View Full Version : Объркана Ситуация
FataMorgana
02-21-2011, 15:04
Срещнах се с едно момче на парти. Приказвахме си доста време, и после той ми взе блакбери пина. След това си писахме доста време и имах две покани от него да се видя но все не можех. Между другото се държах просто приятелкси защото бях сигурна че си има гадже.
На третия път, той ме пита дали ще ходя на едно парти на което не бях канена. Ест, казах че не и той пита дали може да мине да ме види. Той си тръгна от партито рано и дойде към два. Приказвахме си и той на няколко пъти намекна че иска нещо повече, но аз се очтиво се отдръпвах но не казвах нищо, защото бях сигурна че си има гадже. Накрая, леко се ядосах и го питах направо и той се засмя и каза че от няколко месеца не излиза с никой.
Това ме успокои и въпреки че в началото не бях сигурна и бях леко дръпната накрая се съгласих да го целунна защото беше доста мил. Както и да е, той си тръгна. Каза че ще ми пише... аз отговорих 'да, както и да е'. 4 дни ни вест ни кост. Аз му писах първа след това, държеше се дръпнато, казах му ако иска да мине, той каза аз да отида но накрая не отидох защото беше късно и се държеше студено.
От тогава поне седмица, ни вест ни кост, та какво обърках? Прекалено студено ли се държах? Или просто той е решил че не иска повече от мен? Беше супер мил и ми наговори супер хубави неща...
Де да знам. Какво да правя? Аз вече му писах, той е наред.
BlindedAngel
02-21-2011, 15:09
Някой ти е свалял звезди а ти си се правила на интересна и "труднодостъпна".Еми и аз да съм и аз няма да се занимавам с тебе - да не си единствената ? :)
FataMorgana
02-21-2011, 15:24
Някой ти е свалял звезди а ти си се правила на интересна и "труднодостъпна".Еми и аз да съм и аз няма да се занимавам с тебе - да не си единствената ? :)
Знам, ама разбрах че съм се държала гадно и му писах първа, съвсем ли е загубена ситуацията? Просто е първото момче пред което съм излизала с рошава коса, само по пижама и жилетка и леко размазан грим. А той се държа все едно изглеждам като красавица...
FuckedUp
02-21-2011, 15:25
Твоята "сигурност"..не знам как да не го нарека..сама си се прецакала. Толкова ли е трудно да го беше питала дали си има приятелка...Не го заслужаваш.
ScarletBite
02-21-2011, 15:27
Той те е целунал и ти е казал, че ще ти пише, а ти си отговорила "както и да е"? Е, извинявай, ама... :-o
FataMorgana
02-21-2011, 15:31
Твоята "сигурност"..не знам как да не го нарека..сама си се прецакала. Толкова ли е трудно да го беше питала дали си има приятелка...Не го заслужаваш.
Питах го. Ама във фб беше писан като 'женен' за едно момиче... оказва се че били само най добри приятели... Е добре, аз от къде да знам? фб все пак. И съм сигурна че не лъжи защото после питах и общи приятели. Добре, прецаках се сама, сега какво? Няма ли никакув начин?
BlindedAngel
02-21-2011, 15:39
Може и да имаш шанс но това вече зависи от момчето.Ти си му показала че искаш нещо от него, остава вече само той да си реши дали иска нещо още или не.Не познавам момчето като характер и т.н. , но от мъжка гледна точка ти го казвам на мен някоя да ми направи така въобще повече няма да се занимавам с нея.
П.П.И като почнете да се вманиачавате с тоя фб.Толкова ли беше трудно да го попиташ или поне да разпиташ приятели едно друго дали си има приятелка ?
FataMorgana
02-21-2011, 15:45
Може и да имаш шанс но това вече зависи от момчето.Ти си му показала че искаш нещо от него, остава вече само той да си реши дали иска нещо още или не.Не познавам момчето като характер и т.н. , но от мъжка гледна точка ти го казвам на мен някоя да ми направи така въобще повече няма да се занимавам с нея.
П.П.И като почнете да се вманиачавате с тоя фб.Толкова ли беше трудно да го попиташ или поне да разпиташ приятели едно друго дали си има приятелка ?
А ако му пиша отново лоша идея ли ще е? Гадно ми е. Малко момчета като него. Вярно, трябваше да поразпитам, направих грешка. После се държах дръпнато защото не бях сигурна какво точно искам, мислех че ще се събирам с приятел, изведнъж с някой който иска доста повече... Не ми се иска да стоя и да чакам той да реши. Искам да направя нещо за да му покажа че съжелявам че се сържах гадно и да му покажа че ще ми е приятно да се опознаем.
Отиваш и започваш да му се молиш на колене. Друг начин няма като си тъпа.
againstyou
02-21-2011, 15:56
Ем кажи му,опитай.Ако още има интерес,ще опитате отново.Само че гледай този път да не се прецакаш пак.
