View Full Version : начин за запознанство
justsomeone
02-19-2011, 18:49
Ето нещо което ме касае.Интересно ми е как примерно съм решил да свалям момиче от Фейсбука (примерно), дори и от друг сайт за запознанства. И какво става тук, решавам че даденото момиче ми допада много (сигурно заради външния вид :Р), но немога да и ''хвана'' вниманието, чата ни е беден? Какво мога да си пиша с напълно непознато момиче? Винаги съм се чудел какви теми биха я касали за разговор, и какво ще е най - интересно да и пиша? Смешно е да почна, каква музика слушаш, какви оценки имаш в училище, имаш ли си братче или сестриче ? Не мисля че имам беден речник, но когато става дума да си пиша за момиче направо си забравям азбуката.... /Съжалявам ако има подобни теми-тоест със сигурност има ,но вече не актуални/. :)
againstyou
02-19-2011, 19:03
Е трябва да знаете все пак нещо един за друг,така че без досадните въпроси не става.Питай я от какво се интересува,какво харесва,може да намерите общи неща.Не знам .. то чата си идва от само себе си.
Посланията в любимите им книги 8)
Трудно ще измислш какво да обясняваш на някакви непознати хора. Особено ако само единият от двамата има бедна обща култура. ( в което не се съмнявам)
SladkotoPoly
02-19-2011, 19:23
пращай и клипчета от вбох7 и я поздравявай с песни,питай я дали ги харесва.пращай и смешни и ги обсъждайте или нещо такова като за начало
justsomeone
02-19-2011, 19:24
пращай и клипчета от вбох7 и я поздравявай с песни,питай я дали ги харесва.пращай и смешни и ги обсъждайте или нещо такова като за началоНе се бях сещал за това, а е наистина не лошо като идея. :)
SladkotoPoly
02-19-2011, 19:27
а или пък късметчетата от фейсбук,пращаш и линк и да си изтегли късметче (има яки такива,по-смешни) и й казваш какво ти се е паднало и я питаш и така постепенно ще разбереш,що за човек е
Сваляш момиче у нетууууу :lol: :lol: Оти си не купиш 1 роботъ от Китай бряяя
sunshinepp
02-20-2011, 06:54
Понякога се случва и момичето да е по - дръпнато, но наистина без рутинните въпроси няма да минеш.. може да се опиташ да ги зададеш по някъв завъртян начин, гледай по - често да има смях .. забавни коментари.. и тн
Пък в крайна сметка разговора не зависи само от тебе нали.. за да потръгне трябва да има 2 страни. ;]] Айде успехх ! :-)
anonymous708973
02-20-2011, 09:10
С 4-5 човека съм се запознавала в нета. С 4-ма разговорът ни почна с тема за секс 8-)
НЕ питай за оценки, да не си й майка?! Питай я къде обича да ходи, дали е стадно животно или вълк-единак (прозвуча странно :Д), дали е приключенски тип - опознай я. Ако виждаш, че не я хващаш вниманието обаче, няма смисъл. Няма нищо по-досадно от това някакъв пич да те разпитва постоянно, все едно си няма друга работа.
Също така има няколко хитринки - не стой на компа по цял ден, за да не си помисли, че е центърът на света ти. Чат-пат казвай "излизам", "отивам да почета" или нещо такова... :)
LightningMcQueen
02-21-2011, 06:47
тема за секс 8-)
Класика, тук няма какво да объркаш 8) .