Влез

View Full Version : Бихте ли провалили връзката на приятел?

babity
02-20-2011, 21:56
Имам много близък приятел, но гаджето му ме дразни. Тя е... култова! За нула време опатка всичко с пулс и патка наоколо и, а сега ходи с моя приятел. А той се омотава все повече... Аз ги наливам постоянно, те са от прекалено скоро заедно, а се държат като женени от поне 20 години. Пълни пенсионери! Та... имам информация, достатъчно достоверна, че тя му е изневерила. Мисълта ми е в конкретния случай, а и не само дали бихте казали на приятел, ако знаете нещо такова? Аз за момента пазя неутралитет и предполагам, че така ще си и остане, но ми е интересно какво смятате вие. Дали и към кой трябва човек да е лоялен и въобще трябва ли да взема отношение?

subdamov
02-20-2011, 22:08
Виж приятелю - Аз като човек,който по принцип не обича да прави драми знам достатъчно тайни и лъжи за хората от обкръжението ми и не чак толкова за други лица.Въпроса ти е - бихме ли?

Не,не бих.Защо? - има ли смисъл? Не мисля,че трябва да се бъркаме в живота на хората,но ако ще е за някой мой БЛИЗЪК човек бих се замислил да и съобщя някоя новина по по-скрит начин. 8-)

RaisedOnRock
02-20-2011, 22:09
А приятелят ти здраво ли е хлътнал?

babity
02-20-2011, 22:11
Да, дори вече сам се е сложил под чехъл.

RaisedOnRock
02-20-2011, 22:23
Не можеш да им развалиш връзката само защото въпросната те нерви.Трябва да си 100 процента сигурна,че по някакъв начин ще навреди на приятеля ти.
А той не вижда ли,че тя е боклук?Баш толкова да е влюбен не ми се вярва.
Както и да е,щом е толкова близък приятел,A3 бих се намесила.Но както казах,трябва да съм напълно сигурна,че момичето е боклук,и че ще нарани приятеля.

NomNomNom
02-20-2011, 22:24
В подобно положение съм била със съквартирантката ми , после не си говорихме 2-3 , защото гаджето й забрани да ме слуша.
Ама той я прави на парцал, и идея си нямате по колко унизителни начини. И й е изневерил . И тя знае , и той продължава да го прехвърля на нея- ти кой знае за кого си мислиш и т.н.

И преди години пак същото имах, и пак излязох неправа и виновна, та вече се отказах да се боря за справедливост.
Влюбените не я искат.
Те си трошат главите съзнателно.

GregoryHouse
02-20-2011, 22:41
Лоялен към себе си, и тези който са били лоялни към мен. А те са мнооооого малко. За да излезеш чист от ситуацията, просто направи така, че тя да разбере, но не от теб 8-)

djipsito
02-20-2011, 22:54
Аз бих говорила с него/нея, само че не в стил клюкарстване. Тактично. Намек или един вид предупреждение. Ако не схване, не знам... ама сега ми щукна идеята ако имам снимки някви или клипове, нещо с което да докажа, ще ги пратя анонимно. :-D

Tennnnn
02-20-2011, 23:06
Лоялен към себе си, и тези който са били лоялни към мен. А те са мнооооого малко. За да излезеш чист от ситуацията, просто направи така, че тя да разбере, но не от теб 8-)
Лоялен към себеси , и към тези които са били лоялни към мен.Точно!

sh3_1s_7h3_0n3
02-21-2011, 04:31
Не се бъркай в чуждите взаимоотношения. Въпреки че ти е приятел, почти сигурно е, че ще ти се ядоса, ако не и намрази, задето злословиш. Ако е много влюбен и не иска да чува нищо лощо по нейн адрес, много ще сгафиш.
Аз лично бих си правила пас и ще се правя, че не знам. Дори и, когато един ден той научи, пак ще се правя на ударена. Бих казала, че съм "чула уж нещо такова, но не го вярвам". Просто защото това са си техни взаимоотношения и всяко вмешателство може да развали приятелството ви. Виждала съм доста пъти какво се получава в подобни ситуации...

LadyDi
02-21-2011, 05:10
Просто се запитай ти на мястото на приятеля си дали би искал да знаеш.
И дали би ти било приятно в един момент да разбереш, че тя ти е изневерявала и че твоят приятел е знаел.

Кажи му. Дори и да ти се разсърди, все някога ще прости.

Pa3yMeH
02-21-2011, 05:58
Както и да е,щом е толкова близък приятел,A3 бих се намесила.Но както казах,трябва да съм напълно сигурна,че момичето е боклук,и че ще нарани приятеля.
+1

jus7me3
02-21-2011, 06:03
Говори с него до колко я смята за важна в живота си.. Каквото и да каже, ти му кажи истината. Все пак му е изневерила, излъгала го е и ти като него приятел би постъпил добре ако му кажеш.

anonymous708973
02-21-2011, 06:17
Явно аз съм бойно настроена.
Една позната супер много разиграва най-добрия ми приятел. Уж си имала гадже, обаче прави секс с най-добрия ми приятел и му казва, че го обича, но не иска да къса с гаджето си. Абе... още веднъж да го направи тоя номер, отивам и сериозно ще си поговорим.

Та, по темата - следя мацката, докато не видя със собствените си очи какви ги върши. (Начинът на следене ми е неясен все още). И тогава казвам.

Лично аз бих искала да знам, но точно при мен и при моя... винаги ще разбера, ако прави нещо зад гърба ми.
Все пак, да приемем, че не знам. Бих се разсърдила на вестоносеца, защото ще съм ядосана на себе си. Но ще искам да знам!

VaMpiRKaTaaa
02-21-2011, 09:33
Мисълта ми е в конкретния случай, а и не само дали бихте казали на приятел, ако знаете нещо такова? Аз за момента пазя неутралитет и предполагам, че така ще си и остане, но ми е интересно какво смятате вие. Дали и към кой трябва човек да е лоялен и въобще трябва ли да взема отношение?
Е,щом ми е приятел ще му кажа.
Най-малкото,няма да ми е приятно,да се подиграват на приятелят ми.НЕзависимо то ,дали ми е бивишо гадже,или просто приятел.Просто няма да го допусна.Пък и после,ако научи,че си знаела и си крила истината от него,ще го загубиш за винаги.Аз не бих допуснала да разиграват и мотаят приятелите ми и приятелките ми.Нали за това са приятелите,да ти помогнат,да ти кажат истината,за да не я разбереш от друго място по неприятен начин.

nymphadora
02-21-2011, 11:05
Случвало ми се е да съм на мястото на този твой приятел,но по малко по-различен начин.Приятелите ми знаеха и не ми казаха нищо и трябваше да разбера по много кофти начин.Е,бях бясна на тях,повече отколкото на момчето.Така че по-добре му кажи.