View Full Version : Какво мислите?
Здравейте, тази година съм 8клас, и миналата година, в старото даскало се зарибявах с едно момиче, една година по малко, идвата се харесвахме, но не ходихме, сега година по късно отново започнахме да си пишем, и мисля, че може да стане, а и искам, зщото съм имал само едно момиче, и това вече избива на комплекс, и не, няма да я използвам, за бройката, аз си ги имам чуствата... та не това беше идеята на темата... та какво мислите предложението ми към нея да бъде под формата за SMS, да защото се притеснявам и няма да мога наживо, мисля, че е по - добре от скайп.. и дайте идея какво да гласи смс.. моля да не ме нападате също, знаете какво е първите гаджета.. :)
Lancelot
02-19-2011, 21:12
Фейсбук е на мода сега.
СМС-а е пари -> скайп..
Фейсбук е на мода сега.
СМС-а е пари -> скайп..имам безплатни.. :D
Дааа, това говори много за качествата ти на мъж.
Дааа, това говори много за качествата ти на мъж.къв мъж майна в 8 клас...
направо слагай статус у фейсбука че си обвързан с нея майна, ако потвърди начи е ясна работата.
Ма той от сега ако предлага със смс или през фейсбук, все чекиджия ще е... Да се учи на мъжкарство от сега 8-)
да иде да и отвърти един език майна и на нея ше и стане ясно 8-)
с хартиено писмо в което я поканваш да се яви пред софийския нотариат на еди си коя дата.
не знам за вас ама аз вече кога си хвана гаже ще я водя на нотариус, който да завери гажелъка нотариално, че га ме зареже да искам компенсация оти мойто толко убаво сърце стана разбито като магистрала тракия уе! не мой така
PullMeCloser
02-19-2011, 21:47
Хаха.Забавен си!
Смс?Сериозно ли?Ако някой ми предложи на смс,ще ми стане пределно ясно,че е страхливо леке.И така...
scarlett8
02-19-2011, 22:58
давай по скайп,че е най-евтинко,може да имаш безплатни ама те не са безкрайни нали? И като кажеш квото имаш да казваш без да чакаш си излизаш,нека тя да те търси.
VaMpiRKaTaaa
02-20-2011, 06:31
под формата за SMS
НЕ.
Най-глупавото е това.
Действай очи в очи.
притесняваш се от """бъдещето""" гадже? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Я си стой на гъза!
Я се дръж мъжки!Покания да излезете и действай!Какви са тия SMS-и ,и хвърчащи листчета.
Biiiitch
02-20-2011, 11:40
Тя да не е няква вампирка или канибалка, че да те е страх да отидеш и да я питаш?
tanch3t093
02-20-2011, 11:48
Пределно ми е ясно как са първите гаджета. Но това не знчи, че трябва да действаш като страхливец... Най-добре е да и го кажеш лично. Бъди смел :)
VaMpiRKaTaaa
02-20-2011, 11:56
Тя да не е няква вампирка или канибалка, че да те е страх да отидеш и да я питаш?
:lol: Мерси за комплимента..
Апффф момчета,защо сте толкова срамежливи??
Какъв скупе,какви смс-си,какъв фейсбук. Действай очи в очи.. (-; :)
Biiiitch
02-20-2011, 21:14
:lol: Мерси за комплимента..
Не беше лично.. :-D