PDA

View Full Version : problem i to golqm

stenidi
02-20-2011, 14:10
реших да ви пиша защото в този момент няма към кого да се обърнаа.Проблемът е че от няколко дни имам прооблеми с класната.Confused не знам какво да права е и аз съм си виновна защото поправих няколко оценки и сега иска да говори с наште,а аз не искам защото каквото и да казвам няма да ми повярат и ще им изгубя доверието просто не искам да ходят,защото тя ще изоопачи нещата и както винаги аз ще сам виновна и ще загубя доверието помогнете ми моля вии ConfusedCry не зная какво да правя до понеделник
благодаря ви предварително

xXcvetityXx
02-20-2011, 14:25
според мен трябва да идеш да им кажеш всичко както е било и ако не ти повярват проблема ще бъде техен .. аз съм много доверчив човек и затова бих постъпила точно така ако някой не ми вярва па ако после не ти вярват удари им по един шамар и си тръгнии :lol:

stenidi
02-20-2011, 14:44
благодаря ти но проблемът е че не искам майка ми да ходи до класната какво да направя

stenidi
02-20-2011, 16:43
някакви идеи

3oPuTy
02-20-2011, 16:49
Ти си си виновна ... Кой те кара да поправяш оценки?! :? Щеш-нещеш ще трябва да им кажеш,защото ако класната ти реши без проблем може да им се обади по телефона и да им каже ... :)

fenastz
02-20-2011, 16:57
Признай си. К`во те ебe ?

burpp
02-20-2011, 17:19
Съгласен съм с горните мнения!
Просто им кажи какво си направила, много по-добре ще го приемат, ако ти им го кажеш, вместо класната ти да си покаже рогата ...

Fiction7577
02-20-2011, 18:40
Кажи им всичко.

Така и така вече си сгафила, поне се измъкни колкото можеш по-суха.

Ако оставиш нещата на произвола, майка ти ще ти бъде много по-ядосана, отколкото ако чисто и просто, седнете на един разговор, за да и обясниш какъв е проблема.

Да, може да ти се скарат, но иначе ще е още по-гадно.

Преживей го, не е нещо за което да се впрягаш толкова много, след месец ще са го забравили, казвай им и да се минава.

stenidi
02-20-2011, 19:30
дааа но не искам да ходии да говори с класната ;(

someonerandom
02-20-2011, 19:48
НЯМА как да не отидат да говорят с класната.Единственият вариант е тя да е разбрана и да те остави на спокойствие,обаче честно да ти кажа не мога да си представя ЧАК толкова разбрана жена,пък и щом настоява,явно няма да се получи.Кажи на майка си и това е.
А сега по същество-класната ще изопачи нещата?Как точно?Ти чисто и просто си си поправила оценките,аз лично не виждам начин за изопачаване-а знам какво е да имаш силно преувеличаваща класна.Истината е,че си се прецакала,и то сериозно,а сега търсиш фея с вълшебна пръчица,която да ти каже "Направи това дума по дума и ще се оправиш".Познавам чувството,всички го познаваме,обаче феята няма да дойде,така че се стегни и в бъдеще внимавай.

stenidi
02-20-2011, 20:01
прправи сте но нямам смелост да кажа на майка ми

burpp
02-21-2011, 08:26
Ок, няма проблем ... за нас.
Сега чакай днес класната ти да повика родителите ти!
Ако кажеш на класната, ако и се извиниш и обещаеш, че повече няма да правиш така (БЛА-БЛА), ако е свестен пич може и да ти се размине, но не ми се вярва.

И аз бях казал на класния миналия ден, когато го срещнах на улицата, че 'уж' имам състезания по водна топка и сега той ми иска бележка от тренировките, а аз трябва да му дам от личния тъй като цяла седмица си правих айляка. Дано поне я приеме

:lol:

nniicckkoo
02-21-2011, 08:51
Ти си си виновна ... Кой те кара да поправяш оценки?! :? Щеш-нещеш ще трябва да им кажеш,защото ако класната ти реши без проблем може да им се обади по телефона и да им каже ... :) ТИ СИ СИ ВИНОВНА,прав/а е 3oPuTy

sToyAncHo
02-21-2011, 11:22
Е, че какво е лошото, че си поправяла оценки, не загрявам.

ЕДИТ: Сега разбрах ;д мислех, че от изпитване си поправила. Ами признай си. Друг начин няма. Казваш мамо, тате поправих едни оценки в дневника и сега класната иска да говори с вас. Много съжелявам и така. Поне майка ти не перподава в твоето даскало, щото моята преподава и съм под чехъл. Направя ли някоя беля винаги се разнася и излагам майка си другото. Така, че гледай смело напред и така :)

blackrose
02-21-2011, 12:02
де не се плаши толкова и това ще мине.....най много да ти се поскарат и да ти се сърдят извесно време ама какво от това важното е да внимаваш да не правиш скоро други поразии :)