PDA

View Full Version : Момичета какво Не

mnool
02-19-2011, 15:49
Харесвате в едно момче 8-)

againstyou
02-19-2011, 16:01
Mанията за величие,че може да има всички момичета,че той е НАЙ в всяко отношение.Когато си мисли,че винаги е прав и не приема мнението на другия.

anonymous708973
02-19-2011, 16:23
Има много хубава и подробна тема. :)

mnool
02-19-2011, 17:47
Има много хубава и подробна тема. :) Темата какво НЕ харесвате в едно момче

sweetyYyY
02-19-2011, 20:07
Mанията за величие,че може да има всички момичета,че той е НАЙ в всяко отношение.Когато си мисли,че винаги е прав и не приема мнението на другия. съгласна 1+ :? :)

justsomeone
02-19-2011, 21:29
какво не харесват ли? няма да си ''готин'' ако не пушиш,пиеш,друсаш не не си футболист ии ако си спокоен човек, с други думи трябва да си някъв отворко 50 кила релеф, с готина прическа :) ....Изобщо не е нужно да оспорвате коментара ми 'щото няма да излезете прави :)

Nakadah
02-20-2011, 06:40
Няма да те харесат ако не носиш розовку или светло синичко 8)

BaffaLsc
02-20-2011, 07:26
Mанията за величие,че може да има всички момичета,че той е НАЙ в всяко отношение.Когато си мисли,че винаги е прав и не приема мнението на другия.

britzy
02-20-2011, 07:37
Има много хубава и подробна тема. :)

ibojilow
02-20-2011, 07:51
какво не харесват ли? няма да си ''готин'' ако не пушиш,пиеш,друсаш не не си футболист ии ако си спокоен човек, с други думи трябва да си някъв отворко 50 кила релеф, с готина прическа :) ....Изобщо не е нужно да оспорвате коментара ми 'щото няма да излезете прави :)
А ще те харесват ли ако си 130 кила балон, с коса като кошница, миришещ, facebook живеещ плъх?? По 15 часа на компютъра, аре малко да пораснете и да разберете, че живота не е в Counter Strike и WoW, а е навън, извън игрите, сайтовете и прочие..

GossipGirl89
02-20-2011, 08:38
Освен манията за величие и не приемането на чуждо мнение и критика, не харесвам и момчета, които са прекалено обсебващи. Ревността е хубаво нещо, когато е в нормални количества и с повод, но да ме следи нон-стоп и да ми държи сметка с кого съм се виждала и говорила... :? Дразни ме също и, че доста момчета поставят всички момичета под общ знаменател. Не че и някои момичета не го правят, но за мен това е страшно глупаво. Всеки човек е различен и това, че някой си е постъпил еди как си не значи определено, че всички правят така.

justsomeone
02-20-2011, 08:48
А ще те харесват ли ако си 130 кила балон, с коса като кошница, миришещ, facebook живеещ плъх?? По 15 часа на компютъра, аре малко да пораснете и да разберете, че живота не е в Counter Strike и WoW, а е навън, извън игрите, сайтовете и прочие.. 130 кила? и да видя момиче с такъв балон трудно ще повярвам, за игрите да не говорим... някой са пристрастени ,други не.. но тези игри нямат нищо общо ,всеки може да се ограничава:) не е нужно да повтарям коментара си, но вече не е модерно ако не се дрогираш,пушиш,пиеш и тем подобни простотий :)

anonymous708973
02-20-2011, 09:03
Ако тръгна да пиша в тая тема, някой да ме срита, защото последният път един куп комплексирани мъжлета ми се нахвърлиха отгоре.
А в другата тема някви кифли ми обясняваха как съм под тях. :lol:

Та, наистина има такава тема - поне 11 страници беше. И не, не харесваме лигави момченца с вдигнати косички и розови тенисчици.

britzy
02-20-2011, 10:05
А в другата тема някви кифли ми обясняваха как съм под тях. :lol:

Тя е една и неповторима и всички са под нея :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ХхКиФлАХх :razz:

tanch3t093
02-20-2011, 11:53
Най-много мразя това да се прави на велик и интересен, с огромното самочувствие ... ужас направо.

Deni9688
02-21-2011, 14:39
мразя да е самовлюбен и прекалено голям инат :-x :-x :-x