View Full Version : Temata e iztrita
Много ми е мъчно, че всички мислят, че е някаква лъжа и за това я махам
VaMpiRKaTaaa
02-19-2011, 09:50
Трудно е,но се постарай да се разсейваш с нещо и да излизаш повече.
Не си стой във вас,това още повече ти напомня за нея.
VaMpiRKaTaaa
02-19-2011, 09:51
niq17
А ти в една твоя тема беше споменала,че си на 13г,тук казваш на 15.
Това не е моят профил, а на една приятелка, аз пиша за първи път тук
:)
BlackEyedPeas
02-19-2011, 10:02
niq17
А ти в една твоя тема беше споменала,че си на 13г,тук казваш на 15.
Точно и аз за това се зачудих :-o
BaffaLsc
02-19-2011, 10:16
Надявам се темата да не е ебавка..
Малко странно, но ако наистина е така моите съболезнования, нищо не можеш да направиш колкото и да тъжиш няма да я върнеш. Заради момче това е много тъпа постъпка, как е можела била е само на 13.. Но все пак дръж се, спомняй си хубавите ви спомени заедно..
не темата не е ебавка :lol: :( :( :(
GregoryHouse
02-19-2011, 10:50
Фейк, още като го прочетох.
NomNomNom
02-19-2011, 10:57
Не може да имате прекрасен живот и току-така да се хвърли.
Имало е и други причини, които не си споделила.
Много много фейк.
FuckedUp
02-19-2011, 11:08
FAIL :D
p3tinc3t0
02-19-2011, 11:20
Не знам как изобщо може за се шегувате за подобни неща..... :o Отчайващо е....
Колко смешно , направо ше ми се пръсне далака.
nymphadora
02-19-2011, 12:09
Не знам как изобщо може за се шегувате за подобни неща..... :o Отчайващо е....
И аз това се чудя :shock: :?
mechtaq_za_teb
02-19-2011, 12:28
Моите съболезнования за случилото се. Надявам се темата да не е ебавка. Иначе разбирам какво ти е. Минавам през същото и знам, че това е болка, която никога няма да изчезне от сърцето ми. Единственото, което ме крепи е усмивката на този човек и споменът за него. Трябва да се борим и да гледаме напред.
NomNomNom
02-19-2011, 12:45
Всъщност наистина е смешно.
Пуберка да се самоубие заради пубер.
Да , смешно е . Смешно е . Дори и да е истина.
Ако беше истина :
Добре бе, нали сте християни - самоубийството е непростим грях и ще върви в ада. Не е ли забавно. Съзнателно да отиде там.
Така де, повечето 13г. момичета вярват в бог, защото им е втълпено от родителите, т.е. тази може би съзнателно си е преебала евентуалното задгробно съществуване.
Смешно е , че родителите и сестрите са били толкова прости, че не са я завели на лекар. Ако се обичаха толкова, щяха да направят всичко за да й разкарат депресията заради такъв тъп шит.
А и кой знае колко е била пренебрегвана като трето дете, за да намери утеха единствено у някой пикльо , който да я игнорира и накрая да се самоубие.
Смешно е, че има такива родители и такива деца.
Защото ако някой имаше желание за живот и децата му също да живеят - нямаше да прави такива простотии.
А другите се разтройват от такива истории и т.н. И това е смешно.
Да излезем от християнската гледна точка - всеки има право да разплога с живота си както иска - като не му се живее - да не живее. Сам си е решил, защо да се реве.
И да, губила съм близки, за 3 месеца - 2ма и сълза не пророних . Такъв е живота . Хората се раждат и умират . И е смешно да се пишат теми за това и под тях - глупости.
Родителите ако са толкова калпави - така им се пада.
Да не раждат деца, като не могат да се справят с тях.
againstyou
02-19-2011, 13:13
Хора,аз не мисля че е ебавка.Пуберите в днешно време не знаят кво правят,а и тва не е единствения случай на самоубийство заради несподелена любов.Не знам,жалко е ..но тва е живота.За мен тва да го направиш,значи не си нормален.
VaMpiRKaTaaa
02-19-2011, 13:59
Това много ми напомня на..
Преди много време имаше една история на едно момиче..
Дали беше фейк незнам..май не,за съжаление..
Минавам на темата..
Едно момиче,беше споделило във форума,точно тук в този раздел,че заварили 13-14годишната и сестричка,със пререзани вени на масата,и бележка до нея,че неискала да живее повече,не искала да страда повече и за това си пререзала вените,по вина на гаджето си.Та тази история много ми напомни на онази..незнам дали по-старите юзъри си я спомняте..
galin4o0o
02-19-2011, 14:16
Темата ми изглежда ебавка...1 но ако е станало моите съболезнования .. наистина съжалявам,преди седмица и аз изгубих близък човек,главата горе :)
snekity94
02-19-2011, 14:18
много e тъжно. аз също бих се самоубила ако гаджето ме остави нищо повече няма да има смисъл за мен :cry: :cry:
NomNomNom
02-19-2011, 14:34
много e тъжно. аз също бих се самоубила ако гаджето ме остави нищо повече няма да има смисъл за мен :cry: :cry:
Не е истина.
Егати празните животи имате.
Аз , като почти нихилист, имам по-оправдано съществуване.
againstyou
02-19-2011, 14:40
Че ти кво мислиш,че ще сте заедно докато умрете ли ? :D
snekity94
02-19-2011, 14:51
да докато умрем искам да сме заедно
againstyou
02-19-2011, 14:52
да докато умрем искам да сме заедно
Оо миличка..колко си наивна,не е истина просто.
snekity94
02-19-2011, 15:16
:cry:
^тая е някакав пълен фейк.Последователка е на кифлата ми се струва.Студено и било да се къпе,мързяло я да си мие зъбите и на всичкото отгоре е лесбийка...(не че имам нещо против тях ама в тази комбинация..просто е ..)
1. Моите съболезнования.
2. Ако е фейк, дано да ти се случи и тогава се върни към точка 1 /
Ох много ли ви е весело да се базикате с такива неща? :-o
AuburnKills
02-19-2011, 18:41
Моите съболезнования...И аз съм губила близки хора за мен...Но не се отчайвай, все пак живота продължава...
anonymous708973
02-19-2011, 20:06
И да, губила съм близки, за 3 месеца - 2ма и сълза не пророних . Такъв е живота . Хората се раждат и умират . И е смешно да се пишат теми за това и под тях - глупости.
Не съм съгласна с това - вярно е, такъв е животът, ама аз оревах света за морското си свинче, представям си ако беше човек.
Но е смешно да се пишат такива теми.
Впрочем и на мен ми се струва фейк. Какво значи "хвърли се под кола"?
А рязането на вени рядко е истинско самоубийство. По-скоро е опит за такова, като човекът напълно разбира, че ще е неуспешен опит.
Целта е да се привлече внимание, иначе има къде-къде по-бързи начини да умреш.
NomNomNom
02-19-2011, 20:42
И аз рева за животните си ^
snekity94
02-19-2011, 20:49
^тая е някакав пълен фейк.Последователка е на кифлата ми се струва.Студено и било да се къпе,мързяло я да си мие зъбите и на всичкото отгоре е лесбийка...(не че имам нещо против тях ама в тази комбинация..просто е ..)
Съжалявам, но доколкото разбрах кифлата са я изтрили по нейно желание,и я разбирам за избора си ..то със злобни хора като вас който само обиждат другите е нормално :? А и няколко пъти тя ми помага със задачи по химия много е добра.. и да искам не мога да пиша против нея.
Но просто си написах мнение по темата :?
dream1707
02-19-2011, 20:55
Личи си, че е фейк .. и се чудя само как може да се ебаваш с подобни неща :x
snekity94
02-19-2011, 20:57
не съм фейк написах си мнението..съжалявам че го и написах :?
scarlett8
02-19-2011, 22:47
как не ви е неудобно да се ебавате с такива неща... Щом имаш толкова въображение напиши някъв роман ама не ни занимавай тук :?