View Full Version : Чувствам се ужасно
shugababe112
02-20-2011, 18:15
Имам връзка с момче...няма да изпадам в много подробности.Имаме много силна връзка много се обичаме,но имаме много проблеми.Обстоятелстбата са такива,че не ни позволяват да сме заедно и проблемите са налице.Напоследък се замисляме много за бъдещето,което не мислим,че ще е каквото ни се иска и се замисляме струва ли си да се тормозим така,защото от няколко дни ние наистина се тормозим.Той е доста по-голям от мен,заминава да учи в друг град след няколко дни,а аз на всичкото отгоре имам проблем с родителите си...наистина не знам какво да правя.Страшно много го обичам,но ако не сега ние все някога ще се разделим с тези обстоятелства тогава дали няма да е много по-тежко...Вие какво бихте направили?
VaMpiRKaTaaa
02-20-2011, 18:19
Бих се разделила с него.
Колкото и да cе обичате,връзката ви е обречена.
Той заминава за чужбина.
Не се мъчете повече.
Бих се нацепил до нечовешко състояние.
But thats just me.
shugababe112
02-20-2011, 18:36
Заминава за друг град,не чужбина...а относно нацепването то ще оправи настроеноето за няколко часа,а проблема си изисква решние,което аз нямам...
VaMpiRKaTaaa
02-20-2011, 18:40
И все пак няма бъдеще.
Лично аз,не мога да си прeдставя как ще имаме връзка с човек от друг град.Сигурно ще се виждаме 2пъти месечно...
Познавам едно момиче , което е заедно с приятелят си от 4 години.През всичкото това време той учи в чужбина , но въпреки това поддържат контакт , виждат се ваканции , обичат се и търпят до момента , в който ще бъдат наистина заедно т.е. както те го искат.Но те не са вас , така че сама си прецени докъде се простират възможностите ти. ^^
Няма бъдеще!
Троп! Решено е!
Дали има или няма ще се реши от времето. Важно е да се разбере дали хората имат желание да влагат енергия в нещо, което не е сигурно, че ще им я върне обратно (демек връзката).
Понякога е изтощаващо.
martin97
02-21-2011, 12:07
Според мен само мисълта че сте далече ще я премеш трудно.Вие пак ще си говорите по телефона,ще си мислите един за друг,щи си пишете по снайп може би и т.н.и помни това TRUE LOVE NEVER NEVER DIES!!!Дано съм помогнал:)
Disrespect
02-21-2011, 12:15
But thats just me.
no it's not..
marin4itu
02-21-2011, 14:57
Разстоянието не е чааак такъв проблем. Въпросът е дали двамата сте готови в името на връзката си да останете заедно. Това е нещо ново за вас и трябва да го приемете като изпитание. А пък ако се случи така, че се разделите, значи така е трябвало да се случи и рано или късно е щяло да стане. Пробвайте, въпреки трудностите! Успех!
dream1707
02-21-2011, 16:42
Абсолютно същата история като моята... но моята беше преди няколко месеца.
Незнам дали ще ти е много приятно да го чуеш, но .... приятеля ми беше по-голям от мен, много се обичахме, ходехме бая дълго време, но на него му се наложи да се премести в друг град да учи и да живее там.. от там идват големите проблеми, като не се виждаме връзката ни започна да заслабва и в крайна сметка се разделихме, въпреки факта че страшно много се обичахме... сега и двамата се опитваме да продължим напред.
Вероятно ще те разочаровам... но от личен опит знам, че връзките от разстояние или са невъзможни или спрямо самите хора може да са възможни, но изключително непълноценни.
Така че моя съвет е да се разделите сега, вместо да срадате и двамата дълго време... защото края просто ще е неизбежен.
Biiiitch
02-21-2011, 17:35
Седнете и си преценете двамата. Ама тва със връзката от разстояние, лично за мен е голяма глупост. Вие няма да може да се виждате, ще се притеснявате само, кой къде е или къде не е, пък тва си е направо ужас.
Преценете като големи хора дали наистина връзката ви има шанс или е обречена... То от вас зависи, от вашите си отношения... Лично аз бих опитала, само ако и другият (приятелят ти) го иска напълно и има желание да се пробвате, защото иначе ще е много трудно, ако е колкото да убиете номера...Сами ще се измъчите, но разбира се - винаги има и успели в това начинание, така че не е нужно веднага да се настройвате негативно към ситуацията !!! :)
shugababe112
02-21-2011, 20:10
Аз не се притеснявам дали няма да ми изневери или нещо подобно...вярвам му напълно.Двамата просто не можем да се разделим,поговорихме,реших ме да опитаме.Всяко нещо си има край,но не мисля,че при нас е дошъл от сега.Горните мнения ми помогнаха,мерси много :)
But thats just me.
Абсолютно си прав
Виж сега много е трудно да вземеш решение но погледни в бъдещето.Ако виждаш какво може да се случи и е правилно го направи.Аз днес постъпих точно така с едно момиче,въпреки че много я харесвам и тя мене но уви.Просто седнах си и обмислих всички вариянти и все нямаше как да стане, пречките бяха на лице винаги.Изкарах един месец с нея който съм убеден че няма да забравя никога.Разделихме се с много мъка и сега ми е адския спек ,но какво да направя така само се измъчвахме и двамата въпреки че любовта скриваше тези пречки,реалности ги изваждаше отново.Това е моя съвет погледни напред какво би станало.ИСКАМ ДА Я ЗАБРАВЯ НО КАК :(
аз пък съм с приятеля си 9 месеца (не е много) та...ние сме от различни градове иии д/г знам за какво говориш :) приятелят ми всяка неделя идва да се виждаме....не е като да сме заедно всеки ден,но не е и невъзможно...ако мислиш,че можеш да издържаш на това? :)
RoSKo0o0
02-26-2011, 23:57
Послушай себе си. Едва ли ще има някой тук, който да ти помогне по този проблем. Всяко едно от казаните тук мнения е грешно, послушаш ли някое от тях, правиш грешка. Научи се да слушаш себе си, не другите :)
BaffaLsc
02-27-2011, 09:31
Не се мъчете повече.