Влез

View Full Version : приятели

kikondarcho
02-20-2011, 11:38
Здравейте.НАй-добррата ми приятелка от време на време се държи съпер гадно с мен.КОгато направя нещо,което не нея не и изнася ми се сърди.Като и кажа че няма да се виждаме тя се сърди и се прави.Когато тя излзиа с някой друг не си го и мисля да и кажа нещо,защото тя има и други приятели.Доста често мее унижавала.Дайте ми някакъв съвет

xXcvetityXx
02-20-2011, 14:09
Мойто положение е почти същото ... Ние с мойте 2 фр. се караме постояно едната само ни казва че се държим като бебета и се лигавим..аз не казвам нищо но понякога се държи като голяма кифла и се сърди..най-добре прави като мен игнорираи я когато вече не се сърди ще се сдобрите защото няма оправия не можеш да я накараш да не се сърди повярвай ми пробвала съм много неща :)

suNnykaty96
02-20-2011, 15:33
Виж, едно е да е много сръдлива, съвсем друго - да те унижава. Ако го прави често, най - добре се замисли дали наистина си струва приятелството с такъв човек

SmilezZz
02-21-2011, 14:28
Като прочетох първото си казах,че е възможно да е такава.. Просто характера,но щом те унижава - тогава тя не ти е НИКАКВА приятелка.. Не го ли осъзнаваш ? Замисляла ли си се дали ако ти беше ИСТИНСКА приятелка,щеше да те унижава.. ??