View Full Version : Незнам какво да правя ! :(
Alexschy
02-20-2011, 23:17
Здравейте, имам един проблем, който тормози не едно момиче на моите години. Имам страхотен приятел, заедно сме вече почти половин година и всичко е идеално. Е почти всичко !!! Имам един мой мн добър приятел. Познаваме се от доста врене, но на скоро започнахме един лек флирт. В началото всичко беше на шега, но нещата станаха по сериозни след като той ми каза "Обичам те" !!! Незнам какво да правя ! :cry: Искам да съм с гаджето си, но понякога имам чуството че сме от различни светове и точно тогава идва моя приятел като някой супер герой... Незнам какво да правя и с кой да бъда !!! :cry: Моля ви, помогнете ми !!!
Давай на онче бонче :? , как може да знаем ние как стоят точно нещата.Не един е казал че момичетата незнаят какво искат.. 8)
BlindedAngel
02-21-2011, 04:18
Жени...Дори когато всичко е идеално пак не знаят ко искат.
Остани си с твоето момче и не се филмирай.
А, нормално.
Помисли си с кой се разбираш по-добре.
Зарязвай ги и двамата :D Все ще се появи някой 3-ти :oops:
VaMpiRKaTaaa
02-21-2011, 09:41
Много си прав 8-)
Авторке според мен си объркана,седни един ден и помисли с кой искаш да си.Но според мен незарязвай гаджето си,още повече щом всичко е идеално.
Моят съвет е такъв .. ако обичаш наистина много гаджето си по-добре остани при него .. :) обясни на приятеля ти, че с него може да си само и единствено най-добра приятелка нито повече, нито по малко .. с времето ще видиш, че всичко ще се нареди и двамата ще приемете факта, че е трябвало да стане така :) Но и от друга страна ти го казвам това защото ако скъсаш с гаджето си и тръгнеш с приятеля си, след време може да изгубиш всичко което си имала .. защото едва ли ще останете най добрия приятели след като сте били гаджета .. :) Успех, дано нещата се наредят :)
Fiction7577
02-21-2011, 12:28
Аве какво яко се филмираш бре, направо ме уби!! :razz: :razz:
И като те обича кво'?
Явно яко ти се четка самочувствието и се вкарваш в некви сапунени сериали, че 2-мата те обичат и ти си раздвоена от това какво да правиш!! :lol: :lol: :lol:
Я си оставай с гаджето и стига прави драми, момчето се старае всичко да ви е перфектно, тя приятелката му разбере, че някой я харесва и готова да избяга. :lol: :lol:
Ей жените сме нещо опасно значи! 8-) 8-)
againstyou
02-21-2011, 14:16
Оо присъединявам се и аз към другите .. яко в филма си.Ти не обичаш никого,ама айде. :D
AuburnKills
02-21-2011, 16:09
Избери този, който обичаш повече :)
Но това не можем да ти го решим ние..Това вече трябва сама да го направиш :)
Това,че сте различни с приятеля ти е хубаво.Ако бяхте еднакви нямаше да ви е толкова интересно заедно пък и двама души трябва да се допълват.
Колкото до най-добрия ти приятел...залъгала си го гадно.Това според мен са моменти желания.Трябва да говориш с него и да му обясниш по нормален и спокоен начин какво става в главата ти.
А и запомни: Не оставяй питомното,за да гониш дивото.
BlueFace
02-21-2011, 23:28
Наистина няма какво повече да се каже по темата .....
Какъв е проблема? Винаги можеш да седиш на 2 стола! 8-)
На единия гъзът, на другия краката.
гъзА е, бе.*
добре, бе, пред дилема съм... гъза или гъзът в тоя случай?
Който седи на два стола има голям задник.
НЕ ЗНАМ
ТАКА СЕ ПИШЕ, МАЙНАТА МУ НА ТЪПИЯ ТИ ПРОБЛЕМ, ДОРИ НЕ ГО ПРОЧЕТОХ, НАУЧИ ШИБАНИЯ СИ ЕЗИК ПРЕДИ ДА ПИШЕШ. :-x
От 2 стола да не седнеш на земята..? Щом се замисляш дали да отидеш при друг, значи не държиш особено на приятеля си... Не знам, ти сама си реши какво да правиш, надали 100 различни мнения ще ти помогнат..
Попитaй сърцето си. То ще ти кaже кого предпочитaш дa бъдеш. Попотaй го кое зa теб е по-вaжно - любовтa или приятелството. :wink:
Fiction7577
02-22-2011, 19:44
На единия гъзът, на другия краката.
гъзА е, бе.*
добре, бе, пред дилема съм... гъза или гъзът в тоя случай?
Гъзът! :lol: :lol: :lol:
fireW0rk
02-23-2011, 17:16
Честно казано да слушаш сърцето си не е много добра идея.. И аз бях в подобна ситуация и послушах сърцето си, действах заради едната тръпка и изгубих всичко.. И до ден днешен съжелявам и цял живот ще си съжелявам. Така че, помисли какво ще спечелиш като отидеш при приятеля ти - и да тръгнете, няма да сте заедно цял живот и когато се разделите вече няма да го има онова приятелство, а също и гаджето ти - вложили сте толкова много за да изградите връзката си.. не мисля че си струва да загърбиш месеци наред заради флирт, нищо че е завършил с ''Обичам те''.
А относно тва че понякога с гаджето не се разбира те и тогава се появява приятеля ти, поговори с твойто момче, кажи му как се чувстваш, изяснете се и .. така
Все пак крайният избор е твой :)
Biiiitch
02-23-2011, 18:58
^ Имаш си отговор, и то много точен.