Влез

View Full Version : гаджето не ме обича?

anonim4e14
02-21-2011, 20:20
Имам приятел от 2 години много го обичам, но не съм сигурна дали и той ме обича .. той казва че ме обича и е правил много неща за мен, но незнам струва ми се че е с мен за да си запълва времето .. След секс просто започва да говори за нещо което няма нищо общо със секса .. можеби си е такъв а можеби аз не му харесвам :( незнам какво да правя когато се опитам за поговоря с него за това той не казва нищо казва че няма нищо такова и че говоря глупости .. и когато расказва за някоя случка с приятел се усмихва и му е хубаво като си спомня, а когато говори за мен просто някак празно .. можеби само така ми се струва :( на някои случвало ли му се е това ? :(

MarkKnight
02-21-2011, 20:29
ебаси от 2 години сте заедно и ни питаш дали те обича?

anonim4e14
02-21-2011, 20:31
просто искам да споделя с някого

MarkKnight
02-21-2011, 20:35
от темите в последно време,които чета,преобладат подобни на твоите,след 2рата година търпката на човека минавала,почнал да се заглежда по други и т.н,за това седнете и поговорете,поне да сте наясно ще продължавате ли или няма...

babity
02-21-2011, 21:09
Бахти, не може винаги да е същото. Да, две години по - късно може да се обичате, ама няма да е като първият път, в който дъхът ти спря и сърчицето ти правеше бурно туп-туп. Ако толкова не можете да приемете фактите и да се справите с рутината, просто не започвайте толкова сериозни връзки.

umri
02-21-2011, 22:54
Консултирах се със звездите специално заради теб.

Обича те, но след 56 дена ти много ще го ядосаш и той ще охладнее. Ще последват серия от скандали и ще се разделите. Една седмица след това той ще те потърси и ще се сдобрите. Ще има и сватба, но за да научиш повече изпрати СМС с текст ясновидец на 123456789

Tennnnn
02-21-2011, 23:10
Консултирах се със звездите специално заради теб.

Обича те, но след 56 дена ти много ще го ядосаш и той ще охладнее. Ще последват серия от скандали и ще се разделите. Една седмица след това той ще те потърси и ще се сдобрите. Ще има и сватба, но за да научиш повече изпрати СМС с текст ясновидец на 123456789
...Или на втората ни линия 987654321.
:D

Nakadah
02-22-2011, 03:08
Ебати, от 2 години сте заедно, и чак сега ти идват вторни мисли? :lol:

teodorkaa
02-22-2011, 05:33
не мисля че не те обича щом е още с тебе значи че те обича

mechtaq_za_teb
02-22-2011, 05:47
Може би само си внушаваш, защото искаш повечко внимание от негова страна, по-мило държание, да ти повтаря че те обича, защото е хубаво човек да го чува. Нали? 2 години за достатъчно много време и щом сте заедно, значи има защо. Може би искаш малко разнообразие във връзката ви? Поговори с него за това.

LadyDi
02-22-2011, 07:47
А след секс за секс ли да си говорите? :-o

Смисъл - втф?
Друго си е да те похвали 8-)
Ама наистина е кофти след секс да ти кажат примерно: "Мило, знаеш ли, че тавана има нужда от пребоядисване"...

babity
02-22-2011, 08:36
Разговорите са тооолкова надценявани...

nepowtorima
02-22-2011, 08:45
Ти очакваш от него прекалено много. И просто не ти удовлетворява очакванията. Човека те обича... Просто ти не искаш да се държи така, в твоите очи той е човекът на мечтите ти, обаче всички хора са различни и няма как просто да е такъв какъвто искаш. Щом го обичаш мисли за хубавите ви моменти, правете хубави неща заедно, а недей да си втълпяваш, че не те обича, защото не е така!!!

LofYou
02-22-2011, 09:10
За 2 години би трябва да сте се опознали достатъчно добре, за да не се налага да питаш точно тук дали те обича. Обичта се показва и в малките жестове ...

TheBeliever
02-22-2011, 09:33
И моята връзка е над 2 години вече. Да, не е като в началото, макар, че пак има тръпка. Няма го голямото вълнение и старанието да впечатлиш човека до теб. За толкова време вече се познаваме достатъчно, за да мога спокойно да му кажа, когато нещо в действията му не ми допада. И не са ми нужни думи или някакви специални доказателства за чувствата му. Всичко се вижда в държанието му към мен. В начина по който се усмихва като кажа нещо глупаво, в погледа му докато ме гушка вечер, в сънливите му целувки сутрин. Чувствата прозират и без да е нужно да се изричат някакви думи.

Не се филмирай толкова, не очаквай холивудски сцени и приказна романтика. В реалния живот живееш. Насочи вниманието си към малките жестове. Поговори с него за нещата, които са ти неприятни и изгладете нещата заедно.

shadow4e
02-22-2011, 11:08
Дефинирай какво разбираш под празно? Какво точно те притеснява в разказите му, както и какъв е проблемът, че след секс той започва разговор за нещо друго? Какви са твоите очаквания, да обсъждате кое е било добре, кое зле, да си мълчите и да се прегръщате или да спите?

VaMpiRKaTaaa
02-22-2011, 11:37
Седи 2 години с теб и мислиш,че не те обича.....
Ти сериозно ли??
Сигурно просто си е такъв и не е от хората,които казват всеки път ,''скъпа секса с теб е божествен''.Не е и нужно.Още повече след като е направил много неща за теб ити е доказал не веднъж любовта си.Нали знаеш,че не е достатъчно само да кажеш 'обичам те',нужно е и да го докажеш по някакъв начин.

umri
02-22-2011, 11:40
Ама наистина е кофти след секс да ти кажат примерно: "Мило, знаеш ли, че тавана има нужда от пребоядисване"...
На теб така ли ти викат?

LadyDi
02-22-2011, 12:35
^ Това имах предвид и аз, де. Момичето очевидно очаква да я похвалят след секса.

umri, не, ние пребоядисахме целия апартамент скоро 8-) Застраховала съм се. И пердетата са сменени и вратите са нови.

VaMpiRKaTaaa
02-22-2011, 12:49
CaseyJones
Разби ме :lol:
''тавана е за пребоядисване'' :lol: :lol:
^^Ако ми го каже това след секс...много лошо ще стане след това :D

umri
02-22-2011, 13:43
^ Това имах предвид и аз, де. Момичето очевидно очаква да я похвалят след секса.

umri, не, ние пребоядисахме целия апартамент скоро 8-) Застраховала съм се. И пердетата са сменени и вратите са нови.
Толкова като си го питала за тва след секс му е омръзнало на човека и е боядисал...
Момчето и то очаква понякога да го похвалят, ама май най-често всички си остават с очакванията.

NomNomNom
02-22-2011, 14:08
Не, не , не.

Не може да е истина.

Това е трол.

Не хранете трола.

WoshMC
02-22-2011, 15:32
А вие представяте ли си по време на секс:

Ехеее, скъпа ти знаеш ли, че трябва да го пребоядисаме тоя таван?

:razz: :razz: :razz:

YourBlueEyes
02-22-2011, 17:18
Аз пък ако ти кажа мойто какво прави,твоя златен ще ти се стори . Това не значи ,че не те обича.Възможно е да се е променил ,но това е съвсем нормално,а у другото,което е след толкова време може би при него са различни чувствата ...Не знам ....

Hilary_
02-22-2011, 17:31
за 2 години не би трябвало да питаш във форум, дали гаджето ти те обича ..

след като си говорила с него и той ти е казал, че всичко е ок, защо търсиш под вола теле??? .. :?

SmilezZz
02-23-2011, 14:00
Боже,заедно сте от толкова много време,а все още му нямаш доверие ли,какво ? Очакваш прекалено много от него,а когато не получиш,колкото искаш ,се разочароваш..
И си мисля,че преувеличаваш нещата.. Гледал те празно и не знам си какво.. А това за след секса си беше доста тъпо..
- Просто седни и поговори с него СЕРИОЗНО.. Заедно сте от 2 години - така,че може тръпката да се е намалила и тем подобни.. Говорете си за това,дали ще има продължение на вашата връзка или настъпва края ..

againstyou
02-23-2011, 14:04
Не обръщай внимание на това,ако не те обичаше до сега да те е зарязал.