка беше за година и половина,а другата за ...пак някъде една година.Зависи от хората и нагласата.
smoker4e7o
04-12-2011, 12:49
Няма значение дали си от София или Горна Оряховица например . Дори 1 път да сте се видяли пак може да бъдеш наистина влюбен дори . Какфо връзките , аз съм в 201 блок аз в 202 , не са нищо повече от една връзка с разтояние . Обичат ли се двама души едни 200 или 300 , колкото и да са километри няма да им попречат . . ! :)
slbnchicet0
04-12-2011, 17:35
Имала съм връзка с момче от друг град и наистина мога да кажа,че това е най-дългата ми връзка.Липсваше ми два пъти повече,отколкото ако ходя с момче от моя град.Вярно си липсвахме повече и ми беше гадно на моменти,но пък сякаш имаше повече тръпка,поне за мен е така.Пък и не се знае - човек може така да срещне голямата си любов.
SuperBadSuperFresh
04-12-2011, 19:36
А ако смятам нещо различно от отговорите в анкетата,какво правим?
bubkaa93
04-12-2011, 19:44
според мен такава връзка не може да съществува ще дам пример : Преди година ходих с момче от Бургас и то бяхме заедно цяло лято тогава си бяхме само приятели след като си тръгна той ми предложи по skype и уж ходих ме,ама тая връзка продължи 3часа
:lol: :lol: :lol: :lol:
FuckedUp
04-12-2011, 19:57
Първо, преди всичко зависи изцяло от хората.
Иначе - не. За мен това не е връзка. Пълна заблуда.
еми аз преди година така бях с едно момиче от бургас (аз съм от варна )
и накрая аз и казах , че така нищо няма да се получи и по добре д си останбем приятели и секи да си намери друг отколкото да сме гаджета от 120 км. и ако някой я хареса само заради мен тя да си пропусне шанса :? . А тя сега си има приятел и са щасливи заедно и се радвам много за тях. Поне те са щасливи заедно :)
andjelina
04-12-2011, 21:20
Да, могат да оцелеят според мен, но наистина зависи много от хората и от желанието им да са заедно.Моята връзка е от година и месец виждаме се само Събота и Неделя, трудно ни е понякога но поне не си умръзваме ! :P
Този тип връзки също оцеляват. Зависи само от отношението между партньорите.
Аз например вече 2 години и повече съм с човек, който е от моя град, но е студент в София. Всеки месец се виждаме за около седмица, а през ваканциите сме всеки ден заедно ( и почти винаги по цял ден ). За две години сме имали и кавги ( то, ако нямаше щеше да е безинтересно 8-) ), минали сме и през други проблеми, но независимо от това още се обичаме и да, гадно е, когато го няма, но е хубаво като знам, че когато сме заедно е вълшебно. Обичам го и той ме обича, правим много един за друг и не мисля, че разстоянието ще бъде някога причината (ако въобще има такава), за да се разделим.
montana6
05-09-2011, 16:18
Не съдете за това дали такива връзки са възможни само по себе си. Възможна е такава връзка, но е много трудна. Лично аз съм свидетел на такава двойка.
smile4ety
05-09-2011, 17:20
Аз съм съгласна, че такива връзки оцеляват. Аз имам приятел, който е доста далеч от мен през повечето време. Всъщност ние сме цяла компания. Аз и момичето учим в един град и пак се виждаме само през уикенда. Нейния приятел и моя учат в два различни града, различни и от нашия :D но всеки път когато се видим настъпва един критичен момент на радост.
А и зависи от хората. Ако се обичат 200 км. няма как да ги разделят. Имаше някой, който беше казал "Истинската любов не изчезва нито с разстоянието, нито с времето". И аз мисля, че е така :---) :---) :---)
pomorians1
05-09-2011, 17:36
могат, разбира се, това зависи изключително и само от хората - от съвестността им и от това, дали наистина са "един за друг" : )