Влез

View Full Version : Отново нашите... И по-скоро баща ми...

darkness848
02-21-2011, 12:16
Работата е следната...
Баща ми има язва и сигурно от там му идват всичките паранои, че не съм била яла като хората... :roll: Попринцип много обичам да ям салата с маруля и домати... И днес за обяд реших да си направя една и да хапна малко риба... Само, че когато той видя какво искам да ям ии... с една дума побесня...
Започна да вика, да удря по масата и дори да ме заплашва.. Не искам да си спомням отново за това.. :-# Беше толкова близо до мен... Иии просто се чувствах приклещена... Никога не мога да седна да се нахраня като хората.. Постоянно ме кара да ям каквото той ми каже... Понякога направо стомаха ми ме заболява... Идва ми в повече... И когато се опитам да му го кажа той пак започва да вика и си мисли, че го прави за добро...
Не знам... Може би всичко е заради нервите му... Постоянно вика и заплашва... Предполагам е заради инцидента който се случи с чичо ми... Миналата година катастрофира и все още е в болница... Може би заради това е толкова избухлив... Не мога да говоря с него и не мога да му кажа нищо...
Та проблема ми е... Как да му обясня, че не искам да ям по толкова много.. Не мога... Накрая ще ида да го изповръщам в банята... Просто ми тежи на стомаха.. Пък и ако знаете как да му кажа по деликатен начин да си контролира нервите... Просто с него се чувствам в постоянна заплаха... :(

Phobiaa
02-21-2011, 12:32
Все пак е опитай да проведеш един нормален разговор с баща си и му обясни.Ако няма полза кажи на майка си да поговори с него.

sankata89
02-21-2011, 13:07
Опитай се да поговорите спокойно и това да не е когато седнеш да ядеш и пак избухне..Просто така по между другото. И когато пак се опита да ти каже, че това е за твое добро му кажи пак тихо и спокойно, че язвата се получава и от стрес и ако продължава да се държи така с теб той ще ти я докара, а не яденето на салата с риба . Но първо разбира се се опитай да поговориш с някой възрастен-майка, баба, дядо и тнт. Успех :)

lixofana
02-24-2011, 06:51
Все пак е опитай да проведеш един нормален разговор с баща си и му обясни.Ако няма полза кажи на майка си да поговори с него.
и според мен така ще е най-добре

Biiiitch
02-24-2011, 06:56
Опитай се да поговориш с него, но много деликатно. Говори му за нещо, и прави леки намеци че ще го попиташ/кажеш за храната, и това което той прави. Пък ако не стане, винаги можеш да кажеш на майка/баба/дядо/чичо/леля/вуйчо си..