View Full Version : закъснява ми
преди седмица го правих с приятеля ми, убедена съм че не е свършвал в мен все пак...но трябваше да ми дойде на 18 (винаги ми идва на 28дни)
закъснява ми вече с 2 дена.Възможно ли е да е от промяната във времето,настинка или и аз не знам вече... :(
С презерватив ли го правихте ?
Extremescream
02-20-2011, 13:43
Ахъм...За тест за бременност чувала ли си?
YourBlueEyes
02-20-2011, 14:02
Нормално е да закъснява до 5-6 дена ...
ако сте го правили с презерватив няма за какво да се притесняваш :) може да ти закъснява ако си подложена на стрес или от смяна на климата и т .н .
ако сте го правили с презерватив няма за какво да се притесняваш :) може да ти закъснява ако си подложена на стрес или от смяна на климата и т .н .
Да,точно така.
На мен ми се е случвало от притеснение да ми закъснее с 4-5 дена,че и седмица и точно,когато се успокоих да ми дойде веднага на другия ден.Просто си направи тест.
krem4et0
02-20-2011, 16:26
Слабо вероятно, защото едва ли си била в овулация. Направи си тест за успокоение. ПМС имаш ли?
Ахъм...За тест за бременност чувала ли си? представи си да!
Extremescream
02-20-2011, 16:33
Използвай го тогава.
Слабо вероятно, защото едва ли си била в овулация. Направи си тест за успокоение. ПМС имаш ли?
Да имам :С
Да,точно така.
На мен ми се е случвало от притеснение да ми закъснее с 4-5 дена,че и седмица и точно,когато се успокоих да ми дойде веднага на другия ден.Просто си направи тест.
Винаги го правим с презерватив и прекъсване на акта...
Благодаря Ви :)
krem4et0
02-20-2011, 17:46
Тогава няма за какво да се притесняваш - изобщо.