View Full Version : problem i to golqm
реших да ви пиша защото в този момент няма към кого да се обърнаа.Проблемът е че от няколко дни имам прооблеми с класната.Confused не знам какво да права е и аз съм си виновна защото поправих няколко оценки и сега иска да говори с наште,а аз не искам защото каквото и да казвам няма да ми повярат и ще им изгубя доверието просто не искам да ходят,защото тя ще изоопачи нещата и както винаги аз ще сам виновна и ще загубя доверието помогнете ми моля вии ConfusedCry не зная какво да правя до понеделник
благодаря ви предварително
xXcvetityXx
02-20-2011, 14:25
според мен трябва да идеш да им кажеш всичко както е било и ако не ти повярват проблема ще бъде техен .. аз съм много доверчив човек и затова бих постъпила точно така ако някой не ми вярва па ако после не ти вярват удари им по един шамар и си тръгнии :lol:
благодаря ти но проблемът е че не искам майка ми да ходи до класната какво да направя
Ти си си виновна ... Кой те кара да поправяш оценки?! :? Щеш-нещеш ще трябва да им кажеш,защото ако класната ти реши без проблем може да им се обади по телефона и да им каже ... :)
Признай си. К`во те ебe ?
Съгласен съм с горните мнения!
Просто им кажи какво си направила, много по-добре ще го приемат, ако ти им го кажеш, вместо класната ти да си покаже рогата ...
Fiction7577
02-20-2011, 18:40
Кажи им всичко.
Така и така вече си сгафила, поне се измъкни колкото можеш по-суха.
Ако оставиш нещата на произвола, майка ти ще ти бъде много по-ядосана, отколкото ако чисто и просто, седнете на един разговор, за да и обясниш какъв е проблема.
Да, може да ти се скарат, но иначе ще е още по-гадно.
Преживей го, не е нещо за което да се впрягаш толкова много, след месец ще са го забравили, казвай им и да се минава.
дааа но не искам да ходии да говори с класната ;(
someonerandom
02-20-2011, 19:48
НЯМА как да не отидат да говорят с класната.Единственият вариант е тя да е разбрана и да те остави на спокойствие,обаче честно да ти кажа не мога да си представя ЧАК толкова разбрана жена,пък и щом настоява,явно няма да се получи.Кажи на майка си и това е.
А сега по същество-класната ще изопачи нещата?Как точно?Ти чисто и просто си си поправила оценките,аз лично не виждам начин за изопачаване-а знам какво е да имаш силно преувеличаваща класна.Истината е,че си се прецакала,и то сериозно,а сега търсиш фея с вълшебна пръчица,която да ти каже "Направи това дума по дума и ще се оправиш".Познавам чувството,всички го познаваме,обаче феята няма да дойде,така че се стегни и в бъдеще внимавай.
прправи сте но нямам смелост да кажа на майка ми
Ок, няма проблем ... за нас.
Сега чакай днес класната ти да повика родителите ти!
Ако кажеш на класната, ако и се извиниш и обещаеш, че повече няма да правиш така (БЛА-БЛА), ако е свестен пич може и да ти се размине, но не ми се вярва.
И аз бях казал на класния миналия ден, когато го срещнах на улицата, че 'уж' имам състезания по водна топка и сега той ми иска бележка от тренировките, а аз трябва да му дам от личния тъй като цяла седмица си правих айляка. Дано поне я приеме
:lol:
nniicckkoo
02-21-2011, 08:51
Ти си си виновна ... Кой те кара да поправяш оценки?! :? Щеш-нещеш ще трябва да им кажеш,защото ако класната ти реши без проблем може да им се обади по телефона и да им каже ... :) ТИ СИ СИ ВИНОВНА,прав/а е 3oPuTy
sToyAncHo
02-21-2011, 11:22
Е, че какво е лошото, че си поправяла оценки, не загрявам.
ЕДИТ: Сега разбрах ;д мислех, че от изпитване си поправила. Ами признай си. Друг начин няма. Казваш мамо, тате поправих едни оценки в дневника и сега класната иска да говори с вас. Много съжелявам и така. Поне майка ти не перподава в твоето даскало, щото моята преподава и съм под чехъл. Направя ли някоя беля винаги се разнася и излагам майка си другото. Така, че гледай смело напред и така :)
blackrose
02-21-2011, 12:02
де не се плаши толкова и това ще мине.....най много да ти се поскарат и да ти се сърдят извесно време ама какво от това важното е да внимаваш да не правиш скоро други поразии :)