Bonita1991
02-21-2011, 16:05
[quote="ScarletBite"]Той те е целунал и ти е казал, че ще ти пише, а ти си отговорила "както и да е"? Е, извинявай, ама... :-o[/quote/]
много съм съгласна с това мнение :)
аз мисля че ти е убиден можеш да опиташ иди ти при него този път и му кажи директно това което казваш тук и на нас :) може пък да подейства :)
bratignat
02-21-2011, 17:02
Късно е чадо. Няма място за високомерие в една връзка или флирт. Ако ми откажат 2 пъти, без причина, не се стига даже до 3. Момчето е било жив ангел да те търси трети път. Бъди по-земна.
djipsito
02-21-2011, 22:05
Не мисля, че си сгафила чак толкова много. Вярно, че тва "както и да е" не е било много на място, ама все ми се струва, че тва е тъпа причина чак да се откаже. Като си му писала ако си му казала причината за държанието ти би трябвало да те разбере.
А като ти ги е приказвал милите неща е можело да го питаш "А приятелката ти ... ?" и тогава да видиш кво ще ти каже.
Пиши му пак ако искаш, пък ако не отговори го остави...Чакай той да ти пише пръв.
BlueFace
02-21-2011, 22:31
Виж, наистина може да си го отблъснала до някаква степен като си се държала дистанцирано, защото си мислела, че си има гадже (което заслужава адмирации, защото показва, че не си поредното леко момиче), но ако той наистина е имал сериозни намерения към теб, не мисля ,че това би го отказало. Лично аз съм на мнение, че е търсел нещо лесно и бързо и като е видял, че няма да се получи се е отказал.Може пък да го е намерил някъде другаде.Но изводът е ,че няма смисъл да се чувстваш гузно.Не си сгафила никъде ;)
И аз съм изцяло на мнение, че не е сгафила чак толкова, да не кажа изобщо.
В крайна сметка той е разбрал, че тя се е дърпала само защото си е мислела, че той има приятелка(а в това не виждам нищо отблъскващо) - не защото се прави на недостъпна или е надменна, или нещо такова.
Според мен си е помислил, че не си заинтересована от него, и на мен някой да ми каже "както и да е" в подобна ситуация бих се почувствала малко кофти и даже досадна.
Не бъди инат и му пиши ако трябва втори път, и се изяснете какво точно очаквате един от друг.
лелей, прочетох ти мнението почти до края...
Ама ти си много проста бе мацка! Той ти намеквал, а ти си си мислела че е имал приятелка!? :lol: :lol:
ПС: и на мене ми се е случвало подобно. Еми и аз се държах доста студено след това... Ти какво очакваш бе? :lol: :lol:
shadow4e
02-22-2011, 12:31
Като се прави на интересен и си слага фалшиви връзки във фб, ще го режат и други. Така че да спре да се лигави. Ама темата изглежда адски фейк, а и този правопис е потресаващ.
Потърси го пак.
FataMorgana
02-22-2011, 12:37
Като се прави на интересен и си слага фалшиви връзки във фб, ще го режат и други. Така че да спре да се лигави. Ама темата изглежда адски фейк, а и този правопис е потресаващ.
Потърси го пак.
А защо точно да изглежда 'фейк'? А и, съжалявам за правписа си но не живея в България и не уча Български в училище.
Между другото, благодаря за всички други мнения, бяха от изключителна полза. Смятам да почакам още няколко дни и тогава да го потърся ако той не ми пише. Мерси.
VaMpiRKaTaaa
02-22-2011, 12:39
И аз да бях,и аз щях да ти се разсърдя.
Като се прави на интересен и си слага фалшиви връзки във фб, ще го режат и други.
Наистина се надявам този коментар да я някаква гавра? Защото ако не е ти си в генерална грешка бе момче/момиче! Как ще взимате някакъв шибан сайт толкова на сериозно? Слагам си "женена" на фб и вече съм с девствен колан, нали? Недей така, излагаш се. Тоя интернет ви побърка всичките.. Права си един майтап или нещо и край, който има достъп до нета знае че може да ме отпише вече :D:D:D И сичко се върти около фейсбука и скайпа. Живота ви нямаше да е и наполовина толкова пълноценен, колкото е в момента, ако ги нямаше любимите сайтчета.
По темата: авторке, слез на земята, "Аз му писах първа,добре ли е/зле ли е? Той ми писа първи добре ли е/зле ли е? Дали да му пиша първа или той на мен да чакам?!
Какви са тия безмислици? Сега станалото станало не ги слушай тия дет ти казват, че си направила непоправима грешка. Хора се намират колкото искаш, дават от мнение, по-тъпо мнение, и ако наистина искаш да постъпиш правилно, ще трябва сама да решиш какво искаш да направиш. И все пак ще се изкажа и аз.
По-добре се обади на момчето възможно най-скоро, определете си срещи и като се видите или директно му кажи какво мислиш, или просто се дръж новмално и естествено.:) (но ако е възможно се постарай да чуе гласът ти, а не да види буквичките, изработени от теб)
Айде успех!