Влез

View Full Version : интимна кола маска ???

r3872reni
02-19-2011, 15:04
Здравейте, моят проблем е, че аз си бръсна интимните части и сега наистина искам да използвам кола маска, но знаете ли дали ще бъде болезнено ... Какъв е вашият опит? :oops: :-)

ScarletBite
02-19-2011, 16:48
Моят опит е с епилатор на срамните устни и ленти Вийт на триъгълника. Боли, но после две седмици няма и следа от косъмче, чак на третата набождат.

mlakniwe2
02-19-2011, 16:55
аз си прая, но съм момче, не боли чак толкова и ефекта е бебешка кожа-супер :grin:

gabri3lla
02-19-2011, 17:04
В домашни условия по-добре ги махай с течна.Боли повече докато разпределиш самата течност,иначе при самото дърпане аз лично почти нищо не усещам.Теквало е и кръв няколко пъти,ама не е болка за умиране като цяло.Внимавай само да не си докараш някаква инфекция.

MegiBoOm
02-19-2011, 17:06
Аз пък карам с крема на Вийт :)

FuckingFreak
02-19-2011, 17:25
И аз карам със бръснач или крем депилатор, но от онези дни търпението ми стигна до там че да махна почти всичко със пинсета.. И скоро кола маска ще пробвам, отначало малко със пинсета колкото да "свикна" и после ще трябва да се осмеля .. А точно отдолу боли ужасяващо, ама аз съм мазохист :(

gabri3lla
02-19-2011, 17:31
И аз карам със бръснач или крем депилатор, но от онези дни търпението ми стигна до там че да махна почти всичко със пинсета.. И скоро кола маска ще пробвам, отначало малко със пинсета колкото да "свикна" и после ще трябва да се осмеля .. А точно отдолу боли ужасяващо, ама аз съм мазохист :(

Мен с пинсетата ме боли повече. 8-)

FuckingFreak
02-19-2011, 17:40
Отначало боли, да кажем първите 5 косъмчета, после си пускам филм и си го гледам без проблеми.. Например Забранена любов 8-)

gabri3lla
02-19-2011, 17:47
Отначало боли, да кажем първите 5 косъмчета, после си пускам филм и си го гледам без проблеми.. Например Забранена любов 8-)

Звучи добре,следващият път с някой турски сериал. :) :lol:

confidence
02-19-2011, 18:41
аа.. аз имах същия проблем.. бях си ги бръснала 5 години и сега ходя само на кола маска.. да няма какво да те лъжа първите 2 3 пъти ще те боли.. ама после става поносимо.. щом вече 2 години ходя.. значи ефекта е прекрасен.. заслужават си болките :grin: :-)

sexa_na_kompleksa
02-20-2011, 06:12
Първоначално и аз се бръснех, но ми писна и реших да ползвам кола маска. Пробвах няколко пъти, но нищо не се получи - беше пълен провал. 8-) Не знам другите как се справят сами и то на такова място, но за мен беше непосилно - цялата се оцапах, почти никакви косми не махнах и от горе на всичкото се посиних. :lol: И след тези няколко експеримента реших да отида при козметик. Първите няколко пъти бяха най-страшни, но и сега, година и нещо по-късно, понякога ми тече кръв и цялата съм червена отдолу, но това до голяма степен се дължи на чувствителната ми кожа. Но със сигурност това е по-добре от бръсненето. Аз ти препоръчвам да отидеш няколко пъти на козметик, за да видиш как точно става, пък и кожата ти да свикне. Пък после вече може да си я правиш сама, защото все пак в домашни условия излиза много по-евтино.

foreverr
02-20-2011, 06:50
Първите няколко пъти си боли, но пък ако още не са загрубели космите ти, няма да те боли.А ако са загрубели(както бяха моите, но сега от кола маската уредяха и станаха по-тънки) то тогава ще те боли повечко, но ще свикнеш.И не чакай да ти уредеят след 1 път, това става след месеци, дори година...

FatallyGirl
02-20-2011, 07:59
Козметик .. Боли, но това е по-добрият вариянт =]

anonymous708973
02-20-2011, 08:45
Моят опит е с епилатор на срамните устни и ленти Вийт на триъгълника. Боли, но после две седмици няма и следа от косъмче, чак на третата набождат.

Аааа, завиждам ти! На мен ми набождат в началото на втората седмица.
Обаче аз карам само с коламаска... Никакъв шанс да си доближа епилатор там :shock:

Rebirthing
02-20-2011, 08:46
Аз преди да почна да си правя кола маска ги обръснах, изчаках да пораснат малко колкото да може кола маската да ги хване и свърших цялата работа вкъщи почти безболезнено :D .

GrippingBosh
02-20-2011, 09:41
Ходя на козметик.За мен специално е най-доброто решение.Не се мъча сама,каквато съм саката нищо няма да направя като хората,от 1 година ходя и съм свикнала долу-горе,всичко е до вътрешната ти нагласа.Болката е за няколко секунди и край,после 3 седмици кеф 8-) Бръсначка или епилатор никога повече няма се опитвам така :lol:

girl91
02-20-2011, 09:49
И аз все се бръснех, но много бързо израстваха косъмчетата и веднъж пробвах с коло маска(така е правилно да се нарича).Като за първи път ги махнах само на триъгълника. Болката не е чак толкова голяма.
Искам да попитам нещо, но за да не правя нова тема ще попитам тук - каква коло маска изпозлвате - течна, топла, студена? Аз изпозлвах течна, но в някой форум прочетах, че с топлата е по-добре. Така ли е?

ParisHilton
02-20-2011, 10:03
Аз пък карам с крема на Вийт :)

ParisHilton
02-20-2011, 10:08
И аз все се бръснех, но много бързо израстваха косъмчетата и веднъж пробвах с коло маска(така е правилно да се нарича).Като за първи път ги махнах само на триъгълника. Болката не е чак толкова голяма.
Искам да попитам нещо, но за да не правя нова тема ще попитам тук - каква коло маска изпозлвате - течна, топла, студена? Аз изпозлвах течна, но в някой форум прочетах, че с топлата е по-добре. Така ли е?

за триъгълник според мен по-добре е с топла кола маска, защото прилепва по-добре към косъмчетата, аз лично ходя на козметик и резултата е страхотен, но ако е в домашни условия използвай студената да не стане някакво недоразумение с топлата кола маска (питах козметичката ми по този въпрос и тя е на 100% за топлата кола маска) :)

girl91
02-20-2011, 10:13
ParisHilton, благодаря за отговора. Аз съм си взимала студена коло маска, но нещо не мога да се оправя с нея. До сега по магазините не съм виждала топла коло маска, само течна съм виждала да продават, но ще потърся.

r3872reni
02-20-2011, 13:11
Благодаря ви за информацията ... :-) :